Bekræftende handling - Oversigt, fordele og ulemper

Bekræftende handling, også kendt som "positiv diskrimination", er en regeringspolitik, der er designet til at hjælpe mindretal og dårligt stillede grupper med at finde beskæftigelse KPI'er for arbejdsstyrken Hvordan kan vi overvåge arbejdsstyrken? Regeringer og økonomer henviser normalt til tre vigtigste nøglepræstationsindikatorer (KPI'er) for at vurdere styrken af ​​en nations arbejdsstyrke, få optagelser på universiteter og opnå bolig. Politikken blev oprindeligt oprettet for at tilbyde dårligt stillede grupper et løft og øge mangfoldigheden i samfund, arbejdsplads og læringsinstitutioner.

Bekræftende handling

Politik for bekræftende handling - Historie

Politikken blev introduceret i en af ​​John F. Kennedys præsidentbestemmelser i 1961 og sagde, at ansøgere og ansatte skal behandles retfærdigt uanset deres race, farve eller nationale oprindelse.

I 1967 omfattede listen køn og religion, og politikken havde til formål at fremme antidiskrimination og lige muligheder for mennesker, der tidligere var undertrykt, udnyttet og udsat for diskrimination.

Ideen med politikken er, at arbejdsgivere og uddannelsesinstitutioner træffer bekræftende handling og ophører med enhver form for race-, religions- eller kønsbaseret diskrimination i forhold til at træffe beslutninger om optagelse og beskæftigelse. Politikken kommer imidlertid i et kontroversielt fokus, når ugunstigt stillede grupper får præferencebehandling .

Bekræftende handling - fordele

1. Klatring af den socioøkonomiske stige

En persons eller en families socioøkonomiske status er typisk opdelt i tre niveauer: høj, mellem og lav og bestemmes af deres indkomst Indkomstindkomst refererer til de penge, som en person tjener for at levere en tjeneste eller som en udveksling for at levere en produkt. Den indkomst, som en person tjener, bruges til at finansiere deres daglige udgifter såvel som fondeinvesteringer. Nogle af de mest almindelige indkomsttyper inkluderer lønninger, indtægter fra selvstændig virksomhed, provisioner og bonusser. , uddannelse og erhvervsmæssig status. Ved at give mindretal og dårligt stillede grupper lige muligheder for at opnå uddannelse og beskæftigelse øger politikken deres chancer for at klatre op ad den socioøkonomiske stige.

2. Fremme uddannelsen af ​​dårligt stillede studerende

Udsatte familier falder ofte i udviklings- og fattigdomsfælder, hvis de ikke har adgang til videregående uddannelse og / eller hvis de ikke har råd til det. Ved at yde tilskud og stipendier, der er beregnet til studerende fra dårligt stillede grupper (f.eks. Stipendier beregnet til studerende med oprindelig oprindelse i Canada), øger bekræftende handling studerendes uddannelse - hvilket potentielt har positive fremtidige resultater relateret til indkomst, sundhed og socioøkonomisk status Demografi Demografi henviser til de socioøkonomiske karakteristika ved en befolkning, som virksomheder bruger til at identificere kundernes produktpræferencer og købsadfærd. Med deres målmarkeds egenskaber kan virksomheder oprette en profil for deres kundebase. .

3. Fremme af uddannelse og arbejde på kommunalt plan

Bekræftende handling fremmer uddannelse i samfundet ved at tilskynde kvinder og andre tidligere undertrykte grupper til at gå på universitetet og tilbyde dem lige muligheder og løn, uanset køn eller race. Det resulterer i den samlede vækst og udvikling af menneskelig kapital i økonomien sammen med potentielt højere levestandard og indkomst pr. Indbygger.

Bekræftende handling - ulemper

1. Omvendt forskelsbehandling

Omvendt diskrimination er forestillingen om, at i stedet for at fremme antidiskrimination, fører bekræftende handling til diskrimination af enkeltpersoner og grupper, der kommer fra ikke-ugunstigt stillede baggrunde. Talentfulde individer får muligvis ikke lige muligheder, simpelthen fordi de ikke er en del af en minoritetsgruppe. Det kan også resultere i had mellem flertal og mindretalsgrupper.

2. Manglende meritokrati

Meritokrati er et vigtigt system, der sigter mod at skubbe mere dygtige individer til steder med videregående uddannelse, så de kan have de ressourcer og viden, der kræves for at foretage vigtige ændringer i verden. Ved at tilskynde universiteterne til at optage flere studerende af en bestemt race, nationalitet eller køn kan affirmativ handling afskrække meritokrati i uddannelsesinstitutioner.

3. Nedsættelse af sand præstation

Præstationer fra enkeltpersoner fra mindretalsgrupper og andre dårligt stillede grupper kan betragtes som et resultat af bekræftende handling snarere end deres eget hårde arbejde, hvilket kan være nedsættende for deres sande niveau af indsats og tillid til deres evner.

For eksempel en indfødt studerende, der lige er uddannet med en juridisk grad Advokat Lønvejledning I denne advokatløneguide præsenterer vi en oversigt over flere advokatjob og deres tilsvarende midpointlønninger for 2018. En advokat, også kaldet en advokat, er en professionel, der praktiserer lov. Ansvar inkluderer at give juridisk rådgivning til klienter under retssager og juridiske forhandlinger. kan ses på som nogen, der udnyttede politikken for at komme derhen, i stedet for nogen, der arbejdede hårdere end andre for at komme derhen.

Måder at tage bekæmpende handling på

1. Beskæftigelse

På arbejdspladsen kan bekræftende handling omfatte oprettelse af mangfoldighed og inklusionsklausuler, der fremmer antidiskrimination. Kandidater udsættes normalt for en besked, der fremmer mangfoldighed og inddragelse på arbejdspladsen under ansøgningsprocessen. Virksomheder giver ofte muligheder, hvor ansøgere kan vælge, om de identificerer sig som et mindretal eller som et oprindeligt individ.

2. Uddannelse

Bekræftende handling ved universiteter kan tage form af tilskud, stipendier og andre former for økonomisk støtte, der hjælper med at give økonomisk nødlidende studerende støtte til at gennemføre deres uddannelse.

Nogle regeringer indfører kvoter for det mindste antal minoritetsstuderende, der kræves for at en institution kan kvalificere sig til bestemte tilskud eller i strengere miljøer uddannelseslicenser. Det er en almindelig praksis i Indien, hvor Reservation System kræver, at universiteter, arbejdsgivere og andre institutioner har et bestemt antal pladser reserveret til folk, der tidligere var udsat for klassediskrimination.

Imidlertid kan kvoter have form af præferencebehandling og kan være diskriminerende over for andre grupper af studerende - det er derfor, det anses for ulovligt i USA.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Virksomheders sociale ansvar Virksomhedens sociale ansvar (CSR) Virksomhedens sociale ansvar (CSR) refererer til strategier, som virksomheder implementerer som en del af virksomhedsstyring, der er designet til at
  • Diversity Management Diversity Management Diversity management fremmer større inddragelse af medarbejdere fra forskellige baggrunde i en organisations struktur gennem politikker og programmer.
  • Medarbejdermoral Medarbejdermoral Medarbejdermoral defineres som den samlede tilfredshed, udsigter og følelser af velvære, som en medarbejder har på arbejdspladsen. Med andre ord henviser det til, hvordan tilfredse medarbejdere har deres arbejdsmiljø. Medarbejdermoral er vigtig for mange virksomheder på grund af dens direkte indvirkning på
  • Etisk beslutningstagning Etisk beslutningstagning Etisk beslutningstagning inden for økonomi er en beslutningstagende ideologi, der er baseret på en underliggende moralsk filosofi om rigtigt og forkert. Etisk beslutning