Genoptag færdigheder - Oversigt og eksempler på efterspurgte færdigheder

CV-færdigheder, der kræves på det finansielle jobmarked Fem højest betalte job i den finansielle industri Vi håber du nyder denne vejledning til de fem højest betalte job i den finansielle industri. Den finansielle sektor er let en af ​​de mest konkurrencedygtige, når det kommer til at finde et job. Dette gælder endda med hensyn til positioner på entry level, da det næsten helt uhørt at opbygge en succesrig karriere i vokser hurtigt og vokser i kompleksitet. Dette skyldes til dels de teknologiske fremskridt, der får virksomheder til at læne sig mod de nyeste tekniske værktøjer, der gør opgaver lettere at administrere. Udfordringen er dog den stigende forskel i kvalifikationer mellem, hvad kandidater tilbyder, og hvad rekrutterere leder efter.

Genoptag færdigheder

Er du interesseret i at blive revisor, investeringsbankmand, hvad gør investeringsbankfolk? Hvad gør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan arbejde 100 timer om ugen ved at udføre forskning, finansiel modellering og bygningspræsentationer. Selvom det har nogle af de mest eftertragtede og økonomisk givende positioner i banksektoren, er investeringsbank også en af ​​de mest udfordrende og svære karriereveje, guide til IB eller analytiker i et hedgefondfirma? Uanset hvilket job du vil ansøge om, åbnes mulighederne for dig, hvis du kan bygge bro over kløften og demonstrere den krævede økonomiske viden og tekniske know-how.

Top CV-færdigheder

Med så mange ansøgere, der ønsker at få et job i finansbranchen, hvordan kan du skille dig ud og blive bemærket af rekrutterere? Bortset fra at have en relevant uddannelsesmæssig baggrund og certificeringer Top Finance Certifications Liste over de bedste finansieringscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA, sørg for at have de rette CV-færdigheder.

Her er nogle af de efterspurgte CV-færdigheder, som rekrutterere ser efter:

# 1 Finansiel rapportering

Virksomheder i finansbranchen har brug for fagfolk, der kan oprette forskellige omfattende økonomiske rapporter med nøjagtighed. Hvis du medtager i dit CV færdigheder med at opbygge økonomiske rapporter og udtrække værdifuld indsigt fra dem, vil arbejdsgivere bemærke, at du har evnen til at producere nøjagtige rapporter.

# 2 IT-softwareviden

Teknologi udvikler sig hurtigt, og det kan være svært at finde dygtige talenter, der kan tilpasse sig teknologiske ændringer. Derfor er du nødt til at have stærk kendskab til økonomisk software og evnen til at holde trit med det nyeste inden for teknologien. Ved at gøre dette får du en konkurrencemæssig fordel Konkurrencemæssig fordel En konkurrencemæssig fordel er en attribut, der gør det muligt for en virksomhed at overgå sine konkurrenter. Konkurrencemæssige fordele giver en virksomhed mulighed for at opnå. Du kan være en mere værdifuld kandidat, hvis du er dygtig med databasestyringssystemer og software, herunder Excel og SAP.

# 3 Problemløsning

Forskellige faktorer påvirker finansbranchen, hvilket gør den uforudsigelig. Du kan medbringe solid økonomikendskab, men det hjælper dig ikke, hvis du ikke hurtigt kan tilpasse dig ændringer og stå over for komplekse problemer. Du kan demonstrere sådanne CV-færdigheder ved at dele et problem, du er stødt på i dit tidligere job, og hvad du gjorde for at overvinde det.

# 4 Ledelseserfaring

Det er muligvis ikke en væsentlig færdighed, hvis du ansøger om en analytiker eller tilknyttet rolle, men ledelseserfaring er meget ønskelig. Efter et par år kan du blive overvejet til en ledende stilling og håndtere hold.

# 5 Interpersonelle færdigheder

Borte er de dage, hvor finansfagfolk holder øje med deres eget arbejde i deres kabiner. I dag indebærer arbejde at beskæftige sig med kunder, tredjeparter og kolleger på tværs af organisationen. Interpersonelle færdigheder er vigtige, især i positioner inden for investeringsbank og regnskab, hvor du har brug for at etablere et godt forhold til kunderne.

# 6 Lederskabskompetencer

Rekrutterere foretrækker kandidater, der viser potentialet til at udfylde seniorroller i fremtiden. Hvis du har erfaring med at lede et hold i dit tidligere job og bemærker, at det som en af ​​dine CV-færdigheder fortæller rekrutterere, at du har hvad der kræves for at påtage sig en mere seniorrolle.

Under interviewet kan du dele historier om tidligere arbejdsoplevelser, hvor du ledede en gruppe mennesker. Denne færdighed betyder også, at du kan håndtere opgaver og specielle projekter med lidt tilsyn.

# 7 Analytisk evne

Finansbranchen beskæftiger sig med store datamængder, så økonomiprofessionelle skal have evnen til at håndtere data, hente indsigt fra rapporter og komme med anbefalinger. Du skal være i stand til at demonstrere økonomiske analysefærdigheder med KPI-drevne resultater, hvis du ønsker at opnå en langsigtet karriere i branchen.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance guide til at genoptage færdigheder. Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere anbefaler vi stærkt følgende yderligere ressourcer:

  • Finansinterviewspørgsmål Finansinterviewspørgsmål Finansinterviewspørgsmål og svar. Denne liste indeholder de mest almindelige og hyppige interviewspørgsmål og svar til finansjob og karriere. Der er to hovedkategorier er adfærdsmæssige og tekniske
  • Interpersonelle færdigheder Interpersonelle færdigheder Interpersonelle færdigheder er de færdigheder, der kræves for effektivt at kommunikere, interagere og arbejde med enkeltpersoner og grupper. Dem med gode interpersonelle færdigheder er stærke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og betragtes ofte som "gode med mennesker".
  • Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) Key Performance Indicators (KPIs) er metrics, der bruges til periodisk at spore og evaluere en organisations præstationer mod opnåelse af specifikke mål. De bruges også til at måle en virksomheds samlede præstationer
  • Ledelsesegenskaber Lederskabsegenskaber Ledelsesegenskaber refererer til personlige egenskaber, der definerer effektive ledere. Ledelse henviser til en persons eller en organisations evne til at vejlede enkeltpersoner, teams eller organisationer mod opfyldelse af mål og mål. Ledelse spiller en vigtig funktion i ledelsen