SEC-arkivering - Krav til virksomheder og hvor de kan findes

SEC-arkivering er regnskab Tre regnskaber De tre regnskaber er resultatopgørelse, balance og opgørelse af pengestrømme. Disse tre kernedeklarationer er indviklede, periodiske rapporter og andre formelle dokumenter, som offentlige virksomheder, mæglerforhandlere og insidere er forpligtet til at forelægge den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). SEC blev oprettet i 1930'erne med det formål at bremse lagerbeholdningen Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. manipulation og svig, der fandt sted blandt virksomheder.Tilsynsorganet indsamler finansielle og operationelle oplysninger om børsnoterede indenlandske og udenlandske virksomheder.

SEC-arkivering

SEC verificerer oplysningerne i de indsendte SEC-formularer for at sikre, at de overholder de fastsatte standarder. De fleste af SEC-arkiveringerne gøres tilgængelige for offentligheden via SEC online-databasen - EDGAR (det elektroniske dataindsamlings-, analyse- og hentningssystem).

Betydningen af ​​SEC-arkivering

Ved at gøre det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at foretage SEC-arkivering giver den amerikanske regering investorer mulighed for at gennemgå en virksomheds historie og forudsige fremtidige resultater. Investorer og finansfagfolk stoler på disse arkiver for at få pålidelig information om virksomheder, som de evaluerer til investeringsformål Investeringsmetoder Denne vejledning og oversigt over investeringsmetoder skitserer de vigtigste måder, investorer prøver at tjene penge på og styre risiko på kapitalmarkederne. En investering er ethvert aktiv eller instrument købt med det formål at sælge det til en pris, der er højere end købsprisen på et fremtidigt tidspunkt (kapitalgevinster) eller med håb om, at aktivet direkte vil indbringe indtægter (såsom lejeindtægter eller udbytte). . Dette hjælper investorer med at træffe informerede investeringsbeslutninger, når de planlægger at sælge, købe,eller eje en virksomheds værdipapirer.

SEC-arkiver tilgængelige for investorer

De mest almindelige SEC-formularer Typer af SEC-arkiveringer US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiveringer, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S-4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger. som virksomheder skal arkivere inkluderer:

  • 10-K 10-K Form 10-K er en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Det er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne
  • 10-Q
  • 8 TUSINDE

Form 10-K er den årlige rapport, der udstedes af et firma i slutningen af ​​regnskabsåret. Det inkluderer en detaljeret oversigt over virksomhedens resultater for året, risikofaktorer, ledelsesdiskussioner. Hvad er MD&A? Ledelsesdiskussioner og -analyse (MD&A) er et afsnit i årsrapporten eller SEC-arkivering 10-K, der giver et overblik over, hvordan virksomheden klarede sig i den forudgående periode, dens nuværende økonomiske tilstand og ledelsens fremtidige fremskrivninger. analyse af den økonomiske tilstand og detaljerne i alle årsregnskaber.

10-Q-formularen præsenterer et resumé af virksomhedens aktiviteter pr. Kvartal, hovedsageligt de første tre kvartaler af året. Det inkluderer hovedregnskabet, analyse af den økonomiske tilstand og risikofaktorer. Imidlertid kræves det, at de regnskaber, der indsendes med formular 10-Q, ikke revideres og derfor betragtes som mindre pålidelige.

Virksomheder bruger formular 8-K til at rapportere ikke-planlagte begivenheder eller virksomhedsændringer, der kan have betydning for aktionærer, SEC, långivere og investorer. Rapporten omfatter væsentlige begivenheder såsom fratræden af ​​en direktør, en erhvervelse, konkurs, afhændelse af aktiver eller andre vigtige begivenheder.

Hvor finder du SEC-arkivering

SEC-arkivering er tilgængelig online på det officielle SEC-websted, www.sec.gov. Også de fleste børsnoterede virksomheder, der indsender SEC-arkivering til det regulerende organ, offentliggør også rapporterne på deres websteder under fanen "investor relations". Nogle af SEC-arkiverne holdes dog fortrolige og er derfor ikke offentligt tilgængelige. At få de tilgængelige SEC-formularer og fortolke dem korrekt kan hjælpe investorer med at træffe aktuelle investeringsbeslutninger.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til SEC-arkivering. For at forbedre din økonomiske viden, se følgende gratis finansressourcer.

  • 3 årsregnskaber Hvordan de 3 årsregnskaber er knyttet sammen Hvordan er de 3 årsregnskaber knyttet sammen? Vi forklarer, hvordan man forbinder de 3 årsregnskaber til økonomisk modellering og værdiansættelse i Excel. Forbindelser mellem nettoindtægt og tilbageholdt indtjening, PP&E, afskrivninger, kapitaludgifter, driftskapital, finansieringsaktiviteter og kontantbalance
  • Regnskabsvejledninger Regnskab Regnskab er et udtryk, der beskriver processen med at konsolidere finansielle oplysninger for at gøre det klart og forståeligt for alle
  • Reviderede regnskaber Reviderede årsregnskaber Offentlige virksomheder er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres regnskaber revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede regnskaber hjælper beslutningstagere
  • 10-K 10-K Form 10-K er en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Det er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne