At The Money (ATM) - Oversigt, penge, flygtighedssmil

At the money (ATM) beskriver en situation, hvor en option på en option er lig med det underliggende aktivs aktuelle markedspris. Det er et begreb med penge, der beskriver positionen mellem stregkursen Strejkkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udnytte optionen til at købe eller sælge en underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en call-option eller put option. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningsprisen. af en option og markedsprisen på det underliggende aktiv.

På pengene

En opkalds- og salgsoption med det samme underliggende aktiv kan være på pengene på samme tid. Valgmuligheder handles oftere, når de er på pengene.

Resumé

  • En option er til de penge, når en options udløsningspris er lig med det underliggende aktivs aktuelle markedspris.
  • Valgmuligheder til penge eller uden for pengene har ingen indre værdier, mens indstillinger for penge har positive indre værdier.
  • En call-option og en put-option med det samme underliggende aktiv kan være på pengene samtidigt.

Værdien af ​​At-The-Money-optioner

Den samlede værdi af en option, som også er optionskursen, består af to dele: en indre værdi og en tidsværdi . Den indre værdi Den indre værdi Den indre værdi af en virksomhed (eller en hvilken som helst investeringssikkerhed) er nutidsværdien af ​​alle forventede fremtidige pengestrømme diskonteret med den relevante diskonteringsrente. I modsætning til relative værdiansættelsesformer, der ser på sammenlignelige virksomheder, ser den indre værdiansættelse kun på en virksomheds iboende værdi alene. af en option, også kendt som den monetære værdi, er forskellen mellem udrykningskursen og den underliggende aktivpris, forudsat at optionen udnyttes straks.

For eksempel er den aktuelle (spot) -pris på et aktiv $ 120, og call-optionen og put-optionen deler den samme udrykningskurs til $ 100. Opkaldsoptionen har en positiv egenværdi på $ 20, da den giver ret til at købe et aktiv, der er $ 120 til en pris af $ 100. Salgsoptionen har ingen egenværdi, da den ikke udnyttes eller skaber overskud.

Tidsværdien for en indstilling er den værdi, der er tilbage, efter at den indre værdi er trukket fra den samlede værdi. Jo længere udløbsdatoen er, jo højere er tidsværdien. For en europæisk option, når tidsværdien af ​​en option er større end dens samlede værdi, er tidsværdien negativ. For en amerikansk option Amerikansk vs europæisk vs Bermudan optioner Der er forskellige typer muligheder, der adskiller sig med hensyn til deres træningsrestriktioner. Lad os undersøge mulighederne mellem amerikanske og europæiske vs Bermudan for at finde ud af, at den erhvervsdrivende kan udøve muligheden, når tidsværdien bliver negativ.

Tidsværdi = samlet værdi - egenværdi

En option har ingen egenværdi, når den er ved pengene. Da optionens udløbskurs og den aktuelle markedspris på det underliggende aktiv er den samme, kan optionsejeren ikke opnå nogen fortjeneste ved at udnytte optionen, hvilket betyder, at en at-the-money-option kun har en tidsværdi.

På pengene og anden penge

To andre begreber om penge er i pengene (ITM) og ud af pengene (OTM) . Når en mulighed er i pengene, har den en positiv egenværdi og tidsværdi. Når en option er ude af pengene, har den ingen egenværdi, hvilket betyder, at investoren ikke kan opnå nogen fortjeneste ved at udnytte optionen.

For call-optioner drager investorer fordel af at udøve, når aktivets spotpris er højere end udrykningskursen (positiv egenværdi) og ikke udøver, når spotprisen er under udnyttelsesprisen (ingen egenværdi). Derfor er indkøbsmulighederne i pengene, når spotprisen overstiger strike-prisen, og er ude af pengene, når spotprisen er under strike-prisen.

Omvendt udøver investorer deres put-optioner til en markedskurs, der er lavere end udløsningsprisen for at opnå overskud, da de kan sælge et aktiv til en pris, der er højere end det, de i øjeblikket er værd. Indstillingerne er i pengene på dette tidspunkt. Når spotprisen er over stykprisen, vil investorerne ikke udøve, og dermed er den indre værdi nul. Indstillingerne er ude af pengene på dette tidspunkt.

På pengene - penge

En salgsoption og en købsoption med det samme underliggende aktiv og udrykningskurs kan være på pengene samtidigt, men de kan ikke være i pengene eller ud af pengene på samme tid. For eksempel, hvis et opkald og et sæt af en sikkerhed begge har en strejkkurs på $ 100, når den underliggende sikkerhed aktuelt handles til $ 100, er opkaldet og putten begge for pengene.

Hvis værdipapirets pris bevæger sig op, er opkaldsmuligheden i pengene med en egenværdi svarende til spotprisen minus indtrædelsesprisen, og salgsoptionen er ude af pengene på samme tid. Hvis prisen bevæger sig ned, er opkaldsmuligheden ude af pengene, og putten er i pengene med en egenværdi svarende til strejksprisen minus sportsprisen.

På The Money and Volatility Smile

Den underforståede volatilitet har tendens til at være den laveste, når en option er ved eller i nærheden af ​​pengene og øges, når optionen bevæger sig længere ud af pengene eller i pengene. Forholdet mellem penge og underforstået volatilitet kan plottes i en u-formet kurve, der er kendt som "det flygtige smil."

At the Money - Volatility Smile

Det underforståede volatilitetssmil gælder ikke for alle muligheder. Valutaoptioner og aktieoptioner med korte udløbsbetingelser er mere tilbøjelige til at tage en u-formet volatilitetskurve. Der er også tilfælde af skævhed eller smirk af volatilitet, som viser højere volatilitet, når en mulighed går længere enten i pengene eller ud af pengene.

Implicit volatilitet er en faktor, der styrer prisfastsættelse af optioner. Jo højere den implicitte volatilitet er, jo højere er optionskursen. Sammenligning af optioner med forskellige stregpriser, men de samme karakteristika, antyder volatilitetssmilet, at optionerne in-the-money og out-of-the-money har tendens til at have højere optionspriser end optionerne at-the-money.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst
  • Tidsværdi af penge Tidsværdi af penge Tidsværdien af ​​penge er et grundlæggende finansielt koncept, der hævder, at penge i nutiden er mere værd end den samme sum penge, der skal modtages i fremtiden. Dette er sandt, fordi penge, som du har lige nu, kan investeres og tjene et afkast, og derved skabe et større beløb i fremtiden. (Også med fremtiden
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer
  • VIX VIX Chicago Board Options Exchange (CBOE) oprettede VIX (CBOE Volatility Index) til måling af den 30-dages forventede volatilitet på det amerikanske aktiemarked, undertiden kaldet "frygtindeks". VIX er baseret på priserne på optioner på S&P 500-indekset