NuVescor - Oversigt, tjenester, ledelsesteam

NuVescor er et fusions- og opkøbsrådgivningsfirma, der er beliggende i Michigan. Det giver forretningsværdiansættelser Ordliste over forretningsværdier Denne ordliste over forretningsværdier dækker de vigtigste begreber, der skal kendes ved værdiansættelse af en virksomhed. Denne vejledning er en del af Finance's Business Valuation Modellering, finansiel analyse og investeringsvejledning til mellemstore virksomheder Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder med $ 5 millioner til $ 500 millioner i årlige indtægter. Firmaet betjener både købere og sælgere af virksomheder i hele USA og i andre lande.

NuVescor

Ifølge selskabets hjemmeside solgte NuVescor tidligere virksomheder i Detroit, Kalamazoo, Lansing, Greater Grand Rapids og andre områder i Michigan. Firmaet udførte også forretning i over 20 stater og i andre lande uden for USA.

Tjenester leveret af NuVescor

Som fusions- og overtagelsesfirma inkluderer NuVescors vigtigste tjenester køb og salg af virksomheder.

At købe

NuVescor hjælper virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker at købe en virksomhed, til at navigere gennem købsprocessen. Virksomheden identificerer virksomheder, der er til salg, gennemfører due diligence Due Diligence Due diligence er en proces til verifikation, undersøgelse eller revision af en potentiel aftale eller investeringsmulighed for at bekræfte alle relevante fakta og økonomiske oplysninger og for at verificere alt andet, der blev bragt op under en M & A-aftale eller investeringsproces. Due diligence er afsluttet, før en aftale afsluttes. og forbereder marketingmateriale Investment Teaser En Investment Teaser er et professionelt dokument på en eller to sider, der bruges til at introducere en erhvervelse eller investeringsmulighed for strategiske eller finansielle købere.Teaseren er et vigtigt dokument i transaktionsprocessen, da det er det første dokument, som potentielle købere ser, der sendes til køberne. NuVescor arbejder sammen med andre fagfolk såsom CPA'er, advokater og specialiserede forretningsværdiansættelser for at guide købere gennem købsprocessen. En typisk købsproces involverer følgende:

  • Markedsundersøgelse

NuVescor samler alle de oplysninger, som købere er interesserede i at vide om et målfirma. Oplysningerne inkluderer tidligere årsregnskaber, ledelsesstruktur, præstationstendenser, revisionsberetninger osv. Virksomheden foretager omhu for at give køberne så mange oplysninger, som de har brug for for at træffe en beslutning. NuVescor arbejder også med klienterne og deres rådgivere om at udvikle en overtagelses- eller fusionsstrategi, der er baseret på deres specifikke mål.

  • Købersupport

Købersupport indebærer at tilbyde værktøjer og coaching for at hjælpe investorerne med at tage en god beslutning. For uerfarne individuelle købere leverer firmaet personlig coaching og værktøjer, som de har brug for under hele processen. For virksomheder, der ønsker at erhverve andre virksomheder, tilbyder NuVescor et team af specialister, der arbejder sammen med klientens interne team for at lette købsprocessen. Målet med købersupport er at besvare eventuelle spørgsmål, som købere måtte have om processen, give alle de nødvendige oplysninger og hjælpe dem med at skabe en brugerdefineret strategi, der skal tjene som grundlag for forhandlingerne.

  • Finansiering

NuVescor arbejder med finansieringsudbydere for at levere den nødvendige finansiering for at lette transaktionen. Nogle købere kan være interesserede i at erhverve en virksomhed, men de mangler midlerne til at lette transaktionen. I sådanne scenarier præsenterer NuVescor dem en liste over finansieringspakker fra sine kontakter, der passer til deres kundes forretningsmodel.

Sælger

NuVescor hjælper virksomhedsejere med at sælge deres virksomheder på en måde, der giver værdi til ejerne og virksomhedens investorer. Nogle af de involverede aktiviteter omfatter gennemførelse af forretningsværdiansættelser, notering af virksomheder til salg, lokalisering og vurdering af potentielle købere af virksomheden og teknisk support indtil det sidste salgs- eller anskaffelsessted. NuVescor følger følgende RUA-transaktionsproces:

  • Forberedelse

Dette er den første fase af salgsprocessen, og det tager normalt 30-60 dage. Det indebærer at udføre markedsundersøgelser, afprøvning og gennemgang af virksomhedens økonomiske oplysninger. NuVescor vurderer ejerens beredskab til at gå videre med forretningssalget og udarbejder derefter en strategisk plan for at sælge virksomheden.

  • Matchmaking

Matchmaking er det andet trin i Rua-transaktionsprocessen, og det tager gennemsnitligt 60-90 dage. Det indebærer at matche sælgerne med potentielle købere. Virksomheden forbereder og organiserer præsentationer og forretningsforslag, der beskriver alle vigtige oplysninger om virksomheden, såsom historie, præstationstendenser og årsregnskaber for de seneste år. Disse oplysninger hjælper med at indsnævre til de bedste potentielle købere, der er klar til at overtage virksomheden. Det sikrer, at sælgerne får det bedste tilbud til virksomheden, og køberne får den bedste værdi for pengene.

  • Lukker

Når virksomheden har fundet de ideelle match for sælgeren, flytter de til den afsluttende fase. Dette trin tager 60-90 dage at gennemføre. Sælgeren får de mest lovende købsforslag til at bestemme, hvilken der passer til det, de leder efter. Når sælgeren har valgt det bedste forslag, planlægger virksomheden en afsluttende session, der involverer forberedelse og underskrivelse af alle de krævede juridiske dokumenter.

Værktøjer, der bruges af NuVescor i salgsprocessen

NuVescor bruger to hovedværktøjer til at lette salgsprocessen. Værktøjerne inkluderer:

Sælg vurdering

Salgsvurderingen er en vurdering af otte spørgsmål, der sigter mod at vurdere sælgers beredskab til at sælge deres forretning. Det er ideelt for virksomheder og enkeltpersoner, der planlægger at sælge deres forretning straks eller inden for flere år. Efter afslutningen af ​​testen sender virksomheden de fortrolige resultater til sælgerne inden for kort varighed.

Værdibygersystem

Værdibygningssystemet er et mere detaljeret værktøj, der tager et gennemsnit på 13 minutter at gennemføre. Det giver en øjeblikkelig score efter afslutningen af ​​en forudsigelse af den slags tilbud, som virksomheden får.

NuVescor

NuVescor Management Team

Randy Rua (administrerende partner)

Rua er administrerende partner for NuVescor og hjernen bag Rua Transaction-processen. Han grundlagde Rua Associates i 2010 og købte senere NuVescor i 2016. Han er en Certified Business Appraiser (National Association of Certified Valuators and Analysts), en Certified Exit Planning Advisor (Exit Planning Institute) og en Certified Advisor for Value Builder System. Han har en BS-grad i teknik fra Calvin University og en MBA i iværksætteri fra University of Southern California.

Nick Good (administrerende direktør)

Good kom til NuVescor i 2013 som senioranalytiker og arbejder nu som administrerende direktør i virksomheden. Han giver strategiske anvisninger i køb- og salgsprocessen gennem finansiel modellering, dealstrukturering, forhandling og koordinering af overførsel af ejerskab fra sælgere til købere. Nick har en bachelorgrad i erhvervsliv fra Calvin College og en MBA i finans fra Boston College.

Bruce Meyer (administrerende direktør)

Meyer kom til NuVescor i 2017 og fungerer som administrerende direktør. Hans hovedansvar er blandt andet at identificere købere til projekterne på salgssiden og arbejde med købssøgning på købssiden. Tidligere tjente han i den amerikanske flåde. Han har en Bachelor of Business Degree fra Baker College og studerede også ved University of Michigan Ann Arbor.

Travis Ernst (administrerende direktør)

Ernst arbejdede oprindeligt hos Rua Associates, inden han kom til NuVescor som administrerende direktør i 2017. Hans ansvarsområder inkluderer projektledelse og tilsyn med klienter i Rua Transaction-processen fra start til slut. Travis tjente i den amerikanske hær i 12 år, inden han gik ud i virksomheden. Han har en bachelorgrad i forretningsadministration fra Grand Valley State University.

Kim Eluskie (økonomi- og HR-administrator)

Eluskie kom til NuVescor i 2008, og hun fungerer i øjeblikket som økonomi- og HR-administrator. Hendes ansvarsområder omfatter regnskab, human resource management, klientinformationsstyring og andre kontoradministrative funktioner.

Flere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance's guide til NuVescor. Finance er den officielle leverandør af det globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ certificeringsprogram, der er designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere, tjek de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Revisionsberetning Revisors beretning En uafhængig revisors beretning er en officiel udtalelse fra en ekstern eller intern revisor om kvaliteten og nøjagtigheden af ​​årsregnskabet
  • Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur Virksomhedsstruktur henviser til organisationen af ​​forskellige afdelinger eller forretningsenheder inden for en virksomhed. Afhængigt af en virksomheds mål og branchen
  • Fusioner og erhvervelser Process Fusioner Acquisitions M&A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi anskaffelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. økonomiske køb), betydningen af ​​synergier og transaktionsomkostninger
  • M&A konsekvenser og implikationer M&A overvejelser og implikationer Når man foretager M&A, skal en virksomhed anerkende og gennemgå alle faktorer og kompleksiteter, der indgår i fusioner og opkøb. Denne vejledning skitserer vigtige