MSCI All Country World Index (ACWI) - Oversigt, komponenter, brug

MSCI All Country World Index (ACWI) er et globalt aktieindeks, der måler aktiekapaciteten på både de udviklede og de nye markeder Emerging Markets "Emerging markets" er et begreb, der refererer til en økonomi, der oplever betydelig økonomisk vækst og besidder nogle, men ikke alle egenskaber ved en. Ved udgangen af ​​2019 dækker det mere end 3.000 aktier globalt. Det er et markedsvægtet indeks udviklet af MSCI Inc., et børsnoteret amerikansk finansielt selskab.

MSCI All Country World Index (ACWI)Fig. 1: MSCI ACWI Index Market Allocation

Ud over ACWI offentliggør MSCI også mange andre indekser, der dækker forskellige geografiske regioner og sektorer. EAFE-indekset (Europa, Australasien og Fjernøsten) og indekset GCC (Gulf Cooperation Council) er nogle af MSCI's indekser.

Resumé

  • MSCI All Country World Index (ACWI) måler aktieudviklingen for mere end 3.000 aktier fra både udviklede og nye markeder.
  • MSCI ACWI kan bruges som et benchmark til at evaluere resultaterne af en global aktieportefølje.
  • Nogle ETF'er sporer resultaterne af MSCI ACWI, hvilket giver investorer mulighed for at investere globalt med lave omkostninger.

Forståelse af MSCI All Country World Index (ACWI)

MSCI All Country World Index dækker store og mellemstore aktier fra 23 udviklede markeder og 26 nye markeder i 11 sektorer. Det omfatter markederne danner både MSCI World Index og MSCI Emerging Market Index. MSCI giver således en mere omfattende observation af det globale aktiemarked som helhed, hvilket gør indekset til et af de mest anvendte globale aktieindeks.

MSCI All Country World Index (ACWI) - komponenter

MSCI ACWI består af omkring 85% af den frie float-markedsværdi Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder på hvert marked, det dækker. Den brede dækning og den nøje designede metode understøtter indekset for at afspejle udsvingene i forskellige sektorer, størrelser, stilarter og geografiske områder.

MSCI World Index og MSCI Emerging Market Index

I lighed med MSCI ACWI er MSCI World Index også et globalt aktieindeks, der omfatter aktier i forskellige lande og sektorer. Den største forskel er, at verdensindekset fokuserer på de udviklede markeder. Det dækker mere end 1.600 bestande fra 23 udviklede lande og regioner, såsom Australien, Canada, Hongkong, Finland og Japan.

Med en relativt lavere sammenhæng mellem resultaterne for det nye marked og det udviklede marked giver investering i nye aktier fordelen ved diversificering Diversificering Diversificering er en teknik til allokering af porteføljeressourcer eller kapital til en række forskellige investeringer. Målet med diversificering er at afbøde tab. Nogle nye markeder har også høje vækstpotentialer, da landene udvikler sig hurtigt.

Den MSCI Emerging Market Index måler egenkapital udførelsen af de nye markeder rundt om i verden. Det dækker mere end 1.100 bestande fra 26 lande, herunder Kina, Rusland, Mexico, Sydafrika, Indien og nogle andre udviklingslande. MSCI-indekset for nye markeder består for det meste af markederne i Kina, Korea og Taiwan med en vægt på henholdsvis 33%, 12% og 11%.

Brug af MSCI All Country World Index (ACWI)

Investering globalt er en af ​​de effektive metoder, som investorer kan bruge til at diversificere deres porteføljer. Ved at have flere aktier med lav korrelation mellem dem på det samme marked kan investorer sænke den virksomhedsspecifikke risiko (usystematisk risiko), men den systematiske risiko Systematisk risiko Systematisk risiko er den del af den samlede risiko, der skyldes faktorer uden for kontrol af et bestemt firma eller individ. Systematisk risiko skyldes faktorer, der er eksterne for organisationen. Alle investeringer eller værdipapirer er underlagt systematisk risiko, og det er derfor en ikke-diversificerbar risiko. forbliver.

At få eksponering for udenlandske aktier kan yderligere diversificere porteføljer og reducere systematisk risiko. Således søger investorer og porteføljeforvaltere investeringsmuligheder i forskellige lande. Markedsdeltagere betragter MSCI ACWI som et vigtigt redskab til globale investeringer.

MSCI ACWI bruges ofte som benchmark til at evaluere resultaterne af en global aktieportefølje, især for passive investeringer. En porteføljeforvalter kan sammenligne porteføljens afkast og volatilitet med indekset. Aktivt afkast Aktivt afkast Aktivt afkast refererer til gevinster eller tab fra en portefølje, der er direkte relateret til de beslutninger, der træffes af porteføljeforvalteren. Det aktive afkast kan, informationsforholdet og sporingsfejl er nogle af målerne, der kan bruges til at evaluere, hvordan porteføljen klarer sig i forhold til dens benchmark.

På trods af diversificeringsfordelene ved globale investeringer kan køb af aktier fra forskellige lande og sektorer være dyrt og komplekst, især for individuelle investorer. Det gør en børshandlet fond (ETF) til et gunstigt valg.

IShares MSCI ACWI ETF (ACWI) sporer ydeevnen for MSCI ACWI. Det besidder omkring 2.200 aktier ud af de mere end 3.000 aktier fra indekset. Investorer kan modtage investeringsresultatet af MSCI ACWI med en lille mængde kapital og lave omkostninger ved at holde iShares 'ETF.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Kapitalvægtet indeks Kapitaliseringsvægtet indeks Kapitaliseringsvægtet indeks (cap-weighted index, CWI) er en type aktiemarkedsindeks, hvor hver komponent i indekset vægtes i forhold til dets samlede markedsværdi. I et kapitaliseret vægtet indeks har virksomheder med større markedsværdi større indflydelse på indeksværdien.
  • Information Ratio Information Ratio Information ratio måler det risikojusterede afkast for et finansielt aktiv eller en portefølje i forhold til et bestemt benchmark. Dette forhold sigter mod at vise overafkast i forhold til benchmarket samt konsistensen i genereringen af ​​overafkastet.
  • Tracking Error Tracking Error Tracking error er et mål for den økonomiske præstation, der bestemmer forskellen mellem en investeringsporteføljes afkastudsving og afkastssvingningerne for et valgt benchmark. Retursvingningerne måles primært ved standardafvigelser.
  • Volatility Index (VIX) VIX Chicago Board Options Exchange (CBOE) oprettede VIX (CBOE Volatility Index) for at måle den 30-dages forventede volatilitet på det amerikanske aktiemarked, undertiden kaldet "frygtindeks". VIX er baseret på priserne på optioner på S&P 500-indekset