Bedste finansjob i et selskab - oversigt, hierarki, jobtitler

De bedste finansjob i et selskab varierer efter branche, anciennitet og kompensation. I denne vejledning vil vi undersøge de bedste finansieringsjob, man kan have i et selskab. Vi vil se på de typiske roller en økonomiafdeling i et stort selskab Multinational Corporation Et multinationalt selskab er et selskab, der opererer i sit hjemland såvel som i andre lande rundt omkring i verden. Det opretholder et centralt kontor spiller.

Corporate finance Corporate Finance Oversigt Corporate finance handler om et selskabs kapitalstruktur, herunder dets finansiering og de handlinger, som ledelsen tager for at øge værdien af, er det område i sektoren for finansielle tjenester, der beskæftiger sig med, hvordan virksomheder genererer finansiering, hvordan kapitalstrukturer Kapital Struktur Kapitalstruktur refererer til den gæld og / eller egenkapital, som et firma anvender til at finansiere sine aktiviteter og finansiere dets aktiver. En virksomheds kapitalstruktur er opbygget, og hvordan værdi tilføjes en virksomhed. Det involverer undersøgelse og evaluering af de midler, hvormed kapital findes og opnås, og hvordan værdi oversættes til aktionærerne.

Bedste job inden for økonomi

Hierarkiet med job inden for virksomhedsfinansiering

Der er en lang række job i virksomhedsfinansieringsverdenen. Der er dog tre, der sidder øverst i hierarkiet, og som derfor uden tvivl er de bedste job inden for corporate finance at sigte mod. Stillingerne inkluderer, hvad de fleste mennesker betragter som den øverste position inden for virksomhedsfinansiering - Chief Financial Officer (CFO) CEO vs. CFO Folk uden for erhvervslivet bliver ofte forvirrede med de roller, som CEO vs. CFO spiller. Chief Executive Officer (CEO) og Chief Financial Officer (CFO) påtager sig forskellige, men lige så vigtige ansvarsområder i en organisation. . To af de andre mest efterspurgte job inden for corporate finance er stillinger, der typisk rapporterer til CFO. Den første er ledelsens regnskabsfører i finansplanlægning og analyse (FP&A),og den anden er stillingen som Controller Comptroller En comptroller er en ledende direktør, der er ansvarlig for at føre tilsyn med regnskabsmæssig og finansiel rapportering af en virksomhed, en nonprofitorganisation eller en offentlig enhed. En virksomheds registerfører overvåger og gennemgår vigtige økonomiske rapporter til offentliggørelse.

Regnskabs chef

CFO tjener direkte under den administrerende direktør (CEO CEO A CEO, forkortelse for Chief Executive Officer, er den højest rangerede person i en virksomhed eller organisation. CEO er ansvarlig for en organisations overordnede succes og for at skabe topniveau ledelsesmæssige beslutninger. Læs en jobbeskrivelse) i et virksomhedshierarki, og vigtigheden af ​​stillingen må ikke undervurderes. Hvorfor? - Fordi CFO har ansvaret for pengene, og penge er det, der fremmer væksten i enhver virksomhed.

For en CFO, relevant arbejdshistorie og erfaring med at styre de økonomiske forhold i et selskab Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. er afgørende. Uddannelse og legitimationsoplysninger er også af særlig betydning. En MBA-grad til en CFO anbefales ikke kun. Det er virkelig alt, men bare kort for at være standardpraksis og krævet. Finansdirektører er næsten garanteret at have en slags grad inden for forretning eller økonomi.

En eftertragtet professionel certificering for en CFO er Certified Professional Accountant (CPA). Det er almindeligt, at økonomidirektører med flere års erfaring også tilføjer andre professionelle certificeringer. En Chartered Financial Analyst® (CFA) CFP® vs CFA® CFP vs CFA: hvilken vej skal du vælge? Certified Financial Planner (CFP) og Chartered Financial Analyst (CFA) er de to mest omtalte betegnelser inden for finans. Begge tjener forskellige interesser, og kandidater vil i sidste ende udføre arbejde af en anden karakterbetegnelse kan være særligt nyttige for økonomidirektører ansat af store virksomheder med betydelige investeringer uden for deres kerneforretning.

En stadig vigtigere professionel certificering i dag for enhver, der beskæftiger sig med finansielt analysearbejde, er den af ​​Financial Risk Manager (FRM). FRM-programmet, der administreres af Global Association of Risk Professionals (GARP), er særligt stringent. Mindre end 50% af kandidaterne består eksamen ved deres første forsøg.

CFO Jobansvar

En CFO's job starter med at være den person, der i sidste ende er ansvarlig for alle virksomhedens økonomiske operationer. Han eller hun er den person, der er ansvarlig for at sikre, at alle offentligt arkiverede finansielle oplysninger og rapporter til aktionærer, såsom resultatopgørelse og balance, er korrekte.

En CFO arbejder meget tæt sammen med virksomhedens administrerende direktør i budgettering, planlægning af kapitaludgifter og med at sikre finansiering til større projekter. CFO'er er i stigende grad involveret i at hjælpe administrerende direktører i alle aspekter af strategisk forretningsplanlægning. De er også ansvarlige for at sikre, at virksomheden overholder regnskabspraksis (såsom GAAP eller IFRS) og regler fastsat af regulerende myndigheder.

Lønområdet for CFO'er er bredt, bare fordi hvert firma er forskelligt. Der er naturligvis for eksempel en væsentlig forskel i kompensationen til en CFO ved en mindre virksomhedsstart i forhold til den samme position i et multinationalt Fortune 100-selskab. Det er sandsynligvis sikkert at sige, at CFO-lønninger generelt er næsten altid i det seks til syv-cifrede kvarter.

Hver virksomhed er forskellig, og den nøjagtige finansieringsstruktur inden for hvert firma kan se anderledes ud. I de fleste store og mellemstore virksomheder er CFO imidlertid også ansvarlig for at føre tilsyn med de to andre øverste job, der er beskrevet i denne artikel.

Finansiel planlægning og analyse - Management Accountant

Finansiel planlægning og analyse - Management Accountant

I de fleste tilfælde leder en ledelsesrevisor - som har den professionelle betegnelse Certified Management Accountant (CMA) - en virksomheds finansielle planlægnings- og analyseteam eller ledelsesregnskabsteam - ofte benævnt FP&A.

FP & A's rolle handler med en virksomheds resultatopgørelse Resultatopgørelse (P&L) En resultatopgørelse (P&L) eller resultatopgørelse eller driftsopgørelse er en finansiel rapport, der giver et resumé af en virksomheds indtægter, omkostninger, og overskud / tab over en given periode. P & L-erklæringen viser en virksomheds evne til at generere salg, administrere udgifter og skabe overskud. og er i vid udstrækning fokuseret på virksomhedens nettoindkomst, dvs. det er "bundlinjen." Rent praktisk betyder det, at alle medlemmer af FP & A-teamet, inklusive CMA, arbejder meget med Excel og skaber modeller og regneark til at udføre flere økonomiske analyser af virksomhedens aktiviteter.

Finanss omfattende liste over Excel-kurser kan være til stor fordel for ledelsesregnskabere, når de lærer, hvordan de mest effektivt håndterer deres daglige arbejde.

Afhængigt af den virksomhed, de arbejder for, og den branche, den opererer i, kan en ledelsesregnskabs ansvar omfatte et eller flere af følgende:

  • Budgettering
  • Udarbejdelse af regnskaber
  • Forberedelse af skatter og / eller håndtering af skatterelaterede problemer
  • Overvåger regnskabsafdelingen
  • Regelmæssig gennemgang af hovedbogen
  • Assistere CFO og CEO i strategisk forretningsplanlægning
  • Overvågning af økonomisk sikkerhed og etablering af intern finanskontrol

Fordi FP & A-teamet er tæt involveret i budgettering og i at vurdere effektiviteten af ​​finansielle operationer i hele virksomheden, giver en ledelsesregnskab typisk hver afdeling parametre til at guide dem, både med hensyn til hvor meget de afholder i udgifter, og hvor meget de skal søge at generere indtægter. Kørsel af regelmæssige operationelle rapporter gør det muligt for FP & A-teamet at holde ajourførte beregninger, der påvirker den endelige resultatopgørelse og virksomhedens bundlinje.

Som med CFO-stillingen er mange års uddannelse i økonomi og ledelse afgørende for en ledelsesregnskabsposition. Lønområdet for stillingen varierer afhængigt af virksomheden og den specifikke rolle, som MA spiller i FP&A teamet. Mens en finansanalytiker på indgangsniveau kan tjene et sted mellem $ 60.000 og $ 70.000 årligt, kan en Certified Management Accountant måske styre op til $ 200.000 eller mere for deres rolle.

Controller

Controller

En virksomhedscontroller, specielt inden for corporate finance, er en slags mellemmand. De skal sørge for, at alle regnskabsprincipper følges, at alle tal balancerer og er korrekte, samtidig med at de sørger for, at hver finansiel division inden for en virksomhed opfylder deres mål, og at CFO når sit ultimative økonomiske mål for virksomheden som helhed. Controllerens rolle ligner faktisk en CFO, så meget at de to positioner ofte kombineres til en.

Hvis den controller-stilling er adskilt fra økonomichefens stilling, påtager den controller sig normalt det følsomme ansvar for at være både regnskabsfører og fredsbevarende. CFO kan oprette direktiver vedrørende regnskabsprincipper eller praksis - enten alene eller i samarbejde med CFO eller lederen af ​​FP&A - for at hjælpe virksomheden med at opnå maksimal økonomisk effektivitet og nå sine mål.

Den registeransvarlige skal derefter finde en måde at gøre det lettere at implementere sådanne regnskabsdirektiver i hele virksomheden, afveje kravene til operationel effektivitet og overholde sund finansiel regnskabspraksis.

Controllere er ofte den person, der har til opgave at styre en virksomheds pengestrøm. I en sådan egenskab tappes de ofte for direkte at overvåge tilgodehavender og gældskonti. På samme måde kan de også føre tilsyn med aspekter af operationer såsom lagerbeholdning.

Controllere har normalt en forretningsgrad, muligvis en MBA-grad, og er ofte certificerede revisorer. De kan også indeholde Certified Management Accountant legitimationsoplysninger eller en anden avanceret certificering, såsom Certified Internal Auditor.

Som med de tidligere diskuterede stillinger kan kompensation til en virksomhedscontroller variere meget afhængigt af faktorer som den specifikke arbejdsgiver, arten af ​​branchen, som virksomheden er en del af, og de specifikke opgaver, som den dataansvarlige er ansvarlig for. Når det er sagt, ligger den gennemsnitlige kompensation for controllere i USA omtrent mellem $ 80.000 og $ 250.000.

Vigtigste takeaways

Jobmuligheder inden for virksomhedsfinansieringshierarkiet er enorme, inklusive alt fra toppen af ​​stigen - som økonomidirektør for et større selskab - til andre stillinger som selskabskasserer, aktieanalytiker eller finansanalytiker. Hver stilling har sit eget ansvar, fordele og muligheder, men alle kræver specifik uddannelse, træning og erfaring for at give medarbejderen de specifikke værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at udføre deres daglige opgaver.

En fordel ved at arbejde i virksomhedsfinansiering er mængden af ​​lateral fleksibilitet, der er tilgængelig i erhvervet. Finansanalytikere og revisorer er ofte i stand til at bevæge sig frem og tilbage mellem brancher som investeringsbank, private equity og regnskab sammen med at være i stand til at finde beskæftigelse med næsten enhver form for virksomhedsvirksomhed. For dem, der er i stand til at sikre en plads ved corporate finance-bordet, kan belønningerne være betydelige.

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance's guide til de bedste finansieringsjob i et selskab. Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Guide til finansløn Finansløneguide I denne vejledning til finansløn dækker vi adskillige finansieringsjob og deres tilsvarende midtpunktslønninger for 2018. Uanset branchen er en god økonomiprofessionel vanskelig at finde. Konkurrencen om at ansætte og fastholde toptalenter inden for finans og regnskab er fortsat hård.
  • “Sådan får du et job i ...” Vejledning Sådan følger du Finance vejledninger om, hvordan du får dit drømmejob inden for corporate finance. Finansvejledninger til karriere inden for investeringsbank, aktieanalyse, kreditanalyse, FP&A, regnskab, skatkammer, detailbank og andre finansielle analytikerstillinger. Guider dækker netværk, genoptager tips og hvordan man skiller sig ud
  • Jobtitler inden for bank og finans Jobtitler inden for bank og finans Disse er de mest almindelige jobtitler inden for bank, finans og regnskab for studerende og fagfolk, der ønsker at fremme deres karriere. Disse titler bruges regelmæssigt i jobannoncer, der findes online og dækker alt fra entry-level stillinger helt op til leder- og ledelsesniveau.
  • Karriereoversigt