Multiple Listing Service (MLS) - Oversigt, hvordan det fungerer, fordele

En multiple listing service (MLS) er en kombination af tjenester, som ejendomsmæglere bruger til at udveksle data og information vedrørende ejendomme og vurderinger. En moderne MLS består af software, der tillader ejendomsmæglere Kommerciel ejendomsmægler En kommerciel ejendomsmægler er en mellemmand mellem sælgere og købere af kommerciel ejendom, der hjælper kunder med at sælge, lease eller købe erhvervsejendomme. En kommerciel ejendomsmægler har friheden til at arbejde enten som en uafhængig agent eller som medlem af et kommercielt ejendomsmæglerfirma. og mæglere, der sælger ejendomme for at finde mæglere af potentielle købere og omvendt. MLS'er er etableret i lande over hele verden og kommer i forskellige former og navne, men generelt med et lignende koncept.

Flere lister service

Hvordan det virker

En multiple listing service (MLS) er ikke en enestående organisation eller software. Det er simpelthen et udtryk, der bruges til at henvise til ejendomsmæglere, der netværker sammen i lokale områder for at skabe en lokal "MLS." Fra initiativet er der mange forskellige databaser oprettet fra forskellige lokaliteter, der vedligeholder deres ejendomsfortegnelser på ejendomsmæglersider.

Ejendomsmæglere og mæglere vurderes normalt en form for medlemskontingent for at få adgang til en bestemt MLS. Hver agent og mægler repræsenterer købere og sælgere og hjælper med at forhandle transaktionen. De kompenseres med en kommission Kommissionen kommission henviser til den kompensation, der betales til en medarbejder efter at have afsluttet en opgave, som ofte sælger et bestemt antal produkter eller tjenester fra ejendommens købspris.

Fordele ved en Multiple Listing Service

Ejendomsmæglere og mæglere er villige til at betale et gebyr for at bruge en multiple listing service (MLS) inden for deres lokaliteter. En MLS giver mange fordele for ejendomsmæglere og deres respektive kunder, herunder:

1. Oplysninger om ejendom

Ejendomsmæglere og mæglere, der er medlemmer af en MLS, får adgang til et væld af oplysninger om hjemene i området - såsom lister, detaljer, firkantede optagelser, funktioner og fotos af hver ejendom. Oplysningerne er eksklusive for medlemmerne af MLS og giver en væsentlig fordel, da dataene ville være vanskelige at kompilere uden en konsolideret database.

2. Regler og bedste praksis

Det er vanskeligt at bryde ind i ejendomsbranchen uden at kende branchens generelle regler og bedste praksis. Det kan være svært at lære ind og ud af at være ejendomsmægler eller mægler, men en MLS beskriver procedurer og regler, der kan gøre det lettere for ejendomsprofessionelle.

3. Netværkseffekter

En MLS tillader også ejendomsmæglere og mæglere at etablere netværk med hinanden. Oprindelsen til konceptet er gammelt og med en dyb historie inden for USA. Tilbage i slutningen af ​​1800'erne samledes ejendomsmæglere og mæglere regelmæssigt på lokale forenings kontorer for at dele oplysninger om ejendomme, som de forsøgte at sælge. Netværk sammen gjorde det meget lettere at finde købere til ejendomme, og ejendomsmæglere kunne befinde sig i gensidigt fordelagtige forhold.

Til sidst transformerede sådanne netværkshændelser til konceptet med en MLS. Nyere ejendomsmæglere og mæglere fik mulighed for at lære af erfarne fagfolk, der er vidende og erfarne om de lokale boligmarkeder.

4. Større eksponering

Som sælger af en ejendom er den mest fordelagtige strategi at få så meget eksponering for din ejendom og lade mund-til-mund-og netværkseffekter overtage. En MLS letter mere eksponering, da ejendomsmæglere og mæglere hurtigt og bekvemt kan søge efter ejendomme, der matcher bestemte specifikationer.

Processen er effektiv og forenklet, og de fleste MLS-lister indeholder kontaktoplysninger og visningstider for ejendomme. En MLS giver ejendomsmæglere og mæglere mulighed for at sælge ejendomme hurtigere og hjælpe deres kunder med at imødekomme deres behov hurtigere.

5. Effektive ejendomsmarkeder

At matche købere og sælgere mere effektivt kommer normalt hver involveret part til gode. Købere kan finde den nøjagtige ejendom, de leder efter, og sælgere kan få eksponering for deres ejendom for at sikre, at de kan sælge rettidigt og samtidig modtage den bedste pris.

Oplysninger, der deles om en MLS, øger gennemsigtigheden og den samlede effektivitet på ejendomsmarkedet, der betragtes som et af de mest illikvide markeder.

Udfordringer over for flere lister

MLS-systemer står over for udfordringer fra websteder og platforme, hvor potentielle sælgere og købere af boliger selv kan auktionere deres ejendomme eller søge efter ønskede ejendomme. Internetsider giver offentligheden mulighed for at se nogle af MLS-listerne, hvilket ødelægger eksklusiviteten af ​​en MLS. Imidlertid er detaljerede oplysninger og datapunkter stadig eksklusive for de mange lister, så der er stadig mange fordele ved at bruge en sådan tjeneste.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Vurdering Vurdering En vurdering er grundlæggende en måde at foretage en upartisk analyse eller evaluering af et aktiv, en virksomhed eller organisation eller at evaluere en præstation i forhold til et givet sæt standarder eller kriterier. Udført af en kvalificeret takstmand foretages en vurdering normalt, når en ejendom eller et aktiv skal sælges, og dets værdi skal bestemmes
  • Leasing Klassifikationer Leasing Klassifikationer Leasing klassifikationer inkluderer operationelle leasingkontrakter og kapital leasing. En leasingaftale er en type transaktion, der foretages af et selskab for at have ret til at bruge et aktiv. I en lejekontrakt betaler virksomheden den anden part en aftalt sum penge, ikke i modsætning til husleje, til gengæld for muligheden for at bruge aktivet.
  • Udlejer vs lejer Lejer vs lejer Der er to hovedparter i en lejeaftale, og enhver økonomiprofessionel har brug for at vide, hvordan man skelner mellem udlejer og lejer. En lejekontrakt er en kontraktlig ordning, hvor den ene part, kaldet udlejeren, stiller et aktiv til rådighed for den anden part, kaldet leasingtager, baseret på periodiske betalinger i en aftalt periode.
  • Mølleafgift Mølleafgift / sats Mølleafgiften / satsen er en form for en ejendomsskat, der er baseret på en ejendoms vurderede værdi. Mølleafgiften har traditionelt været og er fortsat