Offentlig virksomhedsarkivering - Hvor kan man finde virksomhedsrapporter til analyse

Offentlige virksomhedsindgivelser er en vigtig kilde til data og information for finansielle analytikere. At vide, hvor disse oplysninger findes, er et kritisk første skridt i udførelsen af ​​finansiel analyse og økonomisk modellering. Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. .

Denne vejledning skitserer de mest almindelige kilder til arkivering af offentlige selskaber.

finde arkiver og rapporter om offentlige virksomheder

Virksomhedsinvestor relations (IR) websteder

Den nemmeste måde at finde information om offentlige virksomheder på er at foretage en Google-søgning på deres investor relations-websted. Virksomheder vil levere deres seneste dokumenter, herunder deres årsrapport. 10-K 10-K Form 10-K er en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Den er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne, kvartalsrapporter, pressemeddelelser og virksomhedspræsentationer.

US - EDGAR

EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer reguleringsdokumenter såsom årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder. er den vigtigste database for offentlige selskabsindgivelser i USA og indeholder alle de dokumenter, som virksomheder skal arkivere. Læs Finance's guide til EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer regulerende dokumenter såsom årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder.for at lære, hvordan man hurtigt undersøger en virksomheds drift og økonomiske oplysninger med EDGAR-søgeværktøjer.

Besøg webstedet direkte her: //www.sec.gov/edgar/

Canada - SEDAR

SEDAR Canada - SEDAR SEDAR er en søgbar database til offentlige virksomhedsregnskaber, årsrapporter og andre dokumenter i Canada. SEDAR står for: System for elektronisk dokumentanalyse og hentning. Det er et krævet arkiveringssystem for alle børsnoterede canadiske virksomheder. er den centrale database, hvor offentlige virksomheder kan arkivere deres dokumenter i Canada. Den har en søgefunktion svarende til USA og kan bruges til let at finde alle oplysninger, som canadiske virksomheder skal rapportere.

Besøg SEDAR direkte: //www.sedar.com/search/

Indien - CorpFiling

CorpFiling Offentlige arkiver Find offentlige arkiver. Finans har organiseret alle de vigtigste kilder til arkivering af offentlige virksomheder, såsom 10-K, 10-Q, S-1,13D, EDGAR, SEDAR og andre databaser. Disse kilder er vigtige for finansielle analytikere, der udfører finansiel modellering og værdiansættelse. er det websted, hvor indiske offentlige virksomheder arkiverer deres rapporter og dokumenter. Ligesom i Canada og USA kræver Indien, at virksomheder skal arkivere alle årlige, kvartalsvise og andre økonomiske oplysninger i deres centrale database.

Besøg CorpFiling her: //www.corpfiling.co.in/

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finansvejledning om, hvordan du finder offentlige virksomhedsrapporter og arkiver online. Finans blev grundlagt med den enkle mission at hjælpe enhver med at blive en verdensklasse finansanalytiker og finansmodeller. For at hjælpe med at udføre denne mission, hjælper Finans store bibliotek eller ressourcer dig på din vej.

Yderligere relevante finansressourcer inkluderer:

  • CapitalIQ CapIQ CapIQ (forkortelse for Capital IQ) er en markedsinformationsplatform designet af Standard & Poor's (S&P). Platformen bruges i vid udstrækning inden for mange områder af virksomhedsfinansiering, herunder investeringsbank, aktieforskning, aktivforvaltning og mere. Capital IQ-platformen leverer forskning, data og analyse af private, offentlige
  • Bloomberg
  • Excel-genveje Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere