Brookside Equity Partners - oversigt, tilbud, ledelse

Brookside Equity Partners er en private equity Private Equity Funds Private equity fonde er puljer af kapital, der skal investeres i virksomheder, der repræsenterer en mulighed for et højt afkast. De kommer med et fast firma, der foretager direkte investeringer i mellemstore virksomheder. Det er specialiseret i gearede buyouts, rekapitalisering Rekapitalisering Rekapitalisering er en type virksomhedsomlægning, der har til formål at ændre en virksomheds kapitalstruktur. Virksomheder foretager rekapitalisering for at gøre deres kapitalstruktur mere stabil eller optimal. , supplerende erhvervelser, strategiske erhvervelser og investering i fonde Fund of Funds (FOF) En Fund of Funds (FOF) er et investeringsmiddel, hvor en fond investerer i en portefølje, der består af andele i andre fonde snarere. i små, mellemstore og modne virksomheder, der søger langsigtet kapital.

Brookside Equity Partners

Brookside investerer hovedsageligt i nordamerikanske virksomheder, selvom det også søger investeringer i Asien og Europa. Virksomheden begrænser ikke sine investeringer til specifikke industrier, men foretrækker at deltage i fremstilling, forretningsservice, finansielle tjenester, forbrugervirksomheder, plast, specialfremstilling og specialkemikalier.

Investeringskriterier for Brookside Equity Partners

For at Brookside Equity Partners kan overveje at investere i en virksomhed, skal investeringerne opfylde følgende kriterier:

 • Bruttomargin på over 25%
 • EBITDA-marginer EBITDA-margin EBITDA-margin = EBITDA / indtægter. Det er et rentabilitetsforhold, der måler indtjening, som et selskab genererer før skat, renter, afskrivninger og afskrivninger. Denne guide har eksempler og en skabelon, der kan downloades, over 10%
 • Mindst $ 15 millioner i omsætning i de foregående to år
 • Mindst $ 5 millioner i EBITDA EBITDA EBITDA eller indtjening før renter, skat, afskrivninger, amortiseringer er en virksomheds fortjeneste, før nogen af ​​disse nettofraduktioner foretages. EBITDA fokuserer på en virksomheds driftsbeslutninger, fordi den ser på virksomhedens rentabilitet fra kernedriften inden virkningen af ​​kapitalstrukturen. Formel, eksempler på de foregående to år
 • Stærkt ledelsesteam
 • Konsekvent omsætnings- og indtjeningsvækst i tidligere år
 • Positive fremtidige vækstudsigter
 • Et højt afkast af kapital

Tjenester leveret af Brookside Equity Partners

Brookside Equity Partners 'hovedmål er at samarbejde med ledelsesteam og medinvestorer for at skabe langsigtet værdi. Firmaet leverer følgende tjenester:

Saminvestering

Brookside deltager i co-investeringer, hvor de samarbejder med andre ligesindede investorer for at investere i de samme porteføljer. Virksomheden foretrækker partnerskab med investorer, der bringer merværdi inden for branchens ekspertise og relationer. Ved at samarbejde med andre investorer er det i stand til at investere i en bred vifte af brancher, handelstyper og særlige situationsmuligheder.

Add-on-erhvervelser

Brookside og dets medinvestorer søger ofte supplerende opkøb for at tilføje deres portefølje af virksomheder. Add-on-opkøb giver virksomheder mulighed for let at levere supplerende tjenester, ny teknologi eller udvidelse, der let kan integreres i virksomhedens eksisterende infrastruktur.

En add-on-opkøb involverer køb af mindre virksomheder med mindre økonomisk infrastruktur. De erhvervende betaler lavere værdiansættelsesmultipler for at erhverve infrastrukturen. Nogle gange kan virksomheder muligvis erhverve andre lavere til mellemstore konkurrenter for at øge deres produkttilbud, kundebase og markedsandel eller for at udvide til nye geografiske markeder. Brooksides sædvanlige investeringskriterier gælder muligvis ikke for disse typer investeringer.

Private equity-firmaet søger supplerende erhvervelser i følgende brancher:

Møbler : Brookside betragter møbeldesignere, producenter, importører og distributører, hvor ejerne ønsker at gå på pension eller tage passive roller i ledelsen. Virksomheden foretrækker virksomheder inden for intervallet $ 5 millioner til $ 40 millioner, selvom dette ikke er obligatorisk.

Fødevarer: Brookside betragter producenter af fødevarearomaer og mellemliggende fødevareingredienser, der er fokuseret på tørre og flydende aromaer til fødevarer eller drikkevarer. For at blive overvejet ved supplerende erhvervelser skal virksomheder i denne branche rapportere mindst 3 millioner dollars i indtægter.

Finans- og forsikringsprodukter : Brookside betragter administratorer, forsikringsselskaber og ophavsmænd til finansielle og forsikringsprodukter, der henvender sig til bilejere, hovedsageligt køretøjsservicekontrakter og andre produkter.

Direkte kontrolinvesteringer

Brookside investerer sin kapital i virksomheder med høj vækst, der giver det både majoritets- og mindretalspositioner. Majoritetspositioner giver virksomheden en stor kontrol i virksomhedens anliggender, mens en mindretalsstilling giver virksomheden mindre kontrol, men alligevel sætter den i stand til at bidrage til at træffe kritiske beslutninger.

Som en direkte investor arbejder firmaets ledere med ledelsen for at skabe strategiske initiativer såsom nye opkøb, introduktioner af nye produkter og markedsudvidelse for at skabe langsigtet værdi.

Fondsinvesteringer

Brookside investerer selektivt i fonde, der viser deres evne til at generere attraktivt risikojusteret afkast. Den foretrækker midler, der allerede har eksisteret i lang tid, men lejlighedsvis overvejer også førstegangsfonde. Brookside betragter følgende typer midler: gearede buyouts Leveraged Buyout (LBO) En gearet buyout (LBO) er en transaktion, hvor en virksomhed erhverves ved hjælp af gæld som den vigtigste kilde til vederlag. En LBO-transaktion forekommer typisk, når et private equity-selskab (PE) låner så meget som muligt fra en række långivere (op til 70-80% af købsprisen) for at opnå et internt renteafkast IRR> 20%, mezzaninfonde, vækstkapital og fonde med særlig mulighed.

Formidlere og handelskilder

Brookside opretholder relationer med andre formidlere som investeringsbankfolk og forretningsmæglere i Nordamerika. Nogle gange arbejder firmaet med formidlere, der har klare kunder, der søger købs- og salgsservices, der tilbydes af Brookside, og forhandler gebyrerne på en deal-by-deal-basis.

Brookside Equity Partners Management Team

Følgende er de vigtigste ledere af Brookside Equity Partners:

Donald L. Hawks III

Donald Hawks er medstifter af Brookside Equity Partners og fungerer som administrerende direktør og præsident for firmaet. Hans hovedrolle er at føre tilsyn med firmaets investeringsaktiviteter. Han sidder også som direktør for flere private virksomheder, såsom Ampex Corporation, Dimex LLC, Seal Industries, Inc., Mainstream Communications LLC, MainStreet Media Group, LLC og Super Color Digital, LLC.

Hawks er også medlem af investeringsudvalget i Rockefeller Family Fund. Før han etablerede Brookside Equity Partners, fungerede han som strategikonsulent i Monitor Group, hvor han rådgav kunder om forskellige strategiske områder såsom fusioner og opkøb, international ekspansion, outsourcing og udvikling af marketingstrategier. En alumn fra Georgetown University, Hawks har også en MBA-grad fra Wharton School.

Raymond F. Weldon

Raymond Weldon er medstifter og administrerende direktør for Brookside Equity Partners. Han startede sin karriere hos Brookside-gruppen, forgængeren til Brookside Equity Partners, som skatte- og transaktionsrådgiver hos PricewaterhouseCoopers. Hos Brookside Group-enhederne investerede han i private equity, co-investeringer, fast ejendom og offentlige markeder.

Weldon rådgav tidligere også klienter på mellemmarkedet, handelsbankfolk og offentligt ejede virksomheder om fusioner og opkøb og gældsstrukturering samt indenlandske og internationale skattesager. Han fungerer også som direktør for flere virksomheder, herunder Ampex Corporation, Seal Industries, Inc. og Cardiff Holdings Corporation. En kandidat fra LaSalle University, Weldon har også en kandidatgrad i beskatning fra Villanova University.

Richard T. Dell'Aquilla

Richard Dell'Aquilla fungerer som administrerende direktør hos Brookside Equity Partners. Han er involveret i alle investeringsaktiviteter, der udføres af firmaet. Han fungerer også som direktør for flere private virksomheder, herunder USA Discounts Ltd, Superior Auto og Newhall Laboratories. Inden han kom til Brookside, fungerede Dell'Aquilla som administrerende direktør hos Parallel Investment Partners, hvor han var involveret i sourcing af aftaler, strukturering samt ledelse og afslutning af flere private equity-investeringer.

Dell'Aquillas øvrige tidligere erhvervserfaring inkluderer at fungere som rektor hos Southfield Capital Advisors, forskningsanalytiker hos Sasco Capital og finansanalytiker hos Bear Sterns. Han er BA-økonom fra Hamilton College og forfulgte også bachelorstudier ved Oxford University.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til Brookside Equity Partners. Finance er en global udbyder af Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram. For at fortsætte din udvikling som en finansanalytiker i verdensklasse vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

 • Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker Boutique-investeringsbanker er mindre virksomheder, der typisk ikke tilbyder investeringsbank med fuld service, men som mindst tilbyder en investeringsbank. Boutique-banker har ofte kun en lokal eller regional tilstedeværelse, selvom nogle opererer globalt. Liste over boutique-investeringsbanker
 • Aktieforskning vs Investment Banking Equity Research vs Investment Banking Aktieforskning vs Investment Banking. Når man ser på en karriere på kapitalmarkederne, er det vigtigt at forstå, om du er bedre egnet til investeringsbank- eller aktieforskning. Begge tilbyder fremragende arbejdserfaring og stor løn. At vælge det ene frem for det andet kommer virkelig ned på personlighed mere end noget andet.
 • Nøglespillere på kapitalmarkederne Nøglespillere på kapitalmarkederne I denne artikel giver vi et generelt overblik over nøgleaktørerne og deres respektive roller på kapitalmarkederne. Kapitalmarkederne består af to typer markeder: primære og sekundære. Denne vejledning giver et overblik over alle de store virksomheder og karrierer på tværs af kapitalmarkederne.
 • Top 10 Private Equity Firms Top 10 Private Equity Firms Hvem er de top 10 private equity-virksomheder i verden? Vores liste over de ti største største PE-virksomheder sorteret efter den samlede kapital. Almindelige strategier inden for PE inkluderer gearede buyouts (LBO), venturekapital, vækstkapital, nødlidende investeringer og mezzaninkapital.