Forudgående bias - Definition og praktisk eksempel

Forudgående bias er en type bias, der opstår, når en undersøgelse eller simulering er afhængig af data eller oplysninger, der endnu ikke var tilgængelige eller kendte i den undersøgte periode. Det fører generelt til unøjagtige resultater fra en undersøgelse eller simulering. Inkorporeringen af ​​grundlæggende data, der ikke var tilgængelige på tidspunktet for undersøgelsen, leverer partiske resultater, der ofte er tæt på det ønskede resultat, men ikke det virkelige resultat.

Forudseende bias

Inden for økonomi optræder almindelig bias fremadrettet i handelsstrategier og forskellige økonomiske modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer finansielle modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de top 10 typer. Hvis en analytiker begiver en fremadrettet bias i en handelsstrategi, vil test af strategien sandsynligvis returnere urimeligt positive resultater. Imidlertid vil den reelle anvendelse af strategien sandsynligvis levere dramatisk forskellige resultater fra resultaterne opnået under testprocessen.

Et af problemerne med bias fremadrettet er, at det er rimeligt vanskeligt at opdage under backtesting. Backtesting er en proces til anvendelse af en model eller en simulering på historiske data for at vurdere nøjagtigheden af ​​en model eller en simulering.

I nogle tilfælde kan backtesting ikke signalere, at modellen er partisk. Men hvis modellen under backtesting returnerer et ekstraordinært resultat, kan det være et rødt flag, at der er noget galt med modellen. Mange økonomiprofessioner Finans Lønvejledning I denne finansløneguide dækker vi flere finansjob og deres tilsvarende midtpunktslønninger for 2018. Uanset branchen er en god økonomiprofessionel vanskelig at finde. Konkurrencen om at ansætte og fastholde toptalenter inden for finans og regnskab er fortsat hård. involveret i udviklingen af ​​handelsstrategier gennemgår omhyggeligt strategier, der indikerer afkast over et bestemt niveau - for eksempel 20%.

Den bedste løsning for at undgå den forudgående bias er en grundig vurdering af gyldigheden af ​​udviklede modeller og strategier.

Eksempel på Bias, der ser fremad

Lad os overveje, at du arbejder som en kvantitativ analytiker Quants Kvantitative analytikere (også kaldet "quants") er fagfolk, der specialiserer sig i design, udvikling og implementering af algoritmer og matematiske eller statistiske modeller beregnet til at løse komplekse økonomiske problemer. I deres arbejde anvender kvantitative analytikere en blanding af teknikker og viden i en hedgefond. Du arbejder på udviklingen af ​​en ny handelsstrategi for aktier. Din model vurderer forholdet mellem offentliggørelsen af ​​kvartalsvise indtjeningsrapporter og aktiekursen.

Den vigtigste antagelse bag din model er, at aktiekursen reagerer på indtjeningsrapporter. Tre regnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelsen, balancen og opgørelsen af ​​pengestrømme. Disse tre kerneudsagn er kompliceret. Under backtesting af modellen antager du dog, at selskabets indtjeningsrapporter frigives på samme dato som når regnskabskvartalet lukkes.

Denne situation er et klassisk eksempel på fremadrettet bias, da de kvartalsvise indtjeningsrapporter kun foreligger en måned efter kvartalets udgang. Derfor indeholder din backtesting oplysninger, der ikke var tilgængelige i løbet af den testede tid. Således er resultaterne af backtesting sandsynligvis unøjagtige.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's forklaring på bias fremadrettet. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Forankring bias Forankring bias Forankring bias opstår, når folk stoler for meget på allerede eksisterende information eller de første oplysninger, de finder, når de træffer beslutninger. Ankre er et vigtigt begreb inden for adfærdsmæssig finansiering.
  • Tro Udholdenhed Tro Udholdenhed Tro Udholdenhed, også kendt som tro vedholdenhed, er manglende evne hos mennesker til at ændre deres egen tro, selv når de modtager nye oplysninger eller fakta
  • Bekræftelsesforstyrrelse Bekræftelsesforstyrrelse Bekræftelsesforstyrrelse er tendensen hos mennesker til at være meget opmærksomme på information, der bekræfter deres tro og ignorere information, der modsiger den. Dette er en form for bias i adfærdsmæssig finansiering, der begrænser vores evne til at træffe objektive beslutninger.
  • Hypotestetest Hypotestetest Hypotestetest er en metode til statistisk slutning. Det bruges til at teste, om en erklæring vedrørende en populationsparameter er korrekt. Hypotese testning