Finansiel modellering hos KPMG - Corporate Finance Institute

Mange job hos KPMG kræver økonomiske modelleringsevner såsom positioner i Valuation Group Business Valuation Specialist Business-værdiansættelse henviser til processen med at bestemme den virkelige værdi af en virksomhed. Ejere arbejder sammen med en specialist til værdiansættelse af virksomheder for at hjælpe dem med at få et objektivt skøn over deres virksomheds værdi. De har brug for tjenesterne fra specialiserede virksomheder til vurdering af en virksomheds dagsværdi samt Consulting and Deals Group. De stillinger, der kræver modelleringsevner, er typisk junior til mellemniveau, såsom en analytiker, finansanalytiker Jobbeskrivelse Den finansielle analytikerjobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob hos en bank, institution eller selskab. Udfør økonomisk prognose, rapportering,og operationelle metrics, der sporer, analyserer økonomiske data, opretter økonomiske modeller, Associate eller Manager. Selvom et regnskabsfirma Big Four regnskabsfirmaer De fire store regnskabsfirmaer henviser til Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG og Ernst & Young. Disse firmaer er de fire største professionelle servicevirksomheder i verden, der leverer revision, transaktionsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikorådgivning og aktuarmæssig service. er ikke noget for øje for modelleringsjob, der er faktisk en hel del i de ovennævnte grupper.Disse firmaer er de fire største professionelle servicevirksomheder i verden, der leverer revision, transaktionsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikorådgivning og aktuarmæssig service. er ikke noget i tankerne for modelleringsjob, der er faktisk en hel del i de ovennævnte grupper.Disse firmaer er de fire største professionelle servicevirksomheder i verden, der leverer revision, transaktionsrådgivning, beskatning, rådgivning, risikorådgivning og aktuarmæssig service. er ikke noget for øje for modelleringsjob, der er faktisk en hel del i de ovennævnte grupper.

KPMG blev grundlagt i 1987 og leverer finansiel revision, skatterådgivning og rådgivning til erhvervsvirksomheder, regeringer, offentlige sektorer og almennyttige grupper. Det er et af de fire største professionelle servicenetværk i verden (Big Four) sammen med Deloitte, Ernst & Young (EY) og PricewaterhouseCoopers (PwC).

I 2017 rapporterede KPMG en omsætning på US $ 26,40 mia., Hvilket er 4,8% højere end året før. Det beskæftigede også over 37.000 nyuddannede og fagfolk på entry level i 2017, hvilket bragte arbejdsstyrken til et rekordhøjt niveau på 197.263 ansatte.

Finansiel modellering hos KPMG