10 dårlige studievaner, der skal undgås - tip til effektiv studier

Vi har alle forskellige studievaner. Nogle er effektive, da studerende fortsætter med at bevæge sig op på uddannelsesstigen (f.eks. Gennem online kurser), mens andre vaner faktisk er skadelige for din læringsoplevelse. Den måde, du studerer på, skal kunne følge med i dit akademiske tempo. Hvis du tror, ​​du bruger meget tid på at studere, men stadig underpresterer, skal du sørge for at undgå dårlige studievaner.

Nedenfor er en liste over 10 vaner, du bør undgå, når du studerer:

10 dårlige studievaner

# 1. Stoppende

Ifølge en undersøgelse, der blev offentliggjort i tidsskriftet Scientific Reports, var universitetsstuderende, der ikke sov eller vågnede på ensartede tidspunkter hver dag, mere tilbøjelige til at få lavere karakterer. For at forberede sig til en test er det meget bedre at studere i en time eller to flere nætter før testdagen i stedet for at trække en all-nighter.

At få nok søvn er afgørende for at give dit sind og krop tid til at hvile og komme sig. Når du klemmer, kan du ende med både lave score og dårligt helbred. Det er lige så vigtigt at udvikle gode søvnvaner, som det er at udvikle gode studievaner.

# 2. Multitasking

Forskning udført på Stanford University afslørede, at du er mindre produktiv, når du multitasker, end når du fokuserer på at afslutte en opgave ad gangen. Forskere fandt også ud af, at dem, der konstant udsættes for forskellige strømme af elektronisk information, ikke kan fokusere, huske information eller flytte fra en opgave til en anden såvel som mennesker, der kun håndterer en opgave til enhver tid.

# 3. Lytter til musik

Afspilning af musik kan være gavnligt, når du udfører bestemte opgaver. Det kan hjælpe med at motivere dig eller forbedre dit humør. Mange studerende sværger også ved denne undersøgelsesvane som nyttige, når de studerer. Forskning viser imidlertid, at musik ikke hjælper folk med at lære noget nyt eller komplekst. Musik, især sange med tekster, kan tage behandlingsplads, hvilket gør det svært for dig at forstå det materiale, du studerer.

10 dårlige studievaner - lytte til musik

# 4. Spring over klasser

Hvis du ikke går i undervisning, bruger du mange timer på at kopiere noter og spørge venner om de lektioner, du har gået glip af. Det kræver en masse disciplin og beslutsomhed at deltage i hver klasse, men hvis du springer over regelmæssigt, skal du læse og lære lektionen fra bunden, hvilket gør det sværere for dig at få bedre karakterer.

Med online læringsplatforme er der ingen grund til at bekymre sig om at springe over klasser. Du kan gøre noget ved dine Excel-færdigheder på din egen tid med vores Excel Crash Course.

# 5. Ikke skitsere

En oversigt hjælper dig med at organisere ideer og holde styr på, hvad du har brug for at studere, især når du dækker store mængder information. Hvis du ikke laver en oversigt, øger du chancen for at gå glip af vigtige emner og undlader at få den karakter, du ønsker.

# 6. Brug af sociale medier under studiet

I denne digitale tidsalder er det almindeligt at se folk tilsluttet deres smartphones, uanset hvor de er. Nogle surfer muligvis på deres sociale mediekonti på grund af FOMO (frygt for at gå glip af). Modstå fristelsen ved at kontrollere din Facebook, Twitter, Instagram eller Snapchat ved at lukke alle deres faner fra din computer eller din bærbare browser. Du kan også slå meddelelser fra på din telefon.

10 dårlige studievaner - sociale medier

# 7. Ikke aktivt studerer

At læse og fremhæve noter vil ikke være nok til at lære nye og komplekse ting. Overvej at lave nogle aktive studiestrategier såsom at læse opgaver i dine egne ord, lære nogen, hvad du har lært, og give dig selv en quiz. Ifølge professor emeritus Marty Lobdell fungerer test eller quiz dig selv godt, da du skal hente oplysninger fra din hukommelse - noget du ikke gør, når du læser lærebøger.

Finans kurser inkluderer øvelser, der hjælper dig aktivt med at studere på din vej til at blive en verdensklasse finansanalytiker!

# 8. At være uorganiseret

Med så mange ting at gøre og tænke på, vil det være meget vanskeligere at studere at være uorganiseret. Tag ikke bare noter og opbevar påmindelser på ulige steder. Opbevar en notesbog, hvor du noterer alle eksamensdatoer, opgaver, deadlines og studieplaner. Du kan også downloade en app, der er designet til at hjælpe dig med at organisere alle studierelaterede ting.

10 Dårlige studievaner - uorganiseret

# 9. Ikke at have et studieværelse

At studere derhjemme er vanskeligt og kan få dig til at udvikle dårlige studievaner. Du kan stå over for mange distraktioner, der kan forhindre dig i at give dig 100% opmærksomhed på den aktuelle opgave. Uanset om det er lyden fra tv'et, husarbejde eller familiemedlemmer, der ønsker at chatte med dig, kan enhver afbrydelse bryde dit momentum. Men hvis du sørger for at indstille et rum, der er dedikeret til at studere, og som ikke er distraktionsfrit, kan du drage fordel af den lette og bekvemme måde at studere hjemme.

# 10. Overspringshandling

Nogle mennesker arbejder godt under pres, men når det kommer til at studere, er udsættelse en af ​​de værste vaner, som folk har. Vi har en tendens til at overvurdere den tid, vi har brug for til at udføre opgaver og udsætte studiet til senere. hvilket resulterer i en mindre end stjernernes output.

Opdel projektet eller opgaven i små stykker, og sæt en deadline for hvert stykke for at sikre, at du kan arbejde ordentligt og afslutte projektet til tiden. Du kan også bruge Pomodoro-teknikken til at hjælpe dig med tidsstyring.

10 Dårlige studievaner - udsættelse

Yderligere ressourcer

Online læring er en fantastisk måde for dig at udvikle gode studievaner, nedbryde dine studier og tackle dem på din egen tid. Finance tilbyder en række kurser og ressourcer, der kan hjælpe dig med at lære og fremme din karriere! Tjek dem nedenfor:

  • Gratis Corporate Finance-kurser
  • Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker (FMVA) ™ -certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari
  • Sådan lykkes det med eLearning - 10 tips til online-lærere Sådan lykkes det med eLearning: 10 tips til online-lærere 10 studietip, der hjælper dig med at overgå og tilpasse dig eLearning.
  • Karriereoversigt