Valueret politiklov (VPL) - Oversigt, hvordan det fungerer, dækning

Den værdsatte politiske lov (VPL) er en lov, der letter hurtig betaling af skader, når en forsikret begivenhed opstår. Loven kræver, at forsikringsselskabet Ejendoms- og ulykkesforsikringsselskaber Ejendoms- og ulykkesforsikringsselskaber (P&C) er virksomheder, der dækker aktiver (f.eks. Hus, bil osv.) Og også ansvarsforsikring for ulykker, kvæstelser og skader på andre mennesker eller deres ejendele. betaler den fulde værdi af en forsikring til forsikringstageren, når en forsikret begivenhed resulterer i et samlet tab. Normalt godtgør det forsikringstageren den fulde tabsværdi snarere end den faktiske kontante værdi af det forsikrede genstand på tabstidspunktet.

Værdsat politisk lov (VPL)

Den fulde værdi betragter ikke faktorer som afskrivninger eller revurderinger på tabstidspunktet. VPL's formål er at beskytte værdsatte forsikringstagere mod at modtage en lavere refusion, hvis de lider et totalt tab. Den værdsatte politiske lov blev først vedtaget i Wisconsin i 1874, mens Florida vedtog loven i 1899. I alt er loven aktiv i omkring 20 amerikanske stater.

Resumé

  • Værdsat forsikringslov er en forsikringslov, der kræver, at forsikringsselskaberne betaler forsikringstageren den fulde værdi af forsikringen, når den dækkede fare medfører et samlet tab.
  • Afregningsbeløbet i henhold til loven om værdipolitik tager ikke højde for genanskaffelsesomkostningerne eller den faktiske værdi af ejendommen på tabstidspunktet.
  • Hvis det samlede tab skyldes en dækket fare og en ikke-dækket fare, finder den værdiansatte politiske lov ikke anvendelse.

Hvordan den værdsatte politiske lov fungerer

Formålet med den værdsatte politiske lov er at beskytte den forsikrede, når den forsikrede genstand er fuldstændig beskadiget i en overdækket fare. Loven kræver, at det dollarbeløb, der betales til forsikringstageren, skal være det dollarbeløb, der er angivet i forsikringserklæringen. Forsikringsselskabet kan ikke betale mindre end den fulde værdi af forsikringen, selvom ejendommen vurderes til en lavere værdi på det tidspunkt, hvor faren opstod. Beskyttelsen eliminerer behovet for forsikringstageren til at fremlægge dokumentation for den forsikrede ejendoms faktiske kontante værdi eller udskiftningsomkostninger Erstatningsomkostninger (fast ejendom) Erstatningsomkostninger henviser til den pris, det ville koste at erstatte et eksisterende aktiv med et lignende aktiv på det nuværende marked pris. Det pågældende aktiv.

Antag for eksempel, at et forsikringsselskab tidligere har accepteret at forsikre et golfresort for $ 10 millioner. Hvis bygningen ødelægges i storm, og den forsikrede lider et totalt tab, er forsikringsselskabet forpligtet til at betale den fulde værdi af dækningen, dvs. $ 10 millioner, selvom den faktiske værdi af bygningen var mindre end dækningens pålydende værdi. på tidspunktet for tabet.

Derfor skal forsikringsselskaberne bestemme værdien af ​​den forsikrede ejendom ved påbegyndelsen af ​​forsikringen, da de ikke kan bestride værdien efter forekomsten af ​​den dækkede fare. Forsikringsselskabet skal betale den fulde værdi af forsikringen, selvom ejendommen er overforsikret på tabstidspunktet.

Farer og ejendomme omfattet af værdsatte politiske love

Den værdsatte politiske lov anvendes, når en overdækket fare medfører totalt tab for en forsikret bygning, et hjem eller en anden struktur. Ved faktisk totaltab betyder det, at skaden forårsaget af den overdækkede fare var så omfattende, at strukturen ikke kan repareres eller genindvindes til yderligere brug. Hvis forsikringsselskabet ikke kan forbinde bedrageri, bedrager bedrageri bedrageri enhver vildledende aktivitet, som en person udøver med det formål at vinde noget gennem midler, der overtræder loven. Et nøgleord i eller kriminel aktivitet til det samlede tab, det er forpligtet til at foretage den maksimalt mulige løsning i henhold til vilkårene i politisk erklæring.

Selvom de fleste værdsatte politiske love kun er begrænset til brandskader, kan andre politikker muligvis dække andre farer, såsom tornado, vind, lyn og / eller en eksplosion. Forsikringstageren skal bevise de faktiske skader hos forsikringsselskabet for at inddrive det påførte tab.

Hvis det samlede tab skyldes to eller flere farer, hvor den ene fare er dækket og den anden fare ikke er dækket, finder den værdsatte politiske lov ikke anvendelse. For eksempel dækker nogle stater tab forårsaget af vind, men ikke oversvømmelse. Hvis en bygning ødelægges af en kombination af vind og oversvømmelser, afhænger størrelsen af ​​godtgørelsen, som forsikringsselskabet foretager, af staten og størrelsen af ​​det tab, der direkte kan tilskrives hver fare.

For eksempel, hvis en boligejer har tegnet en værdiansat politik til en værdi af $ 100.000 og lider et samlet tab på grund af en kombination af vind og oversvømmelser, vil forsikringsselskabet bestemme det tabsbeløb, der kan henføres til hver fare. Hvis tabet forårsaget af vind (dækket af politikken) er $ 80.000, og tabet forårsaget af oversvømmelsesvand (ikke-dækket fare) er $ 20.000, bliver den værdsatte politiske lov ikke anvendelig, og forsikringstageren kan ikke inddrive hele den $ 100.000 fulde værdi af politikken. Ikke desto mindre kan forsikringstageren søge afregning for skader forårsaget af den dækkede fare, dvs. $ 80.000.

VPL-eksempler

Værdsatte politiske love adskiller sig mellem amerikanske stater. Følgende er eksempler på VPL i to nøgletilstande:

Californien

Den værdsatte politiske lovgivning i Californien dækker bygninger, og den gælder for alle farer, der er omfattet af politikken. Forsikringsselskabet skal inspicere forsikringstagerens bygning for at tildele en fast værdi ved begyndelsen af ​​forsikringen. Hvis ejendommen får et samlet tab, når den dækkede fare opstår, skal forsikringsselskabet betale den faste værdi, der er angivet i forsikringsdokumentet.

Arkansas

De værdsatte politiske love i Arkansas er eksklusive for fast ejendom, og de dækker samlede tab forårsaget af brand og naturkatastrofer. Klassificeringen udelukker oversvømmelser og jordskælv. Hvis en fast ejendom helt ødelægges af brand eller naturkatastrofer (ekskl. Oversvømmelser og jordskælv), skal afregningsbeløbet være den fulde værdi af ejendommen bestemt ved starten af ​​politikken.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Ydelse ved utilsigtet død Ydelse ved utilsigtet død Ydelse ved utilsigtet død er en type forsikringspolice, der betaler i tilfælde af utilsigtet død af en forsikret person. Det er forskelligt fra livet
  • Forsikringsomkostninger Forsikringsomkostninger Forsikringsomkostninger er det beløb, som et selskab betaler for at få en forsikringskontrakt og eventuelle yderligere præmiebetalinger. Virksomhedens betaling er opført som en udgift for regnskabsperioden. Hvis forsikringen bruges til at dække produktion og drift
  • Livs- og sundhedsforsikringsselskaber Livs- og sundhedsforsikringsselskaber Livs- og sundhedsforsikringsselskaber (L&H) er virksomheder, der dækker risikoen for tab af liv og medicinske udgifter i forbindelse med sygdom eller skader. Kunden - køberen af ​​forsikringspolicen - betaler en forsikringspræmie for dækningen.
  • Værdsat havpolitik Værdsat havpolitik En værdsat havpolitik er en gren af ​​søforsikring, der tildeler en værdi på den forsikrede ejendom inden tab eller skade opstår. Marine