Udskudt omsætning - Forstå udskudte indtægter i regnskab

Udskudt omsætning (også kaldet uindtjent indtægt) genereres, når et firma modtager betaling for varer og / eller tjenester, som det endnu ikke har optjent. I periodiseringsregnskab Periodiseringsregnskab I finansregnskab eller periodiseringsregnskab refererer periodiseringer til registrering af indtægter, som et selskab kan tjene, men som endnu ikke har modtaget, eller omkostningerne, indtægter indregnes kun, når de optjenes. Hvis en kunde betaler for varer / tjenester på forhånd, registrerer virksomheden ikke nogen indtægter på sin resultatopgørelse Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds hovedregnskaber, der viser deres fortjeneste og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter.Denne erklæring er en af ​​tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. og i stedet registrerer en forpligtelse på balancen Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende finansielle opgørelser. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = passiver + egenkapital.Aktiver = passiver + egenkapital.Aktiver = passiver + egenkapital.

Ufortjent indtægtseksempel fra Amazons balance

* Amazons regnskab for 4. kvartal 2018

Eksempel på udskudt omsætning

Lad os se på et detaljeret eksempel på de regnskabsposter, en virksomhed foretager, når den udskudte omsætning oprettes og derefter udtømmes.

Den 1. august modtog Cloud Storage Co en betaling på $ 1.200 for en etårig kontrakt fra en ny klient. Da tjenesterne skal udgiftsføres over et år, skal virksomheden tage indtægterne og opdele dem i månedlige beløb på $ 100.

Den 1. august registrerede virksomheden en indtægt på $ 0 i resultatopgørelsen. På balancen ville kontanter stige med $ 1.200, og der ville blive oprettet en forpligtelse kaldet udskudt omsætning på $ 1.200.

Den 1. september registrerede virksomheden en indtægt på $ 100 i resultatopgørelsen. På balancen ville kontanter ikke blive påvirket, og den udskudte omsætningsforpligtelse ville reduceres til $ 1.100, mens nettoindtægten på $ 100 ville blive tilføjet til den tilbageholdte indtjening i egenkapitalen.

Mønsteret for at indregne $ 100 i omsætning gentages hver måned indtil udgangen af ​​12 måneder, hvor den samlede indtægt, der er indregnet i perioden, er $ 1.200, den tilbageholdte indtjening er $ 1.200, og kontanter er $ 1.200. På det tidspunkt er den udskudte omsætning fra transaktionen nu $ 0.

Udskudte indtægter

Download Finance's udskudte indtægtsskabelon for at analysere tallene alene.

Hvorfor virksomheder registrerer udskudt omsætning

Det enkle svar er, at de er forpligtet til det på grund af regnskabsprincipperne for indtægtsindregning. Ligesom udgifter periodiseres og udjævnes over tid, er det også indtægterne.

Tidspunktet for betalinger fra kunder kan være ustabilt og uforudsigeligt, så det giver mening at ignorere tidspunktet for kontant betaling og indregne indtægter, når det optjenes.

Kontanter fra driftsaktiviteter

Vi har set, hvad der sker med resultatopgørelsen og balancen. Lad os nu se på indvirkningen på pengestrømsopgørelsen.

Idet der henvises til eksemplet ovenfor, ville den 1. august, når virksomhedens nettoindkomst er $ 0, se en stigning i kortfristede forpligtelser på $ 1.200, hvilket ville resultere i kontanter fra driftsaktiviteter på $ 1.200.

I alle efterfølgende måneder ville kontanter fra driften være $ 0, da hver stigning i nettoindkomst på $ 100 ville blive modregnet i et tilsvarende fald på $ 100 i kortfristede forpligtelser (den udskudte indtægtskonto).

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Princip for indtægtsgenkendelse Indtægtsprincippet for indtægter Indtægtsregistreringsprincippet dikterer processen og tidspunktet for, hvor indtægterne registreres og indregnes som en post i en virksomheds regnskab. Teoretisk er der flere tidspunkter, hvor indtægter kunne indregnes af virksomheder.
  • Pengestrømsopgørelse Pengestrømsopgørelse En pengestrømsopgørelse (officielt kaldet pengestrømsopgørelsen) indeholder oplysninger om, hvor meget kontanter et selskab har genereret og brugt i en given periode. Den indeholder 3 sektioner: kontanter fra driften, kontanter fra investering og kontanter fra finansiering.
  • Fremskrivning af balanceposter Fremskrivning af balanceposter Projektering af balanceposter involverer analyse af arbejdskapital, PP&E, gældskapital og nettoindkomst. Denne guide beskriver hvordan man beregner
  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.