Opbygge forhold (bløde færdigheder) inden for virksomheden - del 2

Denne artikel er en del af en række nyttige tip, der hjælper dig med at finde succes i din karriere og helheden i din livserfaring. Mens tekniske færdigheder Økonomiske modelleringsfærdigheder Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være gode til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab får os ansat til vores foretrukne stilling, bløde færdigheder hjælper os med at kommunikere og samarbejde effektivt på arbejdspladsen. Bløde færdigheder som at vide, hvordan man kommer sammen med andre mennesker spiller en vigtig rolle ikke kun i vores karriere, men også i vores evne til at navigere gennem vores daglige liv.

Bemærk: Dette er en tredelt serie, sørg for at læse første del Netværk og opbygning af forhold (del 1) Denne artikel er en del af en række nyttige tip, der hjælper dig med at finde succes inden for netværk inden for din virksomhed. Netværk spiller en vigtig rolle i vores professionelle liv, startende fra vores jobsøgning, fortsætter med at blive medlem og arbejde i en virksomhed og endelig fremme vores karriere. og del tre Netværks- og opbygningsforhold (del 3) Denne artikel er en del af en række nyttige tip, der hjælper dig med at finde succes inden for netværk og opbygge relationer inden for din virksomhed. Hvis vi ønsker at komme videre i vores karriere, er opbygning af relationer det første skridt mod rejsen til succes. .

Vær interesseret i andre mennesker

Fokuser mere på at være virkelig interesseret i andre mennesker i stedet for at prøve virkelig hårdt for at få andre mennesker interesserede i dig. Det gør en enorm forskel, når folk faktisk nyder at være omkring dig, især hvis det er dine første par dage på kontoret. Et team fungerer bedst, når alle involverede i teamet kender hinanden godt. Udvikling af bløde færdigheder såsom at lære styrker og svagheder Offentligt talende svaghed Svaret "svaghed i det offentlige" er en fantastisk måde at komme rundt på spørgsmålet "hvad er din største svaghed?". Hvis det ikke er nødvendigt at tale offentligt for jobbet, er det et sikkert svar, fordi det ikke rigtig påvirker din jobpræstation, og alligevel er det en meget almindelig og sammenhængende svaghed for de fleste mennesker.Denne guide til dine kolleger kan få hele teamet til at arbejde mere effektivt og effektivt, da teamet kan udnytte hvert medlems unikke evner. At vide, hvem man skal tale med for vejledning og hjælp i visse aspekter af dit job, hjælper dig med at komme igennem dine opgaver glat. Lær så mange mennesker i din virksomhed at kende som muligt, og begynd at opbygge ægte, professionelle relationer med dem.

At vise interesse og tage sig tid til at lære andre mennesker at kende fører til at få nye venner og opbygge kammeratskab på arbejdspladsen. Resultatet er et team, der fungerer godt, og hvor alle medlemmer kommunikerer på en åben, ærlig og respektfuld måde. Desuden vil teammedlemmer føle en stærk følelse af at tilhøre gruppen, hvilket yderligere fører til et dybt engagement i gruppens handlinger og beslutninger.

Hver dag er en mulighed for at møde nye mennesker, så hils altid dine kolleger med kraft og entusiasme.

Bløde værdier

Lav et godt indtryk

Personligt udseende betyder noget, når du interagerer med dine nye kolleger. Det er den første ting, de bemærker om dig. Hvordan du bærer dig selv, inklusive din holdning, kropsholdning og kropssprog, er meget vigtig, fordi det er det første kontaktpunkt. Husk at handlinger taler højere end ord.

Husk dig selv på at smile, før du hilser på andre. Undgå negativ tænkning, der kan påvirke din holdning, når du taler med andre. Folk kan opdage en dårlig holdning bare ved at se på en persons ansigtsudtryk eller høre tonen i deres stemme. Hvis dette er tilfældet, kan du påvirke deres humør negativt, hvilket kan ødelægge deres dag og muligvis også din. Derfor er det meget vigtigt at smile når man snakker, når man prøver at give et godt indtryk på nogen i virksomheden.

Smilende kommunikerer, at du er glad for at se personen. Handling og følelser går sammen, så selvom du ikke er i humør til at smile, vil det alligevel have en tendens til at få dig til at føle dig glad. Andre vil takke dig for det, da et simpelt smil kan være smitsom. Det får andre mennesker til at føle sig lykkelige og giver dem et behageligt tidspunkt at møde og tale med dig.

Vær en aktiv lytter

En af de vigtigste bløde færdigheder til at bringe til arbejdspladsen er evnen til at lytte. Ofte bliver vi så bekymrede over, hvad vi vil sige næste gang, at vi ikke tager os tid til virkelig at lytte til højttaleren. En dårlig lytter vil have svært ved at opbygge relationer med sine kolleger. Så vær en god lytter, især når du er nyansat til virksomheden. Du bruger meget tid på at lære ting om din rolle fra andre.

Undervejs vil du blive introduceret til mange medarbejdere, der arbejder i forskellige afdelinger i firmaet. Hvis du er ny i stort set alle processer og procedurer, er en af ​​de bedste måder at lære at lytte til og se dine seniorkolleger. De har sandsynligvis mange års erfaring, så det er bedst at lytte opmærksomt og omhyggeligt. Dine første par uger inkluderer mange nye instruktioner og information. Den sidste ting, du vil ske, er at gå glip af vigtige detaljer, der potentielt kan sabotere din præstation i virksomheden.

Når du viser oprigtig interesse for, hvad den anden siger, vil de ligeledes finde dig interessant. Tilskynd dem til at tale om sig selv, især deres præstationer, og de vil finde dig en god samtalepartner. Alle har meget at sige om sig selv, men ofte er der ikke for mange mennesker derude, der er tålmodige og sympatiske lyttere. Så vær den person, der får den anden til at føle sig hørt, og de vil helt sikkert takke dig for det.

Aktiv lytning kræver din fulde opmærksomhed på højttaleren. Det involverer ægte og åbenlyse tegn som at få øjenkontakt, nikke dit hoved efter aftale med nogen og stille spørgsmål til yderligere afklaring. Koncentrer dig om, engagere dig i og absorbere, hvad den anden person siger til dig. Udvikling af denne værdifulde færdighed hjælper dig med at høste mange fordele.

Respekt og tillid

Du tjener dine kollegers respekt og tillid, når du viser, at du er støttende og forståelse. Hvis der er personlige eller arbejdsrelaterede problemer, vil de blive afhjulpet, når hvert medlem bliver selvsikker og behagelig i at udarbejde løsninger med hinanden.

Forstå spørgsmål klart og formuler de bedste løsninger

Med en bedre forståelse af problemerne i virksomheden eller dine jævnaldrende kan du lettere formulere en nøjagtig og optimal løsning. På et møde er det let for enhver at gå glip af information, når de lader deres sind vandre. Når dit spørgsmål bliver bedt om at komme med en løsning, hvis dit svar afslører, at du ikke har været opmærksom. En situation som denne kan bringe dit professionelle image og dine evner i fare. Du kommer ikke på tværs af nogen, der arbejder effektivt eller har et skarpt intellekt.

Gør andre mennesker opmærksomme på deres betydning og værdi

En af de bedste måder at udvikle sunde professionelle relationer inden for virksomheden er ved at få andre til at føle, at de tilhører gruppen. Specifikt, få dem til at føle sig vigtige ved at give dem godkendelse og anerkendelse for deres arbejde.

Find altid noget rart at sige om en person. Du fremhæver i det væsentlige deres bedste kvaliteter. Der er masser af gode ting at sige om en person, men desværre gør vi det ikke helt nok. At sige gode ting om en person hjælper med at motivere dem til at fortsætte med at gøre det, de er gode til. Det vil endda tilskynde dem til at arbejde på deres svagheder. Dette er fordi de ved, at godt arbejde og oprigtig indsats anerkendes.

Vores kolleger kan nogle gange opleve en dårlig dag, når de tror, ​​at chefen ikke er opmærksom på deres hårde arbejde. Men en, der arbejder ved siden af ​​dem hver dag, ved klart, hvor meget kræfter og tid der investeres i en given opgave eller et givet projekt. Du kan være den person, der øjeblikkeligt opmuntrer din kollega med lav moral ved at vise ham påskønnelse.

Alle, du arbejder med, kan påvirke din karriere. De kan hjælpe dig med at gøre dig mere vidende og dygtig i dit job og hjælpe dig med at komme videre i din karriere. Bare det at være omgivet af intelligente og flittige mennesker er både inspirerende og indflydelsesrig. De vil helt sikkert påvirke den måde, du handler og tænker på. Din virksomhed tror på dig - derfor gav de dig muligheden for at arbejde med dem. Så vær taknemmelig, og når det rigtige tidspunkt kommer, så lad folk omkring dig vide, hvor vigtige de er for dig. Mange medarbejdere glemmer ofte andre relevante bløde færdigheder såsom at møde dine mentorer regelmæssigt og søge konstruktiv feedback.

Bløde værdier

Virksomheder kan begå den fejl at undervurdere vigtigheden af ​​bløde færdigheder og undlade at forbedre dem. De er nødt til at indse, at udvikling af en mere produktiv arbejdsstyrke og opnå succes på arbejdspladsen skyldes styrkelse af både tekniske færdigheder og bløde færdigheder.

Lær mere!

Tak, fordi du læste del 2 af Finance's guide til netværk og opbygning af relationer. For at hjælpe dig med at udvide din viden og færdigheder og fremme din karriere tilbyder Finance følgende gratis ressourcer:

  • Personligt brand Personligt brand Vores personlige brand er, hvad folk ser som vores identitet, hvem de ser os som, og hvilke kvaliteter og ting de forbinder med os. Det afslører, hvem vi er, hvad vi tilbyder, og hvad vi værdsætter. Når vi arbejder i en virksomhed, skaber vores kolleger en opfattelse af os baseret på, hvordan vi præsenterer os for dem.
  • Investeringsbank Jobbeskrivelse Investeringsbank Jobbeskrivelse Denne investeringsbank Jobbeskrivelse skitserer de vigtigste færdigheder, uddannelse og erhvervserfaring, der kræves for at blive IB-analytiker eller tilknyttet
  • Del 1: Netværk og opbygning af relationer Netværk og opbygning af forhold (del 1) Denne artikel er en del af en række nyttige tip, der hjælper dig med at finde succes inden for netværk inden for din virksomhed. Netværk spiller en vigtig rolle i vores professionelle liv, startende fra vores jobsøgning, fortsætter med at blive medlem og arbejde i en virksomhed og endelig fremme vores karriere.
  • Del 3: Netværk og opbygning af relationer Netværk og opbygning af forhold (del 3) Denne artikel er en del af en række nyttige tip, der hjælper dig med at finde succes i netværk og opbygge relationer inden for din virksomhed. Hvis vi ønsker at komme videre i vores karriere, er opbygning af relationer det første skridt mod rejsen til succes.