EFTPS® - Lær om tjenesterne på EFTPS®-webstedet

EFTPS® står for Electronic Federal Tax Payment System, som er et online skattebetalingssystem, der drives af Internal Revenue Service (IRS) i USA. Hjemmesiden giver både virksomheder og enkeltpersoner mulighed for at foretage skattebetalinger direkte fra deres bankkonti ved hjælp af et sikkert betalingssystem PayPal Holdings PayPal Holdings, Inc. er et af de største online betalingsselskaber, der giver parter mulighed for at foretage betalinger via online pengeoverførsler. Online betalingssystemet tilbyder elektroniske alternativer til traditionelle betalingsmetoder såsom postanvisning og checks. PayPal giver en platform til online-leverandører, auktionssider,. Lær mere om EFTPS® her.

EFTPS IRS-websted

Tjenester tilgængelige med EFTPS®

Flere tjenester er tilgængelige på det elektroniske føderale skattebetalingssystem for enkeltpersoner og virksomheder i USA.

Services inkluderer:

 • Planlæg betalinger
 • Betalingsinstruktioner op til et år i forvejen
 • Direkte indbetaling fra en bankkonto
 • Systemet er gratis for brugere og tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen

Sådan bruges EFTPS®Internet side

Nedenfor er en liste over vigtige instruktioner og ting, du skal være opmærksom på, når du bruger EFTPS®-tjenesten:

 • Opret en konto ved at afslutte tilmeldingsprocessen.
 • Tilmelding kan tage op til en uge (oplysninger skal sendes med fysisk post og kræver bankoplysninger).
 • Den endelige bekræftelse på tilmelding kræver indtastning af en PIN-kode, der ankommer i posten.
 • For at betalinger kan modtages af IRS til tiden, skal EFTPS®-betalinger være planlagt senest kl 20:00 EST mindst en kalenderdag før forfaldsdatoen.
 • På den valgte betalingsdato deponeres midlerne til US Treasury Federal Reserve (Fed) Federal Reserve er USA's centralbank og er den finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi. direkte fra din bankkonto, og IRS får besked.

Sikkerheds- og fortrolighedsoplysninger

Det er vigtigt at bemærke, at IRS ifølge EFTPS®-webstedet ikke får adgang til brugernes EFTPS®-konti. Systemet kan ikke bruges til at konfiskere aktiver Materielle aktiver Materielle aktiver er aktiver med en fysisk form og som holder værdi. Eksempler inkluderer materielle anlæg. Materielle aktiver ses og mærkes og kan ødelægges ved brand, naturkatastrofe eller en ulykke. Immaterielle aktiver mangler derimod en fysisk form og består af ting som intellektuel ejendomsret, hvis skattemyndighederne mener, at der er skyld i skatter. Systemet tillader ikke regeringen at nå ind på din konto og tage dine personlige eller forretningsmæssige midler.

Det er også vigtigt at bemærke, at skattebetalinger stadig forfalder til tiden, uanset om hjemmesiden er ude af drift eller ikke tilgængelig af en eller anden grund. Hvis webstedet ikke fungerer, kan du foretage en skattebetaling via telefon ved at ringe til 1-800-555-3453 og følge stemmeanvisningene for at foretage en betaling.

EFTPS®Identitetsbekræftelse

IRS online betalingssystem er meget sikkert, og for at bekræfte din identitet kræver det tre forskellige oplysninger:

 1. Socialforsikringsnummer (SSN) eller arbejdsgiveridentifikationsnummer (EIN)
 2. Et personligt identifikationsnummer (PIN)
 3. En internetadgangskode eller PIN-kode

Mulighed for at vælge for skatteperiode

Den skatteperiode, du skal vælge, er året og / eller kvartalet for din skatteforpligtelse over for IRS. F.eks. Kræver formular 720 og 941, at skatteperioden enten skal være i Q1, Q2, Q3 eller Q4 i kalenderåret. Derfor skal du vælge Q2 for en betaling, der skal betales i maj, fordi maj er en del af andet kvartal. Efter indtastning af kvartalet skal du derefter indtaste et firecifret nummer for året (f.eks. 2018). Hvis den formular, du udfylder, ikke kræver en måned eller et kvartal, skal du bare indtaste det firecifrede årstall.

Sådan annulleres en betaling

For at annullere en betaling skal det være mindst to eller flere arbejdsdage før den planlagte dato for betalingen. Hvis det er to eller flere dage væk, skal du klikke på "Betalinger" og derefter klikke på "Annuller en skattebetaling" og følge instruktionerne på siden.

Hvor meget skylder jeg, og hvornår skal jeg betale?

EFTPS® er en skattebetalingstjeneste. Du bliver nødt til at kende beløbet, skatteformularen og datoen, når du planlægger en betaling. For at beregne en betaling eller forfaldsdato eller for at bestemme den passende skatteformular skal du besøge IRS-webstedet eller en skattefagperson.

Risici ved brug af EFTPS®Internet side

En af risikoen ved at bruge onlinetjenesten udsættes for svindel, hvor falske e-mails sendes til EFTPS®-brugere, der beder dem om at logge ind og opdatere deres personlige skatteoplysninger. Svindlerne narrer derefter brugere til at installere malware (en virus) på deres computer, hvilket kan give hackere adgang til brugernes bankkonti.

Det er vigtigt at bemærke, at IRS IKKE sender eller sender nogen form for elektroniske meddelelser til brugere af EFTPS®, der beder dem om at opdatere eller ændre personlige eller økonomiske oplysninger. De sender dig aldrig en e-mail, der beder om adgangskoder, pinkoder eller kreditkort- og bankkontooplysninger. Hvis brugere modtager en e-mail fra nogen, der hævder at være IRS eller EFTPS®, skal de ikke downloade nogen vedhæftet fil og skal videresende e-mailen til [email protected]

Meddelelse om skatterådgivning

Denne EFTPS®-guide blev kun oprettet til informationsformål og burde ikke på nogen måde være afhængig af skatte- eller finansiel rådgivning. Konsulter altid en professionel rådgiver, inden du træffer nogen økonomiske eller skattemæssige beslutninger.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste denne vejledning om, hvordan du bruger EFTPS®-webstedet til at betale din skat online. Finance er den officielle udbyder af Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) TM FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificering. For at fremme din karriere vil disse finansressourcer være meget nyttige:

 • Udskudt skatteforpligtelse / aktiv Udskudt skatteforpligtelse / aktiv En udskudt skatteforpligtelse eller -aktiver oprettes, når der er midlertidige forskelle mellem bogført skat og faktisk indkomstskat. Der er adskillige typer af transaktioner, der kan skabe midlertidige forskelle mellem bogført indkomst før skat og skattepligtig indkomst og derved skabe udskudte skatteaktiver eller -forpligtelser
 • Finanspolitik Finanspolitik Finanspolitik henviser til regeringens budgetpolitik, som indebærer, at regeringen manipulerer sit udgiftsniveau og skattesatser i økonomien. Regeringen bruger disse to værktøjer til at overvåge og påvirke økonomien. Det er søsterstrategien til pengepolitikken.
 • Laffer Curve Laffer Curve Laffer Curve er en teoretisk forklaring på forholdet mellem de skattesatser, der er fastsat af regeringen, og de skatteindtægter, der opkræves ved denne skattesats. Det blev introduceret af den amerikanske forsyningsøkonom Arthur Laffer.
 • Progressiv skat Progressiv skat En progressiv skat er en skattesats, der stiger, når den skattepligtige værdi stiger. Det er normalt opdelt i skatteklasser, der udvikler sig til successivt højere satser. For eksempel kan en progressiv skattesats bevæge sig fra 0% til 45% fra de laveste og højeste parenteser