CONFIDENCE.NORM-funktion - Formel til tillidsinterval i Excel

Funktionen CONFIDENCE.NORM er kategoriseret underExcel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Det bruger normalfordelingen til at beregne og returnere konfidensintervallet for et populationsgennemsnit. Konfidensintervallet er det interval, som en populationsparameter sandsynligvis falder inden for en given sandsynlighed.

I finansiel analyse Analyse af årsregnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning lærer dig at udføre analyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet. , CONFIDENCE.NORM-funktionen er nyttig til forudsigelse og justering for en bred vifte af økonomiske mål Finansiel modellering Gratis økonomiske modelleringsressourcer og guider til at lære de vigtigste begreber i dit eget tempo. Disse artikler lærer dig bedste praksis med økonomisk modellering med hundreder af eksempler, skabeloner, vejledninger, artikler og meget mere. Lær, hvad økonomisk modellering er, hvordan man bygger en model, Excel-færdigheder, tip og tricks ved at optimere den økonomiske beslutningstagning.Det gøres ved at anvende og grafisk kortlægge økonomiske data i et distributionssæt med variabler.

Analytikere kan træffe bedre økonomiske beslutninger baseret på de statistiske oplysninger, der leveres af normalfordelingen. For eksempel kan de finde sammenhængen mellem indtægt og indtjening Nettoindkomst Nettoindkomst er en nøglepost, ikke kun i resultatopgørelsen, men i alle tre hovedregnskaber. Mens det nås gennem resultatopgørelsen, bruges nettoresultatet også i både balance og pengestrømsopgørelse. og indtægter brugt på luksusartikler.

Funktionen CONFIDENCE.NORM blev introduceret i MS Excel 2010, der erstatter CONFIDENCE-funktionen, skønt sidstnævnte stadig er tilgængelig for kompatibilitetsformål.

Formel

= CONFIDENCE.NORM (alfa, standard_dev, størrelse)

Funktionen bruger følgende argument:

  1. Alpha (krævet argument) - Dette er det signifikansniveau, der bruges til at beregne tillidsniveauet. Signifikansniveauet er lig med 1– konfidensniveau. Så et signifikansniveau på 0,05 er lig med et 95% konfidensniveau.
  2. Standard_dev (krævet argument) - Dette er standardafvigelsen for dataområdet.
  3. Størrelse (krævet argument) - Prøvestørrelsen.

For at beregne konfidensintervallet for et populationsgennemsnit skal den returnerede konfidensværdi derefter føjes til og trækkes fra prøvegennemsnittet. For eksempel betyder prøven x :

Tillidsinterval = x ± TILLID

Hvordan bruges funktionen i Excel?

For at forstå anvendelsen af ​​funktionen CONFIDENCE.NORM, lad os overveje et eksempel:

Eksempel

Antag, at vi ved, at den gennemsnitlige løn for administrerende direktører i vores branche er $ 100.000. Vi kan bruge funktionen CONFIDENCE.NORM til at beregne, hvor tæt stikprøven er på det faktiske befolknings gennemsnit, specifikt hvis vi ønsker at vide, hvilket løninterval, der arbejder på et 95% konfidensniveau, inkluderer befolkningens gennemsnit. Brug af nedenstående data:

  • Betydningsniveau: 0,05
  • Standardafvigelse for befolkningen: 20.000
  • Prøvestørrelse: 100

Funktionen CONFIDENCE.NORM bruges til at beregne konfidensintervallet med en betydning på 0,05 (dvs. et konfidensniveau på 95%).

For at finde ud af konfidensintervallet for populationsgennemsnittet bruger vi følgende formel:

CONFIDENCE.NORM-funktion

Vi får resultatet nedenfor:

CONFIDENCE.NORM Funktion - Resultat

Derfor er konfidensintervallet 100.000 ± 3919.928, hvilket er lig med området 96.080.072 og 103.919.928.

Et par noter om funktionen CONFIDENCE.NORM

  1. #NUM! error - Opstår hvis enten:
    • Den givne alfa er mindre end eller lig med nul eller er større end eller lig med 1.
    • Den givne standardafvigelse er mindre end eller lig med nul.
    • Størrelsesargumentet er mindre end et.
  2. #VÆRDI! error - Opstår, når et af argumenterne er ikke-numeriske.
  3. Hvis størrelsesargumentet ikke er et heltal, afkortes det.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel Countif ikke tom COUNTA-funktion COUNTA-funktionen beregner antallet af celler, der ikke er tomme inden for et givet sæt værdier. Funktionen = counta () kaldes også almindeligvis Excel Countif Not Blank-formlen. Som finansanalytiker er funktionen nyttige tælleceller, der ikke er tomme eller tomme i et givet interval.
  • Avanceret Excel-kursus
  • Avancerede Excel-formler Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje