Put Option - Oversigt, køb og salg af en Put Option

En salgsoption er en optionskontrakt, der giver køberen ret, men ikke forpligtelsen, til at sælge den underliggende sikkerhed til en bestemt pris (også kendt som stregkurs Stregkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udnytte optionen til at købe eller sælge et underliggende værdipapir, afhængigt af om de har en købsoption eller en salgsoption. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der kaldes indløsningskursen.) før eller på en forudbestemt udløbsdato. Det er en af ​​de to hovedtyper af optioner, den anden type er en call-option Call Option En call-option, der almindeligvis kaldes et "call", er en form for en derivatkontrakt, der giver call option-køberen ret, men ikke forpligtelsen,at købe en aktie eller et andet finansielt instrument til en bestemt pris - optionens udløbskurs - inden for en bestemt tidsramme. . Put-optioner handles på forskellige underliggende aktiver såsom aktier, valutaer og råvarer. De beskytter mod faldet i prisen på sådanne aktiver under en bestemt pris.

Put Option

Med aktier repræsenterer hver salgsaftale 100 aktier i den underliggende sikkerhed. Investorer har ikke brug for at eje det underliggende aktiv for dem at købe eller sælge putter. Køberen af ​​putten har ret, men ikke forpligtelsen, til at sælge aktivet til en bestemt pris inden for en bestemt tidsramme.

Sælgeren har pligt til at købe aktivet til en strejke / tilbudspris, hvis optionsejeren udnytter deres salgsoption.

Køb af en salgsoption

Investorer køber salgsoptioner som en type forsikring for at beskytte andre investeringer. De kan købe nok putter til at dække deres beholdning af det underliggende aktiv. Derefter, hvis der er en afskrivning Afskrivningsmetoder De mest almindelige typer afskrivningsmetoder inkluderer lineær, dobbelt faldende saldo, produktionsenheder og cifre af år. Der er forskellige formler til beregning af afskrivning på et aktiv. Afskrivningsomkostninger anvendes i regnskabet til at fordele omkostningerne ved et materielt aktiv over dets brugstid. i prisen på det underliggende aktiv kan investoren sælge deres kapitalandele til udrykningskursen. Sæt købere tjener fortjeneste ved i det væsentlige at have en short-selling position.

Ejeren af ​​en salgsoption vinder, når aktiekursen falder til under udløbskursen inden udløbsperioden. Put-køberen kan udnytte optionen til udtrædelsesprisen inden for den specificerede udløbsperiode. De udnytter deres mulighed ved at sælge den underliggende aktie til put-sælgeren til den specificerede udrykningskurs. Det betyder, at køberen vil sælge aktien til en pris, der overstiger markedet, hvilket giver køberen et overskud.

Eksempel

Antag, at ABC-selskabets aktie aktuelt handler til $ 50. Satte kontrakter med en udrykningspris på $ 50 sælges til $ 3 og har en udløbsperiode på seks måneder. I alt koster et sæt $ 300 (da et sæt repræsenterer 100 aktier i ABC Company). Antag, at John køber en salgsoption på $ 300 for 100 aktier i selskabet med forventning om, at ABCs aktiekurs vil falde. Aktiekursen forventes at falde til $ 40, når optionen (put) udløber.

Hvis prisen falder til $ 40, kan John udnytte sin salgsoption til at sælge aktien til $ 50 og tjene 100 aktier gange $ 10 - $ 1.000. Hans nettofortjeneste er $ 700 ($ 1000 - $ 300 optionskurs). Men hvis aktiekursen forbliver over stykekursen, udløber (put) optionen værdiløs. Johns tab fra investeringen begrænses til den pris, der er betalt for putten.

Sælger en salgsoption

I stedet for at købe optioner kan investorer også engagere sig i forretningen med at sælge optionerne til fortjeneste. Put-sælgere sælger optioner med håb om, at de mister værdi, så de kan drage fordel af de præmier, der modtages for optionen. Når sætter er solgt til en køber, har sælgeren pligt til at købe den underliggende aktie eller aktiv til udnyttelseskursen, hvis optionen udnyttes. Aktiekursen skal forblive den samme eller stige over strejkkursen for at sælger kan opnå fortjeneste.

Hvis prisen på den underliggende aktie falder under udnyttelseskursen inden udløbsdatoen, står køberen for at tjene penge på salget. Køberen har ret til at sælge putterne, mens sælgeren har forpligtelsen og skal købe putterne til den angivne udrykningspris. Imidlertid, hvis sætterne forbliver på den samme pris eller over udtrædelsesprisen, står køberen for at tabe.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Exchange Traded Fund (ETF) Exchange Traded Fund (ETF) En Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificerede inden for en bred vifte af alle de tilgængelige aktivklasser. Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning.
  • New York Mercantile Exchange (NYMEX) New York Mercantile Exchange (NYMEX) New York Mercantile Exchange (NYMEX) er en råvareterminsbørs beliggende i Manhattan, New York City. Det ejes af CME Group, en af ​​de største
  • Prissætningsmodeller for optioner Prissætningsmodeller for optioner Prissætningsmodeller for optioner er matematiske modeller, der bruger visse variabler til at beregne den teoretiske værdi af en option. Den teoretiske værdi af en
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer