Omsætningsobligation - definition, egenskaber og eksempel

En indtægtsobligation er en type kommunal obligation, hvor tilbagebetaling af forpligtelsen primært garanteres af driftsindtægterne Indtægter Indtægter er værdien af ​​alt salg af varer og tjenester, der er indregnet af en virksomhed i en periode. Indtægter (også kaldet salg eller indtægter) udgør starten på en virksomheds resultatopgørelse og betragtes ofte som den "øverste linje" i en virksomhed. af en enhed. Disse obligationer bruges primært af offentlige enheder til at subsidiere infrastrukturprojekter. De mest almindelige projekter inkluderer opførelse af lufthavne, veje, broer og kloakfaciliteter.

Omsætningsobligation

Bemærk, at indtægtsobligationer adskiller sig fra en anden type kommunale obligationer, der kaldes generelle forpligtelsesobligationer (General obligation obligations). Generel forpligtelsesobligation En generel forpligtelsesobligation (GO) er en type kommunal obligation, hvor obligationens tilbagebetaling (renter og hovedstol) garanteres af det samlede indtægter genereret af den relevante offentlige enhed eller agentur. Med andre ord er tilbagebetalingen garanteret af både skatteindtægter og driftsindtægter genereret af forskellige projekter. . Tilbagebetaling af obligationer med almindelig forpligtelse sikres ved alle indtægter genereret af en enhed, inklusive deres skatteindtægter. Tilbagebetaling af indtægtsobligationer garanteres kun af indtægter opnået fra de projekter, der blev subsidieret ved hjælp af obligationer. Skatteindtægter bruges slet ikke.

Karakteristika for omsætningsobligationer

1. Længere tid til modenhed

Da indtægtsobligationer bruges til langsigtede projekter, har obligationerne lange løbetider. Generelt varierer obligationernes løbetid ofte fra 20 til 30 år. Derudover kommer de med en pålydende værdi Parværdi Parværdi er den nominelle eller pålydende værdi af en obligation eller aktie eller kupon som angivet på en obligation eller aktiecertifikat. Det er en statisk værdi, der bestemmes på udstedelsestidspunktet, og i modsætning til markedsværdien svinger den ikke regelmæssigt. på $ 1.000 eller $ 5.000. Både renter og hovedbetalinger foretages fra driftsindtægterne i et projekt. Men hvis et projekt ikke producerer tilstrækkelige indtægter til at foretage betalingerne, kan betalingerne udsættes til en senere dato.

2. Højere afkast end obligationer med almindelig forpligtelse

Samtidig giver indtægtsobligationer normalt højere afkast til investorer sammenlignet med obligationer med generel forpligtelse. De højere afkast kan være berettigede af flere grunde. For det første er der større sandsynlighed for manglende tilbagebetaling, fordi de kun er sikret af indtægtsstrømmene, der genereres af et projekt.

Disse obligationer giver heller ikke investorer krav på et projekts aktiver, hvis et projekt ikke genererer de forventede indtægter. Endelig inkluderer obligationer ofte bestemmelser, som udstederne kan kalde de udstedte obligationer, hvis projektets aktiver ødelægges i katastrofale hændelser.

Eksempel på omsætningsobligationer

John investerer i værdipapirer med fast indkomst Værdipapirer med fast indkomst Rentepapirer er en form for gældsinstrument, der giver afkast i form af regelmæssige eller faste rentebetalinger og tilbagebetalinger af. Han identificerer, at den lokale kommune har til formål at rejse 5 millioner dollars ved at udstede indtægtsobligationer til at subsidiere opførelsen af ​​den nye betalingsbro.

John analyserer projektet og bestemmer, at den nye bro to gange reducerer rejsetiden mellem de to tilstødende byer. Derfor er han overbevist om, at betalingsbroen vil generere tilstrækkelige indtægtsstrømme og beslutter at købe obligationerne.

Obligationerne har en pålydende værdi på $ 1.000, en løbetid på 30 år, og en rentesats er 2,5%. Renterne og hovedstolen tilbagebetales ved indtægter, der genereres af vejafgifter, når byggeriet er afsluttet.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Kapitalindsamlingsproces Kapitalindsamlingsproces Denne artikel er beregnet til at give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i branchen i dag. For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt.
  • Callable Bond Callable Bond En konverterbar obligation (indløselig obligation) er en type obligation, der giver udstederen af ​​obligationen retten, men ikke forpligtelsen, til at indløse obligationen inden udløbsdatoen. Den konverterbare obligation er en obligation med en indlejret købsoption. Disse obligationer har generelt visse begrænsninger for call-optionen.
  • Konvertibel obligation Konvertibel obligation En konvertibel obligation er en form for gældssikkerhed, der giver en investor ret eller pligt til at veksle obligationen til et forudbestemt antal aktier i det udstedende selskab på bestemte tidspunkter af en obligations levetid. En konvertibel obligation er en hybrid sikkerhed
  • Indtægtsstrømme Indtægtsstrømme Indtægtsstrømme er de forskellige kilder, hvorfra en virksomhed tjener penge på salg af varer eller levering af tjenester. De typer indtægter, som en virksomhed registrerer på sine konti, afhænger af de typer aktiviteter, der udføres af virksomheden. Se kategorier og eksempler