Generel forpligtelsesobligation - definition, typer og hvordan det fungerer

En almindelig forpligtelse (GO) -obligation er en type kommunal obligation, hvori tilbagebetalingen af ​​obligationer (renter og hovedstol Hovedbetaling En hovedbetaling er en betaling mod det oprindelige beløb på et lån, der skyldes. Med andre ord er en hovedstol betaling en betaling foretaget på et lån, der reducerer det resterende skyldige lån i stedet for at anvende til betaling af renter, der opkræves af lånet.) garanteres af den samlede indtægt genereret af den relevante offentlige enhed eller agentur. Med andre ord er tilbagebetalingen garanteret af både skatteindtægter og driftsindtægter genereret af forskellige projekter. GO-obligationer bruges primært til at subsidiere udviklingen af ​​offentlige projekter.

Generel forpligtelsesobligation

GO-obligationer adskiller sig fra en anden type kommunale obligationer kaldet indtægtsobligationer Omsætningsobligationer En indtægtsobligation er en type kommunal obligation, hvor tilbagebetaling af forpligtelsen primært garanteres af en enheds driftsindtægter. Omsætningsobligationer bruges primært af offentlige enheder til at subsidiere infrastrukturprojekter. . Tilbagebetaling af indtægtsobligationer er kun sikret ved operationelle indtægtsstrømme genereret af projektet og kan ikke garanteres af skatteindtægter. Som nævnt ovenfor tillader GO-obligationer dog at bruge begge indtægtskilder.

Typer af generelle forpligtelsesobligationer

Der er to typer obligationer med generel forpligtelse: GO-obligationen med begrænset skat og GO-obligationen med ubegrænset skat.

1. Almindelig forpligtelse med begrænset skat

En GO-obligation med begrænset skat giver kommunerne mulighed for at hæve ejendomsskat (inden for en bestemt specificeret grænse), når det er nødvendigt at imødekomme servicebetalingerne af gælden.

2. Ubegrænset skat med almindelig forpligtelse

En ubegrænset skatteobligation med generel forpligtelse leveres med lignende funktioner som den begrænsede skatteversion, men uden begrænsning af stigningen i ejendomsskatten. Ejendomsskatten kan øges med op til 100%, men kun med samtykke fra skatteydere. Bemærk, at for GO-obligationer med begrænset skat kræves normalt ikke skatteydernes godkendelse.

Hvordan fungerer en generel forpligtelsesobligation?

Forestil dig en situation, hvor en kommune beslutter at starte et nyt projekt, men den mangler tilstrækkelig kapital til at finansiere initiativet. I et sådant tilfælde kan kommunen udstede obligationer med generel forpligtelse.

Investorer, der køber obligationer, tilfører kapital til kommunen. Til gengæld har investorerne ret til en del af kommunens indtægter fra projektet samt skatteindtægter. Indtægtsstrømmene giver kommunen mulighed for at respektere både renten og hovedstolen på obligationer.

Da tilbagebetalingen er sikret ved kommunens samlede indtægter, er der lav sandsynlighed for misligholdelse. Således betragtes GO-obligationer som sikre investeringer. Det er almindeligt, at sådanne obligationer modtager stærke ratings fra kreditvurderingsbureauer. Ratingbureau Et ratingbureau er et selskab, der vurderer den økonomiske styrke for virksomheder og offentlige enheder, især deres evne til at møde hovedstol og.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kapitalindsamlingsproces Kapitalindsamlingsproces Denne artikel er beregnet til at give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i branchen i dag. For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt.
  • Konvertibel obligation Konvertibel obligation En konvertibel obligation er en form for gældssikkerhed, der giver en investor ret eller pligt til at veksle obligationen til et forudbestemt antal aktier i det udstedende selskab på bestemte tidspunkter af en obligations levetid. En konvertibel obligation er en hybrid sikkerhed
  • Kuponobligation Kuponobligation En kuponobligation er en type obligation, der inkluderer vedhæftede kuponer og betaler periodiske (typisk årlige eller halvårlige) rentebetalinger i løbet af dens levetid og dens nominelle værdi ved udløb. Disse obligationer har en kuponrente, der refererer til obligationens afkast på udstedelsesdatoen.
  • Indtægtsstrømme Indtægtsstrømme Indtægtsstrømme er de forskellige kilder, hvorfra en virksomhed tjener penge på salg af varer eller levering af tjenester. De typer indtægter, som en virksomhed registrerer på sine konti, afhænger af de typer aktiviteter, der udføres af virksomheden. Se kategorier og eksempler