Nasdaq Global Select Market - Oversigt, krav, kriterier, gebyrer

Global Select Market inkluderer virksomheder med den største markedsværdi inden for Nasdaq Composite Index og omfatter 1.200 aktier. Det er et af de tre niveauer inden for Nasdaq Composite Index sammen med det globale marked og kapitalmarkedet Nasdaq Capital Market Nasdaq Capital Market er et af de tre niveauer inden for Nasdaq Composite Index. Kapitalmarkedsniveauet er et aktiemarked for virksomheder med.

Nasdaq Global Select Market

For at være en del af Global Select Market-niveauet skal en virksomhed være i stand til at opfylde visse økonomiske krav, likviditetskrav og styringsstandarder. det er kendt for at være det mest eksklusive niveau. Hvert år gennemgår Nasdaq mellemværdien, Global Market, og vurderer, om nogen af ​​aktierne inden for dette niveau er kvalificerede til notering på Global Select Market.

Resumé

  • Nasdaq Global Select Market er et af tre niveauer inden for Nasdaq Composite Index, hvor de to andre niveauer er kapitalmarkedet og det globale marked.
  • Global Select Market inkluderer virksomheder med den største markedsværdi inden for Nasdaq Composite Index og omfatter 1.200 aktier.
  • For at en virksomhed kan blive en del af Nasdaqs Global Select Market, skal den passe ind i de strenge finansielle og likviditetskrav.

Krav og kriterier

For at en virksomhed kan blive en del af Nasdaqs Global Select Market, skal den passe ind i den strenge finansielle og likviditetslikviditet. På de finansielle markeder henviser likviditet til, hvor hurtigt en investering kan sælges uden at påvirke prisen negativt. Jo mere likvid en investering er, jo hurtigere kan den sælges (og omvendt), og jo lettere er det at sælge den til dagsværdi. Alt andet lige handler mere likvide aktiver med en præmie, og illikvide aktiver handler med en rabat. krav. Der er fire forskellige standarder, og en virksomhed skal kunne opfylde mindst én.

For eksempel er en standard for de økonomiske krav baseret på kapitalisering med indtægter. I et sådant tilfælde skal de have et gennemsnit på mere end $ 850 millioner dollars i de forudgående 12 måneder for at et selskab skal være berettiget, hvad angår deres markedsværdi.

Derudover skal virksomhedens tidligere regnskabsårsomsætning være over $ 90 millioner. Men hvis den ikke kan nå standarden, kan den også evalueres gennem tre andre standarder - indtjening, kapitalisering med pengestrøm eller aktiver med egenkapital. Med hensyn til likviditetskravene er der et par forskellige standarder til vurdering af berettigelse, dvs. børsintroduktioner i forhold til erfarne virksomheder.

Gebyrer

Entrégebyrer, der skal noteres på Nasdaq Global Select Market, varierer afhængigt af de samlede udestående aktier. Noteringen kommer med et ansøgningsgebyr på $ 25.000 sammen med et indgangsgebyr, der spænder fra $ 150.000 til $ 295.000.

Ud over adgangsgebyrerne er der et årligt gebyr inklusive, der varierer afhængigt af det samlede antal udestående udestående Udestående aktier Udestående aktier repræsenterer antallet af et selskabs aktier, der handles på det sekundære marked og derfor er tilgængelige for investorer. Udestående aktier inkluderer alle begrænsede aktier, der holdes af selskabets officerer og insidere (ledende medarbejdere) samt kapitalandelen, der ejes af institutionelle investorer. Det årlige gebyr varierer fra $ 46.000 til $ 159.000.

Betydningen af ​​Global Select Market Tier

Global Select Market-niveauet er vigtigt, fordi investorer bruger det til at rangere størrelsen på en virksomhed og til at forstå dens markedsværdi. Det hjælper med at identificere, hvilke virksomheder der er en del af Nasdaq Composite Index øverste niveau. Det viser eksplicit de virksomheder inden for teknologisektoren med den største markedsværdi.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Alternativt investeringsmarked (AIM) Alternativt investeringsmarked (AIM) Det alternative investeringsmarked (AIM) blev lanceret den 19. juni 1995 som et underbørsmarked på London Stock Exchange (LSE). Markedet var designet til
  • NASDAQ-100-indeks NASDAQ-100-indeks NASDAQ-100-indekset er et aktiemarkedsindeks, der inkluderer 100 af de største, mest handlede, ikke-finansielle virksomheder, der er noteret på NASDAQ
  • Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Markeder inkluderer mæglere, forhandlere og børser. Hvert marked fungerer under forskellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontrol. De forskellige markeder giver mulighed for forskellige handelsegenskaber, beskrevet i denne vejledning
  • Nikkei Index Nikkei Index Nikkei Index, eller Nikkei 225, er det mest anerkendte japanske aktiemarkedsindeks. Det består af Japans 225 største virksomheder noteret på Tokyo Exchange.