Gantt-skabelon - Download gratis Excel-skabelon

Denne Gantt-diagramskabelon hjælper dig med at bruge Excel til at oprette en projektplan ved hjælp af et søjlediagram.

Nedenfor er et screenshot af Gantt-diagramskabelonen:

Skærmbillede af Gantt-skabelon

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Gantt-diagrammet er en type søjlediagram, der bruges til at skildre en projektplan Project Finance - A Primer Project finance primer. Projektfinansiering er den økonomiske analyse af et projekts komplette livscyklus. Typisk bruges en cost-benefit-analyse til. Gantt-diagrammet er et kraftfuldt projektstyringsværktøj, der illustrerer start- og slutdatoer for projektelementer Projektbudgetsskabelon Denne projektbudgetsskabelon giver dig et værktøj til at opsummere omkostningsbudgettet til et projekt. Projektbudgettet er et værktøj, der bruges af projektledere til at estimere de samlede omkostninger ved et projekt. En projektbudgetskabelon indeholder et detaljeret skøn over alle omkostninger, der sandsynligvis afholdes, før projektet er færdiggjort, samt rækkefølgen og afhængighederne mellem projektelementerne.Diagrammet giver projektledere mulighed for at overvåge og styre opgaver og ressourcer i et projekt samt mulighed for at kontrollere, om projektet forbliver på sporet.

Elementer i et Gantt-diagram

For at bruge et Gantt-diagram effektivt skal du kende nøgleelementerne i denne type diagram.

  • Opgaver og underopgaver er angivet på venstre side
  • Datoer er placeret øverst
  • Søjler repræsenterer længden på hver opgave og underopgave
  • Milepæle er de opgaver, der er afgørende for et projekts succes, og er repræsenteret som diamanter på diagrammet

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.