Justeret nutidsværdiskabelon - Download gratis Excel-skabelon

Denne justerede nutidsværdi skabelon guider dig gennem beregningen af ​​APV startende med værdien af ​​det uklare projekt og PV af gældsfinansiering.

Nedenfor er en forhåndsvisning af den justerede nutidsværdiskabelon:

Skærmbillede af justeret nutidsværdi

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Justeret nutidsværdi (APV) bruges til værdiansættelsen Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, anvendes der tre hovedværdiansættelsesmetoder: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder anvendes i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering af projekter og virksomheder. Det tager den nuværende nutidsværdi (NPV) NPV-formel En guide til NPV-formlen i Excel, når du udfører økonomisk analyse. Det er vigtigt at forstå nøjagtigt, hvordan NPV-formlen fungerer i Excel og matematikken bag den. NPV = F / [(1 + r) ^ n] hvor, PV = nutidsværdi, F = fremtidig betaling (cash flow), r = diskonteringsrente, n = antallet af perioder i fremtiden,plus nutidsværdien af ​​gældsfinansieringsomkostninger Gældsomkostninger Gældsomkostningerne er det afkast, som et selskab leverer til sine gældsindehavere og kreditorer. Omkostninger til gæld bruges i WACC-beregninger til værdiansættelsesanalyse. , som inkluderer renteskatteskjold Renteskatteskjold Udtrykket "renteskatteskjold" henviser til de reducerede indkomstskatter, der frembringes ved fradrag i skattepligtig indkomst fra en virksomheds renteudgift. , gældsomkostninger Gældsomkostninger Gældsomkostningerne er det afkast, som et selskab leverer til sine gældsindehavere og kreditorer. Omkostninger til gæld bruges i WACC-beregninger til værdiansættelsesanalyse. udstedelse, omkostninger ved økonomisk nød, finansielle tilskud osv.som inkluderer renteskatteskjold Renteskatteskjold Udtrykket "renteskatteskjold" refererer til de reducerede indkomstskatter, der frembringes ved fradrag i skattepligtig indkomst fra en virksomheds renteudgift. , gældsomkostninger Gældsomkostninger Gældsomkostningerne er det afkast, som et selskab leverer til sine gældsindehavere og kreditorer. Omkostninger til gæld bruges i WACC-beregninger til værdiansættelsesanalyse. udstedelse, omkostninger ved økonomisk nød, finansielle tilskud osv.som inkluderer renteskatteskjold Renteskatteskjold Udtrykket "renteskatteskjold" refererer til de reducerede indkomstskatter, der frembringes ved fradrag i skattepligtig indkomst fra en virksomheds renteudgift. , gældsomkostninger Gældsomkostninger Gældsomkostningerne er det afkast, som et selskab leverer til sine gældsindehavere og kreditorer. Omkostninger til gæld bruges i WACC-beregninger til værdiansættelsesanalyse. udstedelse, omkostninger ved økonomisk nød, finansielle tilskud osv.omkostninger ved økonomisk nød, økonomiske tilskud osv.omkostninger ved økonomisk nød, økonomiske tilskud osv.

Den justerede nutidsværdi til værdiansættelse

APV-metoden til beregning af den leverede værdi (VL) for et firma eller projekt består af tre trin:

Trin 1

Beregn værdien af ​​det unleverede firma eller projekt (VU), dvs. dets værdi med al egenkapitalfinansiering. For at gøre dette skal du diskontere strømmen af ​​FCFs Free Cash Flow (FCF) Free Cash Flow (FCF) måler en virksomheds evne til at producere, hvad investorer bryr sig mest om: kontanter, der er tilgængelige, fordeles på en diskretionær måde ved hjælp af de uklare kapitalomkostninger Unlevered Cost af kapital Unlevered kapitalomkostninger er de teoretiske omkostninger ved en virksomhed, der finansierer sig selv til gennemførelse af et kapitalprojekt, forudsat at der ikke er gæld. Formel, eksempler. De uklare kapitalomkostninger er den stiltiende afkast, som et selskab forventer at tjene på sine aktiver uden gældseffekt. WACC antager den aktuelle kapital (rU).

Trin 2

Beregn nettoværdien af ​​gældsfinansiering (PVF), som er summen af ​​forskellige effekter, herunder:

  • PV (renteskatteskærme) - vores hovedfokus
  • PV (udstedelsesomkostninger)
  • PV (økonomiske nødomkostninger)
  • PV (andre markedsfejl)

Trin 3

Opsummer værdien af ​​det uklare projekt og nettoværdien af ​​gældsfinansiering for at finde den justerede nutidsværdi af projektet. Det vil sige VL = VU + PVF.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.