Bankkreditanalysetræning - Oversigt, Onlineuddannelse, certificeringer

Bankkreditanalyseuddannelsen udstyrer de studerende med de nødvendige færdigheder til at udføre kvantitativ analyse af finansielle data for at bestemme kreditværdigheden Kreditværdighed Kreditværdighed, kort sagt, er hvor "værdig" eller fortjener en er kredit. Hvis en långiver er overbevist om, at låntager vil opfylde sin gældsforpligtelse rettidigt, betragtes låntager som kreditværdig. af en låntager.

En bankkreditanalytikers rolle er afgørende for finansielle institutioners succes. De hjælper banker med at minimere gældsrisiko ved at bestemme niveauet for misligholdelsesrisiko, som låntagere præsenterer for banken. De har til opgave at vurdere kreditværdigheden for potentielle låntagere til at afgøre, om de genererer tilstrækkelige pengestrømme til at opfylde deres økonomiske forpligtelser, dvs. hovedstol og rentebetalinger. Det betyder, at de skal have de nødvendige kvalifikationer for at udføre deres funktioner effektivt.

Bankkreditanalysetræning

De fleste rekrutterere, der ønsker at ansætte en bankkreditanalytiker Bankkreditanalytiker En bankkreditanalytiker er en finansiel professionel, der har specialiseret sig i at evaluere enkeltpersoners, virksomheders eller værdipapirers kreditværdighed. De gennemgår en låntagers økonomiske og kreditregistrerede og vurderer, om de kan opfylde deres økonomiske forpligtelser. foretrækker kandidater med en bachelorgrad, selvom de også kan overveje kandidater med en associeret grad kombineret med nogle relaterede erhvervserfaringer. Majors i regnskab, økonomi, økonomi, forretning eller statistik kan forberede studerende på en karriere som kreditanalytiker.

En kandidatgrad i et af ovennævnte områder kan også få en kandidat til at skille sig ud fra konkurrencen under jobinterviews. Kandidater, der har en relevant branchecertificering, såsom Credit Risk Certified (CRC), foretrækkes af arbejdsgivere, der søger specifikke færdigheder og relevant brancheviden.

Hurtigt resume

  • Bankkreditanalysetræning udstyrer studerende med de nødvendige færdigheder til at udføre kvantitativ analyse af økonomiske data for at bestemme låntagers kreditværdighed.
  • Studerende, der gennemfører bankkreditanalysetræningen, kan finde jobmuligheder i kommercielle banker, investeringsbanker og kreditvurderingsbureauer.
  • Studerende kan opnå en kreditanalysecertificering for at forbedre deres beskæftigelsesegnethed og opnå de nødvendige færdigheder og brancheviden.

Bankkreditanalyse online kursus

Studerende, der søger formel bankkreditanalysetræning, kan vælge at tage et online kursus Certificeringsprogrammer Tjek vores certificeringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, branche-relevante færdigheder og træning. Og 100% online! eller deltage i traditionelle institutioner. Online træning er struktureret på samme måde som kreditanalysetræning, der tilbydes i traditionelle institutioner. Det giver studerende også bekvemmeligheden ved at studere på deres eget tidspunkt og til en brøkdel af omkostningerne ved at tilmelde sig traditionelle skoler.

Et online-kursus med kreditanalyse udstyrer de studerende med viden og færdigheder om forskellige emner såsom risikovurdering, økonomiske forhold Nøgletal Finansielle forhold oprettes med brug af numeriske værdier taget fra regnskaber for at få meningsfuld information om en virksomhed, aktivinvesteringer, prognoser, kapitalstruktur, finansieringsinstrumenter og gældsfinansiering. Studerende forsynes med læringsmateriale, videoundervisning, ressourcer, der kan downloades, vurderinger og en afsluttende eksamen. I slutningen af ​​bankkreditanalysetræningen får de studerende et færdiggørelsesbevis, som de kan bruge til at øge deres CV.

Bankkreditanalysecertificeringer

At opnå en branchecertificering i kreditsektoren kan hjælpe med at forbedre jobmulighederne for kandidater ud over at få dem til at skille sig ud fra konkurrencen. Kreditanalysecertificering giver også et ekstra niveau af ekspertise til kreditanalytikere, hvilket hjælper med at øge niveauet for investortillid til sådanne fagfolk.

Følgende er de mest populære certificeringer, der er tilgængelige for kreditanalytikere:

1. Kreditrisicocertificering (CRC)

Betegnelsen Credit Risk Certification (CRC) tilbydes af Risk Management Association (RMA), en nonprofit professionel forening. CRC-certificeringen tilbydes fagfolk med mindst fem års erfaring inden for kommerciel kredit og udlån. Ansøgere skal gennemføre 40 til 80 timers undersøgelse og bestå 5-timers 126 multiple-choice-certificeringseksamen.

Kursusmateriale og eksamener dækker syv områder af kreditrisikovurderinger, herunder vurdering af en virksomheds økonomiske tilstand, styrken af ​​dens pengestrømme, værdi og tilstrækkelighed af sikkerheder og kilde til gældsservice.

Professionelle, der søger at tage CRC-eksamen, skal have en stærk forståelse af regnskab, regnskaber, kommerciel kredit og selvangivelsesanalyse. Professionelle, der gennemfører kurset, bliver også medlemmer af RMA's professionelle organ. For at bevare CRC-betegnelsen skal RMA-medlemmer gennemføre 45 timers yderligere kurser hvert tredje år.

Testgebyret for CRC-eksamener er $ 695 for ikke-RMA-medlemmer og $ 495 for RMA-medlemmer. Praksiseksaminer i løbet af studiet opkræves henholdsvis $ 40 og $ 25 for henholdsvis ikke-medlemmer og medlemmer. RMA-medlemskabet koster $ 250 om året for professionelle medlemmer, og den gencertificering, der finder sted hvert tredje år, opkræves $ 100.

2. Professionelt certifikat i kredit

Dette professionelle certifikat i kredituddannelse tilbydes af New York Institute of Finance, et Pearson-ejet finansielt uddannelsesfirma med base i New York. Studerende, der søger at få certificeringen, kan vælge at deltage i dagklasser eller aftenklasser eller tage et online kursus. De skal tage fire kernekurser fra en pool på 12, og yderligere to valgfag fra en pool på syv kurser.

Kurserne dækker en række økonomiske emner såsom regnskabsanalyse, kreditrisikoanalyse Kreditrisikoanalyse Kreditrisikoanalyse kan betragtes som en udvidelse af kreditfordelingsprocessen. Efter at en person eller virksomhed har ansøgt om et lån til en bank eller finansiel institution, analyserer det långivende institut de potentielle fordele og omkostninger forbundet med lånet. , pengestrømme og kreditderivater. Certificeringen kræver 80% fremmøde for at bestå, og studerende skal gennemføre hele kurset inden for tre år.

3. CBA-certificering (Credit Business Associate)

CBA-certificeringen (Credit Business Associate) gives til fagfolk, der arbejder eller søger en karriere inden for kreditstyringssektoren, og den tilbydes af National Association of Credit Management. CBA-certificeringen kræver ikke forudgående erhvervserfaring i kreditsektoren; det er ideelt for fagfolk, der starter en karriere i marken eller efterspørger jobmuligheder. Kurset kræver dog en uddannelsesmæssig baggrund svarende til college-kurser.

CBA-træningskurset dækker nøgleemner som finansregnskab, kreditprincipper og regnskabsanalyse. For at opnå CBA-certificering skal fagfolk tage en tre timers eksamen, der består af 125 til 150 multiple choice-spørgsmål, og de skal opnå en score på 70% eller højere for at bestå.

Professionelle skal også indsende en ansøgning om CBA-medlemskab og betale et gebyr på henholdsvis $ 325 og $ 225 for henholdsvis ikke-medlemmer og medlemmer. NACM leverer yderligere certificeringer, dvs. Credit Business Fellow og Certified Credit Executive, til kandidater, der allerede har gennemført CBA-kurset og ønsker at fortsætte.

Flere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Bankkreditanalytiker Løn Bankkreditanalytikerløn Bankkreditanalytikerlønnen varierer afhængigt af analytikerens antal års erhvervserfaring samt deres tekniske know-how og traditionelle regnskabsmæssige og økonomiske færdigheder. Da økonomien løbende udvikler sig, er der stor efterspørgsel og flere vækstmuligheder for bankkreditanalytikere
  • Kommerciel kreditanalyse Kommerciel kreditanalyse Kommerciel kreditanalyse er vurderingen af ​​en virksomheds evne til at opfylde sine økonomiske forpligtelser. Formålet med analysen er at bestemme risikoniveauet forbundet med en virksomhed.
  • Topkreditanalytikercertificeringer Topkreditanalyticecertificeringer Liste over de bedste kreditanalytikercertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken.
  • Hvem vurderer banklån? Hvem vurderer banklån? Låneprocessen involverer en række aktiviteter, der fører til godkendelse eller afvisning af en banklåneansøgning. En banks låneafdeling anvender