Freshersworld Jobsøgningsside - Find og ansøg om bankjob i Indien

Freshersworld er Indiens største jobsøgningswebsted med over 10 millioner CV'er og 60 tusind rekrutterere, ifølge virksomheden. Arbejdssøgere kan ansøge om offentlige job, job i den private sektor, bankjob og meget mere direkte via Freshersworld-webstedet. Brugere kan tilmelde sig daglige jobadvarsler, der modtages via e-mail, for at holde sig opdateret om de seneste muligheder.

Freshersworld hævder at være det eneste sted, der tillader direkte ansøgning om offentlige job og multinationale job i Indien. Du kan tilmelde dig siden her -> //www.freshersworld.com/

Freshersworld

Bankjob i Indien på Freshersworld

En af hovedkategorierne på Freshersworld er bankjob. Du kan søge efter bankjob på Freshers hjemmeside her.

Kandidater kan søge efter de seneste ledige stillinger inden for bankbranchen i Indien via webstedets søgeportal. Hvis du altid har ønsket at finde en mulighed i banksektoren, kan dette vise sig at være en af ​​de bedste kilder til jobledninger for dig.

Det er vigtigt at vide, at banksystemet i Indien består af både offentlige og private bankjobs og styres af Reserve Bank of India (RBI).

Lær mere om de øverste kommercielle banker i Indien De vigtigste kommercielle banker i Indien Kommercielle banker i Indien er stort set klassificeret i tre kategorier: Offentlige sektorbanker, Private sektorbanker og udenlandske banker. Kommercielle banker inkluderer State Bank of India (SBI), ICICI Bank (Industrial Credit and Investment Corporation of India), HDFC Bank, Axis Bank, Kotak Mahindra Bank, IndusInd Bank for at finde ud af, hvor mange muligheder kan være.

Derudover kan du læse om investeringsbankbranchen i Indien Investment Banking i Indien Lær om investeringsbank i Indien. Vi viser de bedste investeringsbanker i Indien og beskriver, hvordan man får et job som analytiker eller tilknyttet. Historien om investeringsbankvirksomhed i Indien spores tilbage til, da europæiske handelsbanker først etablerede handelshuse i regionen i det 19. århundrede. for at forberede dig på din kommende jobsøgning.

Mere om Freshersworld - Prøver krævet til bankjob i Indien

Der tilbydes mange online-eksamener, der kræves til forskellige positioner i banker, herunder:

 • RBI Clerks & Officers Exam
 • NABARD Officers eksamen
 • IBPS PO eksamen
 • SBI PO eksamen
 • SBI Clerk eksamen
 • IBPS kontorist eksamen
 • IBPS RRB Officer eksamen
 • IBPS RRB Office Assistant Exam

Online træning for bankkarrierer i Indien

De fleste positioner i banker kræver et stærkt kendskab til regnskab, økonomi, finansiel analyse og finansiel modellering. Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. . Disse færdigheder kan være svære at erhverve, fordi mange universiteter ikke underviser i praktiske anvendelser såsom Excel-modellering eller regnearkanalyse.

Finans mission er at hjælpe alle i verden med at blive en stor finansanalytiker og fremme deres karriere.

Med denne mission i tankerne har Finance designet vigtige kurser i forbindelse med økonomisk modellering og værdiansættelse i Excel.

Uddannelse til job på Freshersworld

Kilde: Finans online bankkurser.

Mens du søger på Freshersworld ... Finansiel modellering og bankkurser

For virkelig at skille sig ud i en bank har du brug for stærke økonomiske modelleringsfærdigheder, og Finance online-kurser er en af ​​de bedste måder at udvikle disse færdigheder på.

Tjek Finance bankkurser online for nemt at tilegne sig disse færdigheder med trinvis videoinstruktion.

Bankkurser og træning til bankjob i Indien

Kilde: Finans online bankkurser.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance's guide til Freshersworld og bankjob i Indien. For at fortsætte med at lære og udvikle din karriere, tjek disse yderligere ressourcer nedenfor:

 • Sådan får du et job i investeringsbank Sådan får du et job i investeringsbank? Denne vejledning beskriver, hvordan man får et job i investeringsbankvirksomhed ved hjælp af top tre taktikker: netværk og CV, interviewpræparat og tekniske færdigheder
 • Hvad gør investeringsbankfolk Hvad gør investeringsbankfolk? Hvad gør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan arbejde 100 timer om ugen ved at udføre forskning, finansiel modellering og bygningspræsentationer. Selvom det har nogle af de mest eftertragtede og økonomisk givende positioner i banksektoren, er investeringsbank også en af ​​de mest udfordrende og svære karriereveje, Guide til IB
 • Hvorfor arbejde i investeringsbank? Hvorfor Investment Banking? Næsten hver investeringsbankinterviewer vil stille spørgsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg ønsker at arbejde i investeringsbank, fordi det er den hurtigste måde at lære økonomisk modellering, værdiansættelse, Excel og forstå arten af ​​store virksomhedstransaktioner. Jeg er opmærksom på, at jobbet har et stramt hierarki, meget lange timer
 • Alle Finance karrierevejledninger Karrierer Søg på Finance's bibliotek med karriereressourcer. Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for corporate finance. Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser har vi fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjer