Finansielle regnemaskiner - De øverste 8 finansielle regnemaskiner på markedet

Finansielle lommeregnere er en type elektronisk lommeregner, der bruges til beregning af økonomiske funktioner, som almindelige lommeregnere ikke kan håndtere. Nogle af de funktioner, som finansielle regnemaskiner er beregnet til at beregne, inkluderer værdierne af investeringer, cash flow Cash Flow Cash Flow (CF) er stigningen eller faldet i mængden af ​​penge en virksomhed, institution eller person har. I finansiering bruges udtrykket til at beskrive mængden af ​​kontanter (valuta), der genereres eller forbruges i en given tidsperiode. Der er mange typer CF-beløb og blandt andet lånerelaterede udgifter.

Top 8 finansielle regnemaskiner

Finansielle regnemaskiner hjælper også med at udføre skat, rente og regression Regressionsanalyse Regressionsanalyse er et sæt statistiske metoder, der anvendes til estimering af forholdet mellem en afhængig variabel og en eller flere uafhængige variabler. Det kan bruges til at vurdere styrken af ​​forholdet mellem variabler og til modellering af det fremtidige forhold mellem dem. beregninger. Revisorer, studerende, finansfolk og virksomhedsejere kan alle drage fordel af at bruge finansielle regnemaskiner. Men i betragtning af det utal af muligheder på markedet, hvilke er de bedste finansielle regnemaskiner at investere i?

1. Texas Instruments BA II Plus Professionel finansiel lommeregner

TI BA II Plus Professional finansiel lommeregner er den perfekte lommeregner til en person, der ønsker at udføre avancerede finans-, statistiske og regnskabsberegninger. Den leveres med mange funktioner og er et fremragende valg for personer, der måske ønsker at bruge det i en Chartered Financial Analyst® CFA® lønguide. Median CFA®-løn er ca. $ 180.000 i USA, mens den gennemsnitlige samlede kompensation over $ 300.000. Lær mere om lønninger, kompensation og hvad dine forventninger skal være som finansanalytiker inden for aktieforskning, FP&A, porteføljestyring og andre områder.

Når det kommer til finansiering, hjælper Texas Instruments lommeregner en bruger med at beregne IRR, MIRR, NFV og NPV med henblik på at analysere pengestrømme. Det er i stand til at lagre omkring 32 ujævne pengestrømme, hver med firecifrede frekvenser. Det giver også brugeren mulighed for at redigere de værdier, de indtaster.

Et aspekt, som TIs lommeregner er rigtig god til, er at beregne tidsværdien af ​​penge Tid Værdi af penge Tidsværdien af ​​penge er et grundlæggende finansielt koncept, der hævder, at penge i nutiden er mere værd end den samme sum penge, der skal modtages i fremtiden. Dette er sandt, fordi penge, som du har lige nu, kan investeres og tjene et afkast, og derved skabe et større beløb i fremtiden. (Også med fremtidig og en afskrivningsplan. En person kan bruge BA II Plus Professional til at beregne realkreditrenter, lånebeløb, leasingaftaler og opsparing.

2. Beregnede industrier 3400 Pocket Real Estate Master

For folk, der ønsker at løse problemer med ejendomsfinansiering, vil Calculator Industries 3400-regnemaskinen være praktisk. Det er meget billigere end andre finansielle regnemaskiner på markedet.

De beregnede industrier 3400 er en fremragende lommeregner på indgangsniveau til enkeltpersoner, der lige er kommet i gang med finansiering af fast ejendom. En ting, der gør lommeregneren til en favorit for mange, er dens lommestørrelse. Det er også meget let at bruge, selv for personer, der ikke er fortrolige med finansielle regnemaskiner.

3. Texas Instruments BA II PLUS

BA II PLUS finansielle lommeregner er en god mulighed for både studerende og virksomhedsejere. Det er meget nyttigt til håndtering af regnskab, investeringer og finansieringsapplikationer. I betragtning af den række funktioner, som lommeregneren leveres med, har brugerne brug for lidt tålmodighed for at lære alle dens indviklede ting.

Texas BAII PLUS kan løse tid-værdi-for-pengene problemer. Det hjælper også enkeltpersoner med at beregne IRR og NPV til analyse af pengestrømme. Faktisk kan den gemme maksimalt 24 ujævne pengestrømme.

4. Victor 6500 12 cifret Executive Desktop Financial Calculator

For personer, der ønsker at købe budgetvenlige finansielle regnemaskiner, giver Victor 6500 en stærk konkurrent. Ud over den overkommelige pris, kommer lommeregneren med et ultra-stort LCD vinklet display, der viser værdier tydeligt.

Den er også udstyret med en speciel låneguidefunktion, der gør det muligt for brugerne at indtaste eventuelle lånvariabler og beregne. Victor 6500-lommeregner kommer muligvis ikke med alle klokker og fløjter sammenlignet med andre finansielle regnemaskiner, men enkeltpersoner vil stadig være i stand til at udføre grundlæggende økonomi- og regnskabsberegninger.

5. HP NW239AA 10bII + finansiel lommeregner

Et andet smart valg til en finansiel lommeregner er HP NW239AA. HP NW239AA kan prale med et brugervenligt design, der nemt beregner økonomi, forretning og statistiske problemer. Den har mere end 100 let tilgængelige forretningsfunktioner, som gør det muligt for en person at foretage hurtige beregninger og dermed spare tid.

Nogle af de problemer, man kan løse med HP-regnemaskinen, er lånebetalinger, renter, standardafvigelse, NPV, IRR, procent og mere. Det er også tilladt i CFP-certificeringsundersøgelser.

6. Casio FC-200V finansiel lommeregner

For personer, der ønsker at gøre avancerede finansieringsproblemer, vil Casio FC-200V komme til nytte. Det har et brugervenligt design og et fremragende valg af indbyggede funktioner. Med Casio-regnemaskinen vil brugerne være i stand til at foretage en investeringsvurdering og beregne omkostninger og sælge margener.

Derudover hjælper FC-200V-lommeregneren en bruger med at konvertere procentuelle renter til effektive renter samt beregne enkle og sammensatte renteberegninger.

7. HP 12CP finansiel lommeregner

HP 12CP er et andet førende valg til en finansiel lommeregner, og en, der er meget brugt af finans- og forretningsfolk. Det tilbyder et intuitivt landskab, der gør navigering til en film. Det er også en af ​​de få lommeregnere, der accepteres i CFA-eksamener.

Samlet set leveres HP 12CP-regnemaskinen med omkring 120 indbyggede funktioner. Bortset fra finansiering kan det også hjælpe enkeltpersoner med at udføre statistiske og matematiske beregninger.

8. Skarpe regnemaskiner EL-334WB Business Calculator

Den store EL-334WB Business Calculator er designet til placering på et skrivebord. Den leveres med en fodstander og er fantastisk til brug derhjemme eller på arbejdspladsen. Lommeregneren har et elegant hvidt design med en stor LCD-skærm for nem synlighed.

Plasttasterne til indtastning af data er også store, hvilket gør det til en praktisk enhed til personer, der har brug for at arbejde i dårligt oplyste områder. Lommeregneren kan bruges til at bestemme omkostnings- og salgsmargen samt fortjenstmargen. Nogle af de funktioner, som en bruger finder på EL-334WB, er total total nøgle, backspace nøgle, dobbelt nul nøgle, 4-nøgles uafhængig hukommelse, en ekstra stor plus nøgle og automatiske skattenøgler.

Pak ind

Når en person ønsker at udføre grundlæggende eller avancerede finansberegninger, er en standardberegner ikke tilstrækkelig. I sådanne tilfælde er den mest egnede enhed en finansiel lommeregner, der er udstyret med avancerede funktioner til at lette beregningen af ​​økonomiske problemer. Finansielle regnemaskiner kan håndtere komplekse beregninger som afskrivningsplaner og pengestrømsanalyse.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Videreuddannelse (CPE) Videreuddannelse (CPE) Efteruddannelse (CPE) er et krav for certificerede revisorer (CPA'er), en der er designet til at hjælpe med at opretholde deres kompetencer og færdigheder som udbydere af professionelle tjenester. Som en del af løbende krav for at opretholde CPA-betegnelsen
  • Vejledning til finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.
  • Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de 100 største investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
  • Top Finance-certificeringer Top Finance-certificeringer Liste over de bedste finansieringscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA