Meditation: Forøg din hukommelse og IQ - Metoder til at forbedre læring

I denne digitale tidsalder, hvor alle ser ud til at have travlt eller på deres smartphones, er det let at blive overvældet af information og ideer, forskellige slags støj, aktiviteter og ærinder. Resultatet? Vi er stressede de fleste dage, vores sind arbejder i overdrive, og vores helbred lider.

Der er så mange måder at bekæmpe stress på, og en af ​​dem er meditation. Meditation udføres for at træne sindet, bringe os tilbage til det nuværende øjeblik og give os en mulighed for at være roligere og venligere ikke kun over for os selv, men også for andre mennesker.

Du kan også træne dit sind ved at tjekke nogle af Finance gratis kurser!

Meditationens kraft

Mindfulness Meditation

I de sidste par år er mindfulness meditation blevet mere og mere populær. Fokus er at hjælpe dig med at reducere stress og forbedre ro og ro. I denne type meditation lægger udøveren opmærksom på det nuværende øjeblik uden dom.

En almindelig misforståelse er, at meditation indebærer tømning af sindet, men det lærer faktisk at fokusere på fysiske fornemmelser, tanker og følelser for at se dem mere tydeligt.

Meditationens kraft - Mindfulness-meditation

Mediter for at øge din hukommelse og IQ

Meditation er gavnligt til at reducere stress, sænke blodtrykket og forbedre humøret. Men vidste du, at meditering regelmæssigt også kan øge din hukommelse og IQ?

Forøg din hukommelse

En undersøgelse i bevidsthed og kognition afslørede, at deltagere, der mediterede i 20 minutter i fire dage, viste lavere stressniveauer samt signifikante forbedringer i hukommelse og kognition. Dem, der mediterede, scorede også så meget som 10 gange bedre på en arbejdshukommelsesopgave.

I en anden undersøgelse fandt forskere ved UC Santa Barbara, at selv så lidt som to ugers mindfulness-meditation kan føre til signifikant forbedring af arbejdshukommelseskapacitet, læseforståelse og evne til at fokusere. Du kan kanalisere dette fokus til at arbejde hen imod at blive en finansiel analytiker i verdensklasse med Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA ™) -certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-programmet.

Øg din IQ

Siegfried Othmer, tidligere præsident for neurofeedback-divisionen i Association for Applied Psychophysiology and Biofeedback, gennemførte neurofeedback-forskning om dette emne. Resultaterne viste, at deltagere, der mediterede, viste en gennemsnitlig gevinst i IQ på 23 procent.

En af grundene er, at dyb meditation bremser hjernens aktivitet. Med langsommere hjernebølger øger hjernen sin evne til at omorganisere sig selv. Når du giver din hjerne hvile, forbedrer den sig selv.

Blot at kontrollere din åndedræt reducerer stresshormonet kaldet cortisol. Når sindet vandrer, fokuserer det på negative problemer og kan føre til stress. Med meditation er sindet mindre aktivt og sænker derfor stressniveauer.

Kraften ved meditation - Boost IQ

Prøv meditation

Vil du prøve meditation? Der er mange måder at starte på. Hvis du går den digitale rute, skal du overveje appen Headspace, som kan guide dig gennem processen. Det giver dig også mulighed for at spore dine fremskridt. Du kan også øve alene. Start med at sidde med lukkede øjne, og fokus derefter på din vejrtrækning. Du kan også lytte til beroligende musik.

Yderligere ressourcer

Brug den opdaterede hjerne mod selvforbedring. Corporate Finance Institute tilbyder en række kurser og ressourcer, der kan hjælpe dig med at lære og fremme din karriere! Tjek dem nedenfor:

  • Gratis Corporate Finance-kurser
  • Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker (FMVA) ™ -certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari
  • Sådan lykkes det med eLearning - 10 tips til online-lærere Sådan lykkes det med eLearning: 10 tips til online-lærere 10 studietip, der hjælper dig med at overgå og tilpasse dig eLearning.
  • Karriereoversigt