Investment Banking Training - Kurser for nye analytikere, associerede virksomheder

Nye analytikere, der er ansat i Investment Banking Division Investment Banking Investment banking er divisionen af ​​en bank eller finansiel institution, der betjener regeringer, virksomheder og institutioner ved at yde rådgivningstjenester (kapitalanskaffelse) og fusioner og opkøb (M&A). Investeringsbanker fungerer som formidlere (IBD) for de fleste investeringsbanker er placeret i et uddannelsesprogram for investeringsbanker for at give dem de færdigheder, de har brug for for at få succes i jobbet.

Disse programmer starter typisk om sommeren og varer ca. 6 uger. Analytikere får ikke kun mulighed for at udvikle deres tekniske færdigheder, men også muligheder for at netværke og opbygge relationer med kolleger på tværs af banken.

I nogle tilfælde kan analytikere parres med senior mentorer for at hjælpe dem med at navigere gennem de tidlige dage af deres karriere.

Oversigt over typisk træningsprogram

Det typiske træningsprogram for en ny investeringsbankanalytiker har stort fokus på finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. , og inkluderer også en kombination af grundlæggende teori og praktiske anvendelser med følgende kerneelementer:

 • Grundlæggende regnskabsmæssige
 • Analyse af regnskab
 • Finansiel modellering
 • Virksomhedsværdiansættelse
 • Excel-færdigheder
 • M & A-transaktioner
 • IPO-proces
 • Bankens produkter

Ovennævnte emner er dækket af intensiv klasseløs træning, typisk globalt eller regionalt. Ud over fulde dage om disse centrale investeringsbankemner vil IBD-analytikere også deltage i mange netværksbegivenheder for at lære deres kolleger at kende og navigere i bankens sociale strukturer.

Opbygning af relationer og netværk med din globale IBD-analytikerklasse er også et hovedmål for dette omfattende træningsprogram.

Eksempel på uddannelse i økonomisk modellering

Nedenfor er et skærmbillede fra et kursus i økonomisk modellering, der bruges til investeringstræning.

investeringsbank uddannelsesmodel

Løbende træning

Når den formelle klasseværelsesbaserede træning er overstået, modtager analytikere fortsat specifik træning baseret på deres gruppe eller division. Dette aspekt af programmet ledes ofte af mere seniormedlemmer i deres team på en mere uformel måde.

Derudover tilbyder de fleste banker nogle online kurser, der giver nyansatte og erfarne bankfolk mulighed for at gennemgå og udvikle deres tekniske færdigheder i deres eget tempo.

De fleste banker har en eller anden form for internt eller eksternt e-læringscenter med adskillige moduler, der giver en mere privat og selvstyret form for læring.

Hvordan får jeg en uddannelse i investeringsbank, inden jeg bliver ansat?

Hvis du ønsker at få en investeringsbankuddannelse, inden du bliver ansat - skal du forberede dig til interviews Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelser for at få et interview til dit land og for at få dit drømmejob - så kan økonomikurser give dig den fordel, du leder efter.

Hos Finance har vi en bred vifte af e-læringsprogrammer, der er udviklet af instruktører, der har førstehånds erfaring med at lede investeringsbankuddannelsesprogrammerne som beskrevet ovenfor.

Finans kursuskatalog har en komplet overlapning med de programmer, der tilbydes i de fleste banker, herunder:

 • Grundlæggende regnskabsmæssige
 • Analyse af regnskab
 • Finansiel modellering
 • Virksomhedsværdiansættelse
 • Excel-færdigheder
 • Virksomhedsfinansiering (M&A og kapitalindsamling)
 • Modellering af fusioner og opkøb

Øvelse gør mester

De er nøglen til at være en god finansanalytiker Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analyse, præsentation og bløde færdigheder er praksis. Det er ikke nok at gå gennem et træningsprogram, og det er heller ikke bare at tage et par online-kurser.

Den bedste måde at blive en investeringsbankanalytiker i verdensklasse er at arbejde igennem så mange finansielle modelleringsskabeloner og eksempler som muligt. Spørg kolleger, venner, hvem du end kan om modeller, du kan se på. Bryt dem derefter ned, reverse engineer dem, og prøv at genopbygge dem selv. Alle har deres egen stil, så det er vigtigt at se en bred vifte og bestemme, hvad du synes er bedste praksis.

FMVA-certificerings- og træningsprogram

Finance er den officielle globale udbyder af Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) TM FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, hvilket er særlig relevant for uddannelse i investeringsbanker.

Financial Analyst Certification - Finance FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Lær mere om FMVA-programmet FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari for at afgøre, om det passer bedst til dig og din investeringsbankkarriere!

Yderligere investeringsbankressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til investeringstræning. Ud over ovenstående kurser og træning har vi også oprettet et stort bibliotek med gratis ressourcer, der hjælper dig med at fremme din karriere. Vores mest relevante ressourcer for håbefulde IBD-analytikere inkluderer:

 • Aktieundersøgelse vs investeringsbankvirksomhed Kapitalforskning vs investeringsbankvirksomhed Kapitalundersøgelse vs investeringsbankvirksomhed. Når man ser på en karriere på kapitalmarkederne, er det vigtigt at forstå, om du er bedre egnet til investeringsbank- eller aktieforskning. Begge tilbyder fremragende arbejdserfaring og stor løn. At vælge det ene frem for det andet kommer virkelig ned på personlighed mere end noget andet.
 • Spørgsmål og svar om investeringsbankinterview Spørgsmål og svar om investeringsbankinterview Spørgsmål og svar om investeringsbankinterview. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit)
 • Liste over de bedste banker Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de 100 bedste investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
 • Finansielle modelleringskurser
 • Typer af økonomiske modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer
 • Excel-kurser