VBA Dictionary - Lær de vigtigste betingelser for VBA i Excel

Denne VBA-ordbog er en nyttig guide til alle, der ønsker at lære at bruge VBA i Excel-modellering. Gennemgå hvert af termerne og definitionerne i VBA-ordbogen nedenfor for at lære de grundlæggende, inden du tager Finance's VBA Financial Modelling Course.

Absolut reference

Absolut reference bruges til optagelse af makroer, hvor referencer vedrører en bestemt celle eller gruppe af celler, som du ikke vil ændre. Dette er standardindstillingen ved optagelse af makroer.

Boolsk

En variabel datatype, der bruger 2 byte hukommelse og kun kan have to mulige værdier - sand eller falsk. Det er opkaldt efter George Boole.

Forgrening

Navnet til kode, der sikrer, at visse sektioner af kode kun udføres under visse omstændigheder.

Opkald

Vi kan bruge "Call" til at køre en delprocedure fra en anden.

Kodevindue

VBA-kodevinduet er, hvor vi skriver, viser. eller rediger kode. Få hurtig adgang til kodevinduet ved at vælge F7.

Svag

Vi erklærer variabler ved hjælp af "Dim" -erklæringen. For eksempel erklærer "Dim InterestRate" "InterestRate" som en variabel lagerplacering.

Gør ... Indtil

En almindeligt anvendt form for looping-kode, der gør det muligt for et afsnit af kode at køre mere end en gang.

"Do indtil" -sløjfer fortsætter, indtil betingelsen er sand.

Gøre imens

En almindeligt anvendt form for looping-kode, der gør det muligt for et afsnit af kode at køre mere end en gang.

"Do While" -sløjfer fortsætter, mens en betingelse forbliver sand.

Procedurer til håndtering af begivenheder

En hændelseshåndteringsprocedure er en underprocedure, der kaldes automatisk, når en hændelse opstår.

For ... Næste

Dette er en almindeligt anvendt form for looping-kode, der gør det muligt for et afsnit af kode at køre mere end en gang.

Formkontrol

Form Controls inkluderer knapper, der kan bruges til at fortælle brugerne, at makroer er tilgængelige og gøre koden mere tilgængelig.

Hvis så

Dette er en almindeligt anvendt form for forgreningskode, som kun tillader, at visse sektioner af kode udføres under visse omstændigheder.

InputBox

En inputboks bruges til at bede om specifik brugerinput under udførelsen af ​​en underprocedure. Brugerindgangen fra inputboksfunktionen tildeles derefter en variabel.

Lokalt vindue

Dette er navnet, der gives til koden, der giver mulighed for, at et afsnit af koden kan køre mere end en gang.

Looping

Vinduet VBA Locals giver os mulighed for at vise alle de erklærede variabler i den aktuelle procedure og deres værdier.

Metoder

Metoder er handlinger, som vi udfører med objekter. For eksempel efter at have peget VBA på en celle (objekt) og givet den en værdi (egenskab), kan den krævede handling være at kopiere indholdet af den celle til en anden celle (objekt). Dette kaldes en "kopimetode".

Modul

Et standardmodul indeholder kode, der kan deles mellem alle moduler i et projekt.

MsgBox

Denne VBA-funktion viser en pop op-meddelelsesboks. Beskedfelter bruges typisk til at give information og vejledning.

Objektbrowser

Objektbrowseren giver os mulighed for at se en liste over alle de forskellige objekter med deres metoder og egenskaber. Du kan få adgang til browseren ved at trykke på F2 eller ved at vælge den i rullemenuen "Vis".

Objekter

Objekter er ting, som vi arbejder med i VBA. Der er over 250 objekter i Excel, som vi kan arbejde med. I Excel arbejder vi oftest med følgende objekter - projektmapper, regneark, intervaller og celler.

Om fejlmeddelelser

Ved fejlmeddelelser omgår Excels indbyggede fejlhåndteringsprocedurer og giver os mulighed for at oprette vores egne fejlhåndteringsprocedurer.

Mulighed eksplicit

Med en “Option Explicit” -erklæring kan der ikke køres kode, der indeholder sort angivne variabler. Excel genererer en fejl, hvis den støder på en stavet variabel.

Project Explorer-vindue

VBA Project Explorer-vinduet viser en liste over projekter og projektelementer i Excel-dokumenter. Genvejen er CTRL + R.

Ejendomme

Egenskaber er attributter for objekter. Hvert objekt har et sæt egenskaber, der er knyttet til det, såsom dets numeriske værdi, dets skrifttypestil eller farve.

Vinduet Egenskaber

Vinduet VBA-egenskaber viser en liste over egenskaber for et valgt element. Genvejen er F4.

Relativ reference

Dette bruges til optagelse af makroer, hvor alle bevægelser registreres i forhold til en aktiv celle. Dette skal være tændt, da det ikke er standardindstillingen til optagelse af makroer.

Underprocedure

Dette er den grundlæggende enhed for VBA-kode. En delprocedure starter med "Sub" og slutter med "End Sub".

Fejl i abonnement uden for rækkevidde

Denne fejl skyldes ofte henvisning til et ikke-eksisterende objekt.

Brugerdefinerede funktioner

VBA i Excel giver os mulighed for at oprette brugerdefinerede funktioner. For at oprette en brugerdefineret funktion skal koden starte med "Function" og slutte med "End Function".

Variabler

Variabler er navngivet lagerplaceringer. Erklæring om variabler får kode til at køre hurtigere og bruger hukommelse mere effektivt. Vi erklærer variabler ved hjælp af "Dim" -erklæringen.

VBA

Visual Basic for Applications er navnet på Microsofts programmeringssprog, der giver brugerne mulighed for at oprette brugerdefinerede funktioner og automatisere processer.

Visual Basic Editor

Dette er det værktøj, der bruges til at oprette, ændre og vedligeholde VBA-procedurer og moduler i Microsoft Office-applikationer.

Arbejdsarkfunktion

For at bruge Excel-funktioner i VBA-kode skal funktionen være forud for "Application.WorksheetFunction". For eksempel, hvis vi ønsker at få adgang til gennemsnitsfunktionen, så skriver vi "Application.WorksheetFunction.Average".

Ressourcer ud over VBA-ordbogen

Vi håber, at denne VBA-ordbog er en nyttig guide til at lære at bruge VBA i din Excel-modellering. Du skal nu være klar til at tage Finance's VBA Financial Modelling Course! Flere finansressourcer til at hjælpe dig med at fremme din karriere inkluderer:

  • Typer af økonomiske modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer
  • Metoder til værdiansættelse af virksomheder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • Liste over Excel-formelfunktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker
  • Financial Modelling Analyst Certification FMVA® Certification Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari