Revisionsprøvetagning - Oversigt, formål, betydning og typer

Auditprøveudtagning er en anvendelse af revisioner, hvor mindre end 100% af de samlede poster inden for populationen af ​​varer er valgt til at blive revideret. Det er en revisionsteknik, der giver revisorer mulighed for at afgive revisionsudtalelser uden at skulle revidere hver eneste post og transaktion.

Prøveudtagning

Revision forklaret

Revision er den proces, hvorved en virksomheds regnskaber verificeres og undersøges. Det er for at sikre, at transaktionerne i de finansielle poster er nøjagtigt og retfærdigt repræsenteret.

Da årsregnskabet Regnskab Noter Regnskabsnoterne er de supplerende noter, der føjes til et offentliggjort regnskab for et selskab. Noterne bruges til at forklare, er udarbejdet internt af virksomheder og organisationer, der er en høj risiko for manipulation og svigagtig adfærd omkring udarbejdelsen af ​​udsagnene.

Typer af revision

Revision er vigtig for at sikre, at virksomheder repræsenterer deres årsregnskab retfærdigt og præcist. Der er tre typer revision:

  1. Interne revisioner udføres af interne medarbejdere i en organisation, men de distribueres normalt ikke uden for virksomheden.
  2. Eksterne revisioner udføres af eksterne parter, der betragtes som mere upartiske meninger, da interne revisioner kan være påvirket af interessekonflikter.
  3. Regeringsrevision udføres af offentlige enheder for at sikre, at årsregnskabet er udarbejdet nøjagtigt. I USA udfører Internal Revenue Service (IRS) revisioner, der verificerer nøjagtigheden af ​​en skatteyders selvangivelser. IRS's modstykke i Canada er Canada Revenue Agency (CRA).

Revisionens betydning

Regnskab udarbejdes efter regnskabsstandarder og er beregnet til at give nyttige oplysninger til relevante beslutningstagere. Oplysningerne skal dog være nøjagtige og retfærdigt præsenteret.

Revision er vigtig for at sikre, at enheder ikke giver en urigtig gengivelse af deres årsregnskaber, så relevante interessenter Interessent I forretningen er en interessent enhver person, gruppe eller part, der har interesse i en organisation og resultatet af dens handlinger. Almindelige eksempler træffer ikke beslutninger baseret på defekte regnskaber. Det er vigtigt at skabe tillid og effektivitet inden for det finansielle system.

Formål med revisionsprøvetagning

Uanset hvilken type revision der udføres - intern, ekstern eller offentlig - skal der anvendes stikprøveudtagning, så revisorer kan gennemføre deres revisioner uden at spilde ressourcer på at kontrollere hver enkelt post. Målene med stikprøveudtagning er som følger:

  • Indsaml tilstrækkelig dokumentation til at afslutte en revisionserklæring
  • Reducer antallet af anvendte ressourcer
  • Giv grundlaget for revisorer til at afgive en afgørende revisionserklæring
  • Find eventuelle fejl eller bedrageri, der kan opstå
  • Bevis, at revisorer har afsluttet deres revision fuldt ud i overensstemmelse med revisionsstandarder
  • Brugt som et værktøj til at undersøge

Vigtighed for prøveudtagning

Ved revision af årsregnskaber er det ikke muligt at revidere og kontrollere hver enkelt post i årsregnskabet. Det er fordi det vil være meget dyrt og vil tage en masse ressourcer og tid til at gøre det.

Prøveudtagning gør det muligt for revisorer at træffe konklusioner og udtrykke retfærdige meninger baseret på forudbestemte mål uden at skulle kontrollere alle poster i årsregnskabet. Revisorerne verificerer kun udvalgte emner og kan gennem stikprøve udlede deres mening om hele varepopulationen.

Der er to former for prøveudtagning:

1. Prøveudtagning af statistisk revision

Stikprøveudtagning med statistisk revision involverer en prøveudtagningsmetode, hvor revisor bruger statistiske metoder såsom tilfældig prøveudtagning til at vælge emner, der skal verificeres. Tilfældig prøveudtagning bruges, når der er mange poster eller transaktioner registreret.

Overvej en virksomhed med mere end 100 varebeholdninger Beholdning Beholdning er en aktuel aktivkonto, der findes på balancen, der består af alle råvarer, igangværende arbejde og færdige varer, som en virksomhed har akkumuleret. Det anses ofte for at være det mest illikvide af alle omsætningsaktiver - det er således ekskluderet fra tælleren i beregningen af ​​hurtig ratio. transaktioner på dets optegnelser. Brug af statistisk stikprøve anbefales på grund af det store antal transaktioner.

For eksempel, med statistisk stikprøve, vælges ti elementer tilfældigt fra den samlede population, og hvert enkelt element inden for 100 har samme sandsynlighed for at blive valgt og testet for nøjagtighed som et resultat. Igen er det til fordel for revisorer, da de stadig kan afgive en revisionserklæring, men ikke behøver at kontrollere alle 100 transaktioner.

2. Ikke-statistisk stikprøveudtagning

I modsætning til stikprøveudtagning for statistisk kontrol vælges ikke-statistiske prøveudtagningselementer tilfældigt. I stedet vælges de på baggrund af revisors vurdering, og resultatet af testningen fra valgene bruges ikke til at udlede konklusionen for hele befolkningen.

I eksemplet tidligere kan ti lagertransaktioner bruges til at udlede udtalelsen om alle 100 transaktioner. I ikke-statistisk stikprøveudtagning kan revisorerne vælge at vælge emner baseret på kriterier såsom:

  • Værdien af ​​varer (f.eks. Varer større end $ 100.000)
  • Varer med specifik information (f.eks. Varer relateret til et bestemt firma)

Relaterede målinger

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og udvikle din videnbase, bedes du udforske de yderligere relevante ressourcer nedenfor:

  • Reviderede regnskaber Reviderede årsregnskaber Offentlige selskaber er ifølge loven forpligtet til at sikre, at deres årsregnskab revideres af en registreret CPA. Formålet med den uafhængige revision er at give sikkerhed for, at ledelsen har aflagt årsregnskab, der er uden væsentlig fejl. Reviderede regnskaber hjælper beslutningstagere
  • Prøveudvælgelsesforstyrrelse Prøveudvælgelsesforstyrrelse Prøveudvælgelsesforstyrrelse er den bias, der skyldes manglende evne til at sikre korrekt randomisering af en populationsprøve. Fejlene ved prøveudvælgelsen
  • Revisors udtalelser Revisors udtalelser I den uafhængige revisors beretning kan en revisor afgive en af ​​fem forskellige udtalelser: Ren (ukvalificeret) udtalelse; Kvalificeret udtalelse på grund af GAAP-afgang Kvalificeret udtalelse på grund af en begrænsning af omfanget Uenig mening på grund af GAAP-afgang og ansvarsfraskrivelse på grund af en begrænsning af omfanget.
  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.