Top Bachelor Case-konkurrencer - Liste over forretningskonkurrencer

Undergraduate case-konkurrencer kræver, at de studerende tager de oplysninger, der gives i et casestudie, og fremstiller en form for analyse, som de derefter skal præsentere eller indsende til scoring. Der findes sags konkurrencer inden for en lang række områder, herunder forretning, videnskab (fysik, kemi osv.), Matematik, humaniora og meget mere. F.eks. Finansiel modellering af verdensmesterskaber Finansiel modelleringskonkurrence Finansiel økonomisk modelleringskonkurrence. Konkurrer om at være den bedste økonomiske modellerer i verdensmesterskaberne i 2019. $ 10.000 i pengepræmier globale placeringer er åbne for studerende og har $ 10.000 i pengepræmier.

Liste over de bedste undergraduate case-konkurrencer:

  1. National Investment Banking Competition
  2. Global sagskonkurrence ved Harvard
  3. KPMG International Case Competition
  4. Asien Investment Banking Competition
  5. McGill Management International sags konkurrence
  6. Konkurrence om finansiel modellering af sager

Topkonkurrencer til bacheloruddannelser - Team Competiting

National Investment Banking Competition

National Investment Banking Competition (NIBC) NIBC Investment Banking Competition Finance er stolt over at være en førende partner og sponsor af NIBC - National Investment Banking Competition - konferencen. Tilmeld dig sags konkurrencen her. National Investment Banking Competition (NIBC) samler 1.600 studerende fra over 100 universiteter, der konkurrerer om at blive anerkendt som det bedste hold i case-konkurrencen. er en af ​​de bedste bachelor case-konkurrencer for forretningsstuderende og håbefulde investeringsbankfolk. Arrangementet adskiller deltagere i bachelor- og kandidatstrømme, hvor hold skal oprette en pitchbook med anbefalinger relateret til en virksomhedstransaktion, såsom en fusion, erhvervelse, kapitalindsamling eller et andet strategisk alternativ.

Præmier: $ 10.000 (på tværs af vindende hold)

Indlæg: Undergraduate, MBA studerende

Global sagskonkurrence ved Harvard

Den globale sags konkurrence ved Harvard har til opgave at give en læringsoplevelse, der bruger praktiske forretningssager og giver netværkstilbud til studerende og fagfolk. Læringsmuligheder inkluderer teamwork, kommunikation og præsentationsevner. Ud over case-konkurrencen er der også en workshop-serie.

Præmier: $ 10.000 (på tværs af vindende hold)

Indlæg: Undergraduate

KPMG International Case Competition

KPMG Case Competition er en mulighed for at opdage sagsbehandlingsverdenen og udfordre dig selv til at udvikle innovative forretningsløsninger ved at deltage i en udfordrende og sjov læringsoplevelse. Hold vil konkurrere med andre studerende fra hele verden og få indsigt i en verden af ​​konsulent- og rådgivningsarbejde med klienter. Finalister vil blive sendt på en gratis tur til Kuala Lumpur, Malaysia til den sidste runde.

Præmier: Det vindende hold får en præmie, men det er ukendt

Indlæg: Undergraduater efter land

Asien Investment Banking Competition

Asia Investment Banking Competition er en mulighed for studerende og MBA-studerende til at konkurrere i en fusioner og erhvervelse (M&A) Fusioner erhvervelser M&A-proces Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M&A processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), vigtigheden af ​​synergier og tilfælde af transaktionsomkostninger, hvor deltagere placeres i en M & A-analytiker. og skal oprette en pitchbook, der tester deres analytiske færdigheder og evne til at arbejde som et team og lave en præsentation. Deltagere skal oprette en PowerPoint-præsentation om erhvervelsesmålet baseret på de oplysninger, der er givet i sagen. Konkurrencen afholdes i Hong Kong.

Præmier: Det vindende hold får en præmie, men det er ukendt

Indlæg: Undergraduate og kandidatstuderende

McGill Management International sags konkurrence

McGill Management International Case Competition er en studiekonkurrence, der bruger studerende baseret på globalisering og kræver tværfaglige tilgange. Konkurrencen er 32 timer lang over en periode på tre dage. Det starter med et forretningsproblem, og alle hold skal udvikle en strategi og oprette en præsentation for at løse problemet. Deltagere arbejder på hotellet i sagen i 32 timer.

Præmier: Trofæer for 1., 2., 3. plads

Indlæg: Undergraduate

Konkurrence om finansiel modellering af sager

Konkurrencen om finansiel økonomisk modellering udfordrer deltagerne til at opbygge en økonomisk model for en virksomhed og værdsætte virksomheden. Det er baseret på en casestudie med private equity, hvor deltagerne modtager et fortroligt informationsmemorandum og skal opbygge en model, komme med anbefalinger og oprette en tonehøjde for dommerne om, hvorvidt de anbefaler at investere i virksomheden eller ej. Besøg webstedet Competition Finance Financial Modelling Case Competition for at lære mere!

Præmier: $ 10.000 (på tværs af vindende hold)

Indlæg: Undergraduate, graduate og professional

Besøg webstedet Competition Finance Financial Modelling Case Competition for at lære mere!

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste denne vejledning til de bedste sags konkurrencer inden for business og finans. For at være godt forberedt på den store begivenhed vil disse yderligere finansressourcer være nyttige:

  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til økonomisk modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
  • Metoder til værdiansættelse af virksomheder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • Pitchbook-skabelon Pitchbook En pitchbook er en salgsbog, der bruges af investeringsbanker til at sælge produkter og tjenester samt pitch potentielle kunder. Formålet med en pitchbook er at sikre en aftale med de potentielle kunder. Det giver et overblik over firmaet, herunder historisk information, økonomisk styrke og tjenester, der er tilgængelige for potentielle kunder.
  • Gratis Excel-skabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finance regnearkbibliotek inkluderer en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner