Banker i Bermuda - Oversigt over de top 4 banker i Bermuda

Der er kun fire banker i Bermuda. Bermuda Monetary Authority fører tilsyn med landets finansielle servicesektor. Bermuda er et veludviklet og yderst vellykket offshore finanscenter. Banker i Bermuda er reguleret under Banks and Deposit Companies Act 1999.

Ifølge Moody's er Bermudas banksystem stabilt på grund af forbedret aktivkvalitet, stærke kapitalbuffere og sund likviditet, hvilket modvirker udfordringer i rentabiliteten.

For alle, der overvejer en karriere inden for bankvirksomhed i Bermuda, er denne liste over de bedste banker i Bermuda en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores lister over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

Banker i Bermuda

De bedste banker i Bermuda er:

Bermuda Commercial Bank

Bermuda Commercial Bank, et datterselskab af Somers Limited, er en af ​​de fire licenserede banker i Bermuda. Det blev inkorporeret i 1969 som Bermuda Provident Bank Limited under en handling fra parlamentet. Det ændrede senere navn til Bermuda Commercial Bank i 1984.

Hovedkvarteret i Hamilton beskæftiger banken omkring 73 medarbejdere. Det leverer forskellige bankprodukter og -tjenester til kunder med høj formue, erhvervskunder og kommercielle kunder. Det tilbyder opsparing og kontrolkonti, faste indskud og eBanking-tjenester, bankoverførsler, kladder og kreditkort samt investeringsprodukter.

I 2011 udvidede virksomheden sin tillids- og virksomhedsadministrationsvirksomhed ved at erhverve to Bermuda-virksomheder: Paragon Trust Ltd og Charter Corporate Services Ltd. finansieringshus citeret på AIM-børsen med fokus på køretøjsfinansiering i forretnings- og forbrugersektoren.

I 2016 posterede banken en samlet indtægt på US $ 36,13 millioner sammenlignet med USD 16,22 millioner i 2015 og samlede aktiver på USD 649 millioner sammenlignet med USD 759 millioner i det foregående år.

Bank of Butterfield Ltd.

Bank of Butterfield er en bank, der tilbyder specialiserede finansielle tjenester til enkeltpersoner og små til mellemstore virksomheder. Banken accepterer detail- og virksomhedscheckindskud, opsparing, løbetid og ikke-rentebærende indskud samt indskudsbeviser. Det giver også realkreditudlån til boliger, bilfinansiering, forbrugerfinansiering, kreditkort, kassekreditfaciliteter, kommerciel ejendomslån og kommercielle og industrielle lån.

Banken tilbyder også investeringsprodukter og -tjenester, kontant- og likviditetsstyring, depotadministration, valuta og afviklingstjenester.

Bank of Butterfield blev grundlagt i 1858, hvilket gør det til en af ​​de ældste banker i Bermuda, og er også til stede på Caymanøerne, Guernsey, Schweiz, Bahamas og Det Forenede Kongerige. Fra 2016 administrerer den syv filialer og 51 pengeautomater. Hovedkvarteret i Hamilton beskæftiger 1.240 personer fra 2016.

I 2016 var bankens samlede indtægt 402,6 millioner dollars sammenlignet med 364,3 millioner dollars i 2015, og bankens samlede aktiver var 11.103 millioner dollars sammenlignet med 10.275,6 millioner dollar året før.

Clarien Bank Ltd.

Clarien Bank er et helejet datterselskab af Bermuda-baserede CWH Limited, der fusionerede med Capital G Bank i 2014. Efter fusionen blev CWH majoritetsaktionær i Clarien Bank.

Banken tilbyder forskellige personlige bankprodukter og -tjenester, herunder lån, boliglån og opsparingskonti, føderale fondskonti, kredit- og betalingskort, børnekonti og eBanking-tjenester. Det leverer også kapitalforvaltningstjenester inden for aktier, råvarer, institutionelle og bundne fonde, fast indkomst og hedgefonde. Det handler også om formuestyringstjenester, såsom tillids- og ejendomsplanlægning, kontanthåndtering, kredit- og debetløsninger, føderale fondskonti, porteføljekonstruktionstjenester og investeringsbanktjenester.

Banken blev grundlagt i 1975 og er også til stede i Afrika, Amerika, Australien, Europa, Fjernøsten og Mellemøsten. Det var tidligere kendt som Capital G Bank Limited og skiftede navn til Clarien Bank Limited i 2014.

I 2016 nåede bankens samlede indkomst 55,1 millioner dollars sammenlignet med 56,7 millioner dollars i 2015, og de samlede aktiver beløb sig til 1.164 millioner dollars sammenlignet med 1.136,5 millioner dollar året før.

HSBC Bank Bermuda Ltd.

HSBC Bank Bermuda leverer finansielle tjenester til enkeltpersoner, institutioner og virksomheder i Bermuda og andre lande. Banken accepterer indskudsprodukter såsom kontrol- og opsparingskonti og indskud på kort sigt. Bortset fra disse giver det også uddannelse, grønne, personlige lån og boliglån, overtræk, personlige kreditlinjer, boliglån og kredit- og betalingskort. Det tilbyder også forskellige finansielle planlægnings- og investeringsprodukter, boliglån, pantbeskyttelse, motorbeskyttelse, forbrugerlånbeskyttelse, rejseforsikring og søforsikringsprodukter. Derudover leverer det også investeringsstyring og depot- og andre forvaltningsservices samt fonds- og tillidsadministrationstjenester.

HSBC Bank Bermuda blev grundlagt i 1889 og er noteret på Bermuda Stock Exchange. Hovedkvarteret i Hamilton beskæftiger banken omkring 1.100 medarbejdere fra 2016.

I 2016 bogførte banken en samlet indtægt på 189,3 millioner dollars sammenlignet med 185,3 millioner dollars i 2015 og rapporterede samlede aktiver på 9,757 millioner dollars sammenlignet med 11,922,4 millioner dollars året før.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

At bryde ind i investeringsbankjob Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort….

For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Bermuda. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Top 10 banker i Singapore Topbanker i Singapore Mere end 200 banker opererer i Singapore. Lær om de bedste banker i Singapore, og planlæg din karrierevej inden for bankvirksomhed. Singapore er et internationalt finanscenter, hvis regering udøver pro-forretningspolitikker, gør det til et bankcenter i Sydøstasien. Udforsk Finance oversigt over disse banker
  • Top 10 banker i Canada Topbanker i Canada Banker i Canada inkluderer 29 indenlandske banker, 24 udenlandske banks datterselskaber, 27 udenlandske bankkontorer med fuld service og 3 udenlandske bankudlånsfilialer. Ifølge Moody's er udsigterne for Canadas banksystem negative på grund af den forventede reduktion i statsstøtte til større indenlandske banker.
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere