Sådan søges i Excel - Sådan finder du og udskifter let i Excel

Find og erstat i Excel giver dig mulighed for hurtigt at søge i alle celler og formler i et regneark for alle forekomster, der matcher dine søgekriterier. Denne guide vil dække, hvordan man søger i Excel og bruger find og erstatt i Excel.

Eksempler på, hvad du muligvis bruger Excel Find-funktionen til at søge efter:

 • Alle celler, der indeholder tallet “10”
 • Alle formler, der indeholder en henvisning til celle “B7”
 • Alle formler med SUM-funktionen

Der er to måder at få adgang til Excel Find-funktionen:

 • Tryk på Ctrl + F
 • Vælg "Find" på båndet Hjem under "Find og vælg"

For at se en video tutorial af Gå til speciel, se vores gratis Excel Crash Course.

Hvorfor bruge Excel Find-funktionen?

Der er mange gode grunde til at bruge Find-funktionen, når du udfører økonomisk modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. i Excel.

Hovedårsagen er at bruge den sammen med funktionen Erstat, for hurtigt at redigere mange celler og / eller formler på én gang.

For eksempel, hvis du har hundredvis af celler med formler, der linker til en bestemt celle, kan du bruge find og erstat til at ændre formlen. Dette sparer dig for smerter ved individuel redigering af hver celle med den formel og garanterer, at du ikke går glip af nogen.

For flere tidsbesparende tip er her en liste over alle Excel-genveje Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi og regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje for at fremskynde din modellering.

Eksempel på Find og erstat i Excel

Nedenfor er et eksempel på, hvordan du bruger Find og erstat til at ændre SUM-formlerne i nedenstående tabel til alle blive MEDIAN-formler.

Del 1 : Find et enkelt datapunkt

 1. Tryk på Ctrl + F
 2. Skriv “Sarah”
 3. Klik på Find næste

Excel Find-funktion

Del 2 : Søg i Excel alle forekomster af noget

 1. Tryk på Ctrl + F
 2. Skriv "Gennemsnit"
 3. Klik på Find alle

</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>Sådan søger du i Excel efter noget

Del 3 : Erstat alle forekomster af noget

 1. Tryk på Ctrl + F
 2. Klik på fanen "Erstat" øverst
 3. Skriv "Gennemsnit" i Find
 4. Skriv "Median" i Erstat
 5. Klik på Erstat alle
 6. Tillykke, alle dine SUM-formler er nu MEDIAN-formler!

Sådan finder du og erstatter i Excel

Flere Excel-lektioner

Tak fordi du læste Finance-vejledningen om, hvordan du søger i Excel, og hvordan du finder og erstatter i Excel.

Hvis du vil mestre Excel, skal du tjekke alle Finance Excel-ressourcer Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. at lære alle de vigtigste formler, funktioner og genveje.

Yderligere finansvejledninger og ressourcer, som du måske finder nyttige, er:

 • Excel-formler og -funktioner Excel til begyndere Denne Excel til begyndere-guide lærer dig alt hvad du behøver at vide om Excel-regneark og formler til at udføre økonomisk analyse. Se videoen og lær alt, hvad en nybegynder har brug for at vide, fra hvad der er Excel, til hvorfor bruger vi, og hvad er de vigtigste tastaturgenveje, funktioner og formler
 • Excel-genveje Excel-genveje til PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje
 • Gå til Special Gå til Special Gå til Special i Excel er en vigtig funktion til regneark med økonomisk modellering. F5-tasten åbnes Gå til, vælg Specielle genveje til Excel-formler, så du hurtigt kan vælge alle celler, der opfylder bestemte kriterier.
 • Index Match Match Index Match Formula At kombinere INDEX og MATCH-funktioner er en mere kraftfuld opslagsformel end VLOOKUP. Lær hvordan du bruger INDEX MATCH i denne Excel-tutorial. Indeks returnerer værdien af ​​en celle i en tabel baseret på kolonne og række nummer, og Match returnerer positionen for en celle i en række eller kolonne. Lær hvordan du gør dem i denne vejledning