Sell ​​Side Analyst - Aktieforskning i banker og mæglere

En analytiker på salgssiden er en kapitalanalytiker, der arbejder for en investeringsbank Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de 100 bedste investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch eller mæglerfirma og producerer investeringsundersøgelser, der cirkuleres til firmaets kunder. Investeringsundersøgelsen bruges senere af klienten til at træffe en beslutning om at købe eller sælge aktier eller et andet finansielt instrument.

En sælger sideanalytiker på arbejdspladsen

Hvorfor er det gavnligt for virksomheder at have salgsanalytikere på siden?

Investeringsundersøgelsen Aktieforskningsoversigt Fagfolk inden for aktieforskning er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker, institutioner eller deres kunder kan være interesserede i. Aktieforskningsafdelingen er en gruppe af analytikere og associerede virksomheder. Denne oversigt over egenkapitalforskning udført af en sælgeranalytiker hjælper kunden med at træffe en informeret beslutning om deres investering, hvilket vil stimulere processen med at købe eller sælge finansielle instrumenter. Køb og salg af finansielle instrumenter giver provision til mæglervirksomheden.

Bortset fra at stimulere køb og salg, vil forskningens pålidelighed hjælpe kunden med at træffe en bedre beslutning og forblive på markedet i længere tid. Jo længere kunden forbliver på markedet, jo mere genereres provision.

En salgsanalytiker udsteder normalt en rating for en aktie, såsom "Overvægt", "Hold", "Køb", "Stærkt køb" eller "Sælg". Vurderingerne ledsages også undertiden af ​​et prismål.

Adgang til Sell Side Analyst Investment Research

Nogle investeringsundersøgelser har begrænset adgang afhængigt af størrelsen på en kundes konto - hvor mange penge han / hun har på depositum hos investeringsselskabet - og / eller den valgte service, når han åbner en mæglerkonto. Investorer skal muligvis betale for et abonnement, før de kan få adgang til investeringsundersøgelser. Nedenfor er et billede af en egenkapitalforskningsrapport fra Morgan Stanley.

Hvordan påvirker en salgsanalytiker markedet?

Når en salgsanalytiker frigiver en rating for en virksomhed, kan virksomhedens aktiekurs muligvis opleve skarp bevægelse afhængigt af vurderingen og populariteten af ​​analytikeren. En analytiker kan ændre sin rating fra "Køb" til "Sælg", og markedet vil muligvis smække aktiekursen som svar.

Forsigtig med forskning i salgssideanalytikere

Investorer er nødt til at tænke to gange, før de tager en anbefaling fra en sælgerside, da analytikeren arbejder for mæglervirksomhed, ikke for den enkelte investor. Når en mæglervirksomhed også er market maker for aktien, der vurderes, kan den bruge sin analytiker til at påvirke prisen på aktier og i sidste ende høste fordelene.

Anbefalingen fra en salgsanalytiker betragtes også som generel investeringsrådgivning, ikke som rådgivning, der er specifik for en individuel investor. Generelt bør investorer stole mere på deres personlige investeringsstrategi og deres egen forskning end på at tage en handel, der udelukkende er baseret på en analytikers anbefaling.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til salg af sideanalytiker. For at lære mere, se følgende gratis ressourcer.

  • Køb sideanalytiker Køb sideanalytiker En købsanalytiker er en analytiker, der arbejder med fondsforvaltere i investeringsforeningsselskaber, finansielle rådgivningsfirmaer og andre virksomheder, såsom hedgefonde, trusts og proprietære forhandlere. Disse virksomheder køber store dele af værdipapirer til fondsforvaltning. Anbefalinger fra købsanalytikere er fortrolige
  • Køb side vs. Sælg side Køb side vs Sælg side M&A Rådgivere på køb og salg side M & A-transaktioner adskiller sig med hensyn til deres roller og hvordan de kompenseres. Købssiden betyder at arbejde med køberne i muligheder for at erhverve andre forretninger. M&A på salgssiden betyder på den anden side at arbejde med sælgerne
  • LBO-transaktion Leveraged Buyout (LBO) En gearet buyout (LBO) er en transaktion, hvor en virksomhed erhverves ved hjælp af gæld som den vigtigste kilde til vederlag. En LBO-transaktion opstår typisk, når et private equity-selskab (PE) låner så meget som muligt fra en række långivere (op til 70-80% af købsprisen) for at opnå et internt renteafkast> 20%
  • Hvad er økonomisk modellering? Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.