Blended Rate - Oversigt, hvordan det fungerer, hvordan man beregner

En blandet rente er en gennemsnitlig rente mellem et gammelt lån og et nyt lån. Satsen beregnes, hvis en låntager modtager et yderligere lån uden fuldstændig tilbagebetaling af det foregående. Nogle gange kan den blandede rente beregnes, når det gamle lån refinansieres ved at oprette to nye.

Blandet sats

Normalt tilbyder långivere blandede satser for at give låntagere mulighed for at refinansiere gældsrefinansiering Gældsfinansiering er erstatning af en eksisterende gæld ved hjælp af en anden gæld med vilkår og / eller betingelser, der er mere gunstige. Med andre ord henviser refinansiering af gæld til erstatning af eksisterende gæld med ny gæld. deres eksisterende lån med lav rente i stedet for at give dem en chance for at afvikle deres forpligtelser fuldt ud.

Hurtigt resume

  • En blandet rente er en kombination af renter på forskellige lån, der giver den samlede rente på lån samlet i et.
  • Blandede satser bruges normalt til at bestemme den reelle rentesats, der betales ved refinansiering af et lån.
  • Beregningen af ​​blandede satser er forskellig for virksomheder og enkeltpersoner.

Hvordan fungerer blandede satser?

Blandede satser bruges normalt til at bestemme den reelle rentesats, der betales ved refinansiering af et lån, men det kan også bruges, når der optages yderligere gæld, dvs. opnåelse af et andet prioritetslån Et pant er et lån - leveret af en pantlåner eller en bank der gør det muligt for en person at købe et hjem. Selvom det er muligt at optage lån til dækning af hele et husomkostning, er det mere almindeligt at sikre et lån til ca. 80% af boligens værdi. . Blandede satser bruges også i de samlede omkostninger ved beregning af midler.

Når de to sammenlignede løbetid er de samme, er den kombinerede sats lig med det aritmetiske gennemsnit Middelværdi er et vigtigt begreb i matematik og statistik. Generelt henviser et gennemsnit til gennemsnittet eller den mest almindelige værdi i en samling af de to satser, baseret på lånestørrelsen. Men hvis udtrykket lån ikke er det samme, beregnes den blandede rente først ved hjælp af den årlige rente for begge lån.

For eksempel, hvis et lån på $ 375.000 refinansieres af et pant på $ 300.000 til 6,5% rente, og et pant på $ 75.000 til 7,75% rente modtaget for samme periode, beregnes den blandede rente som ($ 300.000 * 6,5%) + ($ 75.000 * 7,75%) / $ 375.000 = 6,75% .

Hvad er de samlede omkostninger ved midler?

De samlede omkostninger ved midler er en af ​​de mulige måder at beregne de samlede omkostninger på en institutions kapital. De samlede omkostninger ved midler refererer til institutionens omkostninger til at tiltrække finansiering ved at få lån og betjene dem. Investorer giver en institution midler, der ville skabe interesse. De renter, der betales til investorer på den investerede kapital, der tilbydes på kredit, kaldes kapitalomkostninger eller kapitalomkostninger Kapitalomkostninger Kapitalomkostninger er den mindste afkast, som en virksomhed skal tjene, før den genererer værdi. Inden en virksomhed kan skabe overskud, skal den i det mindste generere tilstrækkelige indtægter til at dække omkostningerne ved finansiering af driften. .

De samlede omkostninger ved midler tager højde for organisationens aktiver og passiver som helhed. For at bestemme de samlede omkostninger opdeles balancen i forskellige kategorier af specifikke rentebærende aktiver. Aktiverne sammenlignes derefter med de tilsvarende rentebærende forpligtelser.

Hvordan beregnes de samlede omkostninger ved midler?

For at beregne og bestemme de samlede omkostninger ved midler sammenlignes rentebærende aktiver og rentebærende forpligtelser ved hjælp af samme tidshorisont, også kaldet den samme regnskabsperiode. De samlede omkostninger ved midler tager også højde for forretningsenhedens debitering og kredit.

Eksempel på beregning af blandede satser

1. Virksomhedsgæld

Nogle virksomheder kan pådrage sig mere end en type virksomhedsgæld. For eksempel, hvis et selskab har $ 100.000 i gæld til en rente på 4% og $ 170.000 i gæld til en 10% rente, vil den samlede blandede rente blive beregnet som [($ 100.000 x 0,04) + ($ 170.000 x 0,1)] / ( $ 100.000 + $ 170.000) = 7,77% .

En blandet sats anvendes også til regnskab for fondsudgifter til at kvantificere forpligtelser eller investeringsindtægter på balancen. For eksempel, hvis et firma har to lån, et for $ 2.000 med en sats på 10% og det andet for $ 3.000 med en sats på 5% og betalt renter hver måned, så vil et lån på $ 2.000 efter et år blive opkrævet $ 200, og et lån på $ 3.000 ville blive opkrævet $ 150. Derfor vil der være en blandet sats: ($ 200 + $ 150) / $ 5.000 = 7% .

2. Personlig gæld

Banker tilbyder blandede rater for at beholde kunder og øge lånebeløbet for verificerede og kreditværdige kunder. For eksempel, hvis en kunde i øjeblikket står over for en 5% rente i et $ 100.000 pant og ønsker at refinansiere det, når den nuværende rente er 7%, kan banken tilbyde en blandet rente på 6%.

Låntageren kan derefter beslutte at refinansiere $ 145.000 til en blandet rente på 6%. Han eller hun betaler stadig 5% af den oprindelige $ 100.000, men kun 6% af de yderligere $ 45.000.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte med at fremme din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Årlig procentsats (APR) Årlig procentsats (APR) Den årlige procentsats (APR) er den årlige rente, som en person skal betale på et lån, eller som de modtager på en indskudskonto. I sidste ende er april en simpel procentdel, der bruges til at udtrykke det numeriske beløb, som en person eller enhed betaler årligt for privilegiet at låne penge.
  • Sammensat renteformel Sammensat renteformel Sammensat rente tages fra det oprindelige - eller hovedstol - beløb på et lån eller et depositum plus eventuelle renter, der allerede er påløbet. Formlen med sammensat rente er den måde, som sådan sammensat rente bestemmes på.
  • Effektiv årlig rente Effektiv årlig rente Den effektive årlige rente (EAR) er den rentesats, der justeres for sammensætning over en given periode. Kort sagt, det effektive
  • Lånefunktioner Lånfunktioner Hovedfunktionerne i lån omfatter sikrede kontant usikrede lån, afskrivninger i forhold til ikke-amortiserende lån og faste renter vs.