T.INV.2T-funktion - formel, eksempler, hvordan man bruger

T.INV.2T-funktionen er kategoriseret under Excel Statistiske funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Den beregner den tosidede studerendes T-distribution. Studentens T-distribution er en kontinuerlig sandsynlighedsfordeling, der ofte bruges til at teste hypoteser om små prøvedatasæt.

I finansiel analyse Finansiel analytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller et selskab. Udfør økonomisk prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser finansielle data, opret økonomiske modeller, T.INV.2T bruges ofte til at undersøge en porteføljes risiko-retur-forhold. T.INV.2T-funktionen er den opdaterede version af TINV-funktionen.

Formel

= T.INV.2T (sandsynlighed, frihedsgrad)

T.INV.2T-funktionen bruger følgende argumenter:

  1. Sandsynlighed (krævet argument) - Dette er sandsynligheden forbundet med den studerendes T-distribution. Det skal være mellem 0 og 1.
  2. Deg_freedom (krævet argument) - Antallet af frihedsgrader, som fordelingen skal karakteriseres med.

Hvordan bruges T.INV.2T-funktionen i Excel?

For at forstå anvendelsen af ​​T.INV.2T-funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel 1

Antag, at vi får følgende data:

T.INV.2T-funktion

Hvis vi vil beregne funktionens værdi med en sandsynlighed på 0,5, vil formlen, der skal bruges, være:

T.INV.2T-funktion - Eksempel 1

Vi får resultatet nedenfor:

T.INV.2T Funktion - Eksempel 1a

Så T-værdien af ​​den studerendes T-fordeling for ovenstående data er 0,727.

Eksempel 2

Vi ønsker at beregne en ensidig t-værdi, der returneres ved at erstatte sandsynlighed med 2 * sandsynlighed. Antag, at vi får følgende data:

T.INV.2T-funktion - Eksempel 2

For en sandsynlighed på 0,8 og en frihedsgrad på 10 beregnes den tosidede værdi ved hjælp af nedenstående formel:

T.INV.2T Funktion - Eksempel 2a

Vi får resultatet nedenfor:

T.INV.2T Funktion - Eksempel 2b

Ovenstående værdi er en to-halet værdi. Den ensidige værdi for samme sandsynlighed og frihedsgrader kan beregnes som vist nedenfor:

T.INV.2T Funktion - Eksempel 2c

Vi får følgende resultat:

T.INV.2T Funktion - Eksempel 2d

Ting at huske om T.INV.2T-funktionen

  1. #NUM! fejl - Opstår, når:
    • Den givne sandsynlighed er mindre end nul, eller sandsynligheden er lig med nul eller er større end en.
    • Den givne grad af frihed er mindre end 1.
  2. #VÆRDI! error - Opstår, når et eller begge af de leverede argumenter er ikke-numeriske.
  3. Hvis argumentet frihedsfrihed ikke er et heltal, afkortes det.

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for at læse Finance's guide til Excel T.INV.2T-funktionen. Ved at tage dig tid til at lære og mestre Excel-funktioner fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje