NYSE Arca - Oversigt, hvordan det fungerer, og komponenter

NYSE Arca er en elektronisk børs, hvor børshandlede produkter og værdipapirer handles. Børsen var tidligere kendt som Archipelago Exchange (ArcaEX) indtil 2006, da den blev erhvervet af New York Stock Exchange New York Stock Exchange (NYSE) New York Stock Exchange (NYSE) er den største værdipapirbørs i verden og er vært for 82% af S&P 500 samt 70 af de største virksomheder i verden. Det er et børsnoteret selskab, der giver en platform til køb og salg.

NYSE Arca

Resumé

  • NYSE Arca er en elektronisk børs, der er baseret i Chicago, Illinois i USA.
  • NYSE Arca blev grundlagt i 2006, efter at New York Stock Exchange erhvervede Archipelago Exchange, og det fungerer som et datterselskab af NYSE Group Inc.
  • Nøglekomponenterne i NYSE Arca inkluderer NYSE Arca Equities og NYSE Arca Options.

Børsen fungerer som et datterselskab af NYSE-koncernen, og den er baseret i Chicago, Illinois i USA. Datterselskabet kombinerer den traditionelle open outcry-handel med elektronisk handel for at skabe et hybridsystem. NYSE Arca har specialiseret sig i børsnoterede noteringer, der inkluderer børshandlede fonde, børshandlede køretøjer og børsnoterede sedler.

NYSE er verdens største børshandlede fonde (ETF) Exchange Traded Fund (ETF) En Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificerede på tværs af en bred vifte af alle de tilgængelige aktivklasser. Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning. udveksling med hensyn til noteringer og volumen, med mere end 2.238 ETF'er noteret på børsen. Det tegner sig for 19,5% af ETF-markedet i USA med en anslået værdi på $ 3,8 billioner i aktiver under forvaltning.

NYSE Arcas historie

NYSE Arca blev grundlagt i 2006 efter fusionen af ​​New York Stock Exchange og Archipelago - et førende elektronisk handelsbørsnetværk. Archipelago blev grundlagt i 1996 af Stuart Townsend og Gerald Putnam under TerraNova Trading LLC.

I 2000 etablerede Archipelago Archipelago Securities Exchange i partnerskab med Pacific Exchange. I 2001 ændrede Archipelago navn til Archipelago Exchange, forkortet "ArcaEx", og det gjorde det muligt for enheden at lette elektronisk handel med andre børser i USA

I 2005 fusionerede Archipelago Exchange med Pacific Exchange. Fusionen forbedrede Archipelagos evne til at tilbyde øjeblikkelig elektronisk handel gennem sin børs, der konkurrerede med NYSEs traditionelle open outcry-system. Det elektroniske handelssystem gjorde det muligt for børsen at vinde daytraders Day Trading Det vigtigste træk ved daytrading er, at køb og salg af værdipapirer sker inden for den samme handelsdag. Det betyder, at alle handelspositioner afvikles ved udgangen af ​​dagen. De vigtigste mål for day trading er at opdage og udnytte kortfristede ineffektiviteter på markedet. og institutionelle investorer, der ledte efter hurtig og omkostningseffektiv elektronisk handel.

I 2006 erhvervede NYSE Archipelago for at danne NYSE Arca Exchange. Efter fusionen blev NYSE Arca et børsnoteret selskab, og det tilbød både elektronisk handel og traditionel gulvhandel til daghandlere og institutionelle investorer.

Før erhvervelsen af ​​Archipelago blev hovedparten af ​​NYSE's transaktioner indtastet manuelt i systemet, hvilket forlængede varigheden af ​​behandlingen af ​​handler.

Sådan fungerer NYSE Arca

NYSE Arca er et fuldautomatisk børsmarked, der bruger et computersystem til automatisk at matche købs- og salgsordrer på markedet. Systemet forbinder mæglere og individuelle forhandlere, hvilket eliminerer behovet for mellemmænd, som det er tilfældet med det traditionelle åbne råbssystem.

Elektronisk handel giver handlende på forskellige geografiske placeringer mulighed for at handle hurtigt og nemt med hinanden. Handlende, der er interesseret i deres privatliv, nyder et højt niveau af anonymitet, og de kan gennemføre transaktioner af høj værdi elektronisk.

Komponenter af NYSE Arca

Følgende er hovedkomponenterne i NYSE Arca:

1. NYSE Arca Aktier

NYSE Arca Equities er den første fuldt elektroniske børs i USA, der tillader handel og notering af børsnoterede værdipapirer. Børsen har mere end 8.000 amerikanske børsnoterede værdipapirer, og den forbinder forhandlere med andre amerikanske markedscentre.

Børsens struktur er designet på en måde, som kunder drager fordel af hurtig elektronisk udførelse af handler, mørk likviditet, gennemsigtighed og anonym markedsadgang.

Handlende, der bruger dette marked, får adgang til åbne og direkte markeder, og de drager fordel af hurtig elektronisk udførelse af handler på tværs af flere amerikanske markedscentre. Når en transaktion er udført, overføres oplysningerne til National Securities Clearing Corporation (NSCC) National Securities Clearing Corporation (NSCC) National Securities Clearing Corporation (NSCC) leverer risikostyring, afvikling og clearingtjenester til det amerikanske værdipapirudvekslingsmarked for klarering.

2. NYSE Arca-optioner

NYSE Arca Options-markedet anvender et hybridhandelssystem, der kombinerer det elektroniske handelssystem med det traditionelle open outcry-handelssystem. Optionsmarkedet tilbyder en flad markedsstruktur, og det understøtter handel med optionskontrakter på indenlandske aktier, amerikanske depotbeviser og børshandlede produkter.

NYSE Arca Options-markedet tilbyder en producent / taker-prismodel, hvor likviditetsfjernende handler opkræves et gebyr, og likviditetstilførende handler får en rabat.

Handlende, der bruger dette marked, drager fordel af de forskellige risikostyringsværktøjer før handel og efter handel samt en pris-prioritetsmodel. Efter udførelsen af ​​handlerne sendes transaktionsoplysningerne til Options Clearing Corporation til clearing.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Handel med værdipapirer Handel med værdipapirer Handel med værdipapirer er værdipapirer, der er købt af et selskab med henblik på at opnå en kortsigtet fortjeneste. Et selskab kan vælge at spekulere i forskellige gælds- eller aktiepapirer, hvis det identificerer et undervurderet værdipapir og ønsker at udnytte muligheden.
  • American Exchange (AMEX) American Stock Exchange (AMEX) Den amerikanske børs (AMEX) startede i 1908 som New York Curb Market Agency. AMEX var oprindeligt sammensat af handlende og mæglere
  • Handelsvolumen Handelsvolumen Handelsvolumen, også kendt som handelsvolumen, refererer til mængden af ​​aktier eller kontrakter, der tilhører en given sikkerhed, der handles dagligt
  • NYSE Composite Index NYSE Composite Index NYSE Composite Index er et indeks, der sporer aktier, der handles på New York Stock Exchange. Det måler også investeringer i fast ejendom, amerikansk