Excel VBA-eksempler - Trin for trin-guide til makroer

Den bedste måde at lære at designe din egen Excel-makro i VBA VBA-makroer Indstilling af makroer i Excel VBA er ret enkel. Strukturen til Excel VBA-makroer involverer start med en underlinje (), inden makrokoden påbegyndes. Makroer bruger Visual Basic-applikationen i Excel til at oprette brugerdefinerede brugergenererede funktioner og fremskynde manuelle opgaver ved at oprette automatiserede processer. er bare at hoppe lige ind i det. Naturligvis skal du vide, hvordan du går ind i VBA-editoren og opsætter makroen, hvordan deklarerer variabler, og hvordan man henviser til data. Denne guide bruger Excel VBA-eksempler for at sikre, at du ved, hvordan du optager din egen makro!

Lad os i dette eksempel antage, at vi har følgende datatabel. Vi vil prøve at indsætte data i cellerne for at fuldføre tabellen. Med henblik på denne øvelse skal vi oprette en makro, der udfører en funktion, der let og hurtigere kan udføres manuelt. Men ved at oprette denne makro kan du se, hvordan man skriver en makro og den generelle logik bag VBA-programmering. Excel VBA VBA står for Visual Basic til applikationer. Excel VBA er Microsofts programmeringssprog til Excel og alle de andre Microsoft Office-programmer, som Word og PowerPoint. Office-pakkeprogrammerne deler alle et fælles programmeringssprog.

Som du kan se nedenfor, har Turtle Dove og Capital Inc. ikke deres aktiekurser endnu. Vi ønsker at udfylde dette. Turtle Dove har en lagerbeholdning Hvad er en bestand? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af selskabets resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges om hverandre. pris på $ 92,17. Overraskende nok har Capital Inc. nøjagtig samme aktiekurs som Nikolai Motors lige nu.

Excel VBA eksempler

For at lære mere, start vores online Excel VBA-kursus!

Navngivning af makroen

For at begynde at oprette makroen åbner vi VBA Editor ved at trykke på Alt + F11. Det første trin i oprettelse af en makro er navngivning af makroen VBA-cellereferencer VBA-cellereferencer giver brugeren mulighed for at fortælle Excel, hvor de skal lede efter de data, den har brug for. Efter oprettelse af makroen og erklæring af variablerne er det næste trin at oprette VBA-cellereferencer, som faktisk refererer til hver variabel, og som derefter kan bruges til at manipulere dataene i Excel-arket. som vist nedenfor. Vi navngiver makro Aktiepriser.

UnderlagerPriser ()

Afslut sub

Erklæring om variablerne

Øverst i hver makro skal indeholde variable erklæringer. Vi skal bruge en variabel her til at gemme værdien af ​​Nikolai Motors aktiekurs. Lad os navngive denne variable aktiekurs. Husk, at den generelt accepterede navngivningskonvention for variabler er at bruge små bogstaver, hvis der kun er et ord, og at introducere hvert ord efter det første med et stort bogstav. Aktiekurs vil blive skrevet som stockPrice.

UnderlagerPriser ()

Dæmp lager Pris som enkelt

Afslut sub

Lagring af data i en variabel

Nu da vi har oprettet variablen stockPrice, vil vi gemme en værdi i den.

UnderlagerPriser ()

Dæmp lager Pris som enkelt

stockPrice = Range (“C4”) Værdi

Afslut sub

Makroen har nu to processer at udføre. Det opretter en ny enkelt variabel (en taldatatype, der tillader ikke-heltal) med navnet stockPrice. Derefter gemmer den værdien, der findes i celle C4, til variablen stockPrice.

For at lære mere, start vores online Excel VBA-kursus!

Brug af variabler og direkte tildeling af værdier

Endelig kan vi bruge variablerne til at fuldføre den proces, vi har brug for (udfylde aktiekursen). Vi er nødt til at fortælle Excel Excel til begyndere Denne Excel til begyndere-guide lærer dig alt hvad du behøver at vide om Excel-regneark og formler til at udføre økonomisk analyse. Se videoen og lær alt, hvad en nybegynder har brug for at vide, fra hvad der er Excel, til hvorfor bruger vi, og hvad er de vigtigste tastaturgenveje, funktioner og formler til at bruge den gemte værdi og placere den i de relevante celler.

UnderlagerPriser ()

Dæmp lager Pris som enkelt

stockPrice = Range (“C4”) Værdi

Område (“C8”). Værdi = lagerpris

Område (“C7”). Værdi = 92,17

Afslut sub

Efter lagring af værdien bruger makroen nu variablen til at udfylde tabellen. Først skriver den værdien, der er gemt på lagerPris til cellen C8. Dernæst vil den skrive den direkte tildelte værdi på 92,17 til celle C7. Begge metoder fungerer.

Excel VBA-eksempler - alternativ metode

Du kan også springe over variablen og tildele værdien af ​​C4 direkte til C8. Dette demonstreres nedenfor.

UnderlagerPriser ()

Område (“C8”). Værdi = Område (“C4”). Værdi

Område (“C7”). Værdi = 92,17

Afslut sub

Som du kan se i denne makro, anvendes ingen variabler. I stedet kopieres data i Excel direkte til en anden celle. Makroen udfylder celle C8 med den værdi, der findes i C4, da makroer læses fra venstre mod højre. Dernæst udfylder den Celle C7 med nummeret 92,17.

For at lære mere, start vores online Excel VBA-kursus!

Excel VBA-eksempler - Makrooversigt

Som du kan fortælle, er VBA-programmeringssprog ret let at følge. Du skal blot skrive din proces trin for trin, og makroen følger processen i den rigtige rækkefølge. Du har muligvis også bemærket, at der er forskellige måder at kode den samme proces på. Visse metoder har deres egne fordele, og nogle fungerer muligvis bedre end andre. Med erfaring giver mastering af VBA dig mulighed for at planlægge og oprette dine egne makroer, der er skræddersyet til de specifikke behov i din økonomiske model. Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.

Lær mere!

Tak fordi du læste denne Finance guide til Excel VBA eksempler. For at fremme din økonomiske uddannelse yderligere, se følgende gratis finansressourcer:

  • Gældsplan Gældsplan En gældsplan fastlægger al gæld, som en virksomhed har i en tidsplan, der er baseret på dens løbetid og rentesats. I finansiel modellering strømmer renteudgifter
  • Treasury Aktiemetode Treasury Aktiemetode Treasury Aktiemetoden er en måde for virksomhederne at beregne antallet af yderligere aktier, der muligvis kan oprettes ved ikke-udnyttede tegningsoptioner og aktieoptioner. Disse nye yderligere aktier kan derefter bruges til at beregne virksomhedens fortyndede indtjening pr. Aktie (EPS). Metoden for statskassen også
  • IBES IBES Estimates IBES (også kendt som I / B / E / S) står for Institutional Broker's Estimate System, en database, der blev oprettet af mæglervirksomheden Lynch, Jones og Ryan. Dette system samler grundlæggende analysen og den forventede fremtidige indtjening for børsnoterede virksomheder. Ved hjælp af denne database kan brugerne se de forskellige forudsigelser sammen med analytikernes prognoser.
  • SEC-arkivering SEC-arkivering SEC-arkivering er regnskaber, periodiske rapporter og andre formelle dokumenter, som offentlige virksomheder, mæglerforhandlere og insidere er forpligtet til at aflevere til US Securities and Exchange Commission (SEC). SEC blev oprettet i 1930'erne med det formål at bremse lagermanipulation og bedrageri