Indløsningsklausul - Oversigt, hvordan man træner, typer

Klausulen om indløsningsret giver ejeren af ​​en ejendom ret til at genvinde sin ejendom under en afskærmning Afskærmning Når en boligejer holder op med at betale på et lån, der blev brugt til at købe et hus, anses huset for at være i afskærmning. Hvad det i sidste ende betyder er, at ejerskabet af auktion. Klausulen er ofte inkluderet i en pantaftale. Indløsningsrettigheder giver låntager mulighed for at forhindre afskærmning på ejendommen ved at betale alle panterettigheder eller tilbagebetalingsskat på ejendommen. Det beløb, som låntageren betaler, inkluderer omkostningerne til afskærmning og hele beløbet for det udestående realkreditlån Et realkreditlån er et lån - ydet af en realkreditudbyder eller en bank - der gør det muligt for en person at købe et hjem. Selv om det er muligt at optage lån til dækning af hele et husomkostning, er det mere almindeligt at sikre et lån til ca. 80% af boligens værdi.selv efter auktionen.

Indløsningsklausul

Indløsningsrettighedsklausulen kan også indgå i en købsaftale om motorkøretøjer. Det giver ejeren af ​​køretøjet mulighed for at genvinde aktivet efter tilbagetagelse ved at betale det fulde beløb af den resterende gæld, genindtagsomkostninger og andre relaterede omkostninger. Indløsningsrettigheder kan også gælde ved køb af aktier i et selskab. Bestemmelsen giver aktionærerne ret til at tvinge selskabet til at tilbagekøbe de aktier, de (aktionærerne) ejer.

Resumé

  • Indløsningsrettighedsklausulen er en bestemmelse, der undertiden er inkluderet i en pantaftale.
  • Klausulen giver købere ret til at genvinde deres ejendom for at forhindre afskærmning af ejendommen.
  • Køberen skal dog betale det fulde beløb af den udestående gæld, afskærmningsomkostninger og andre omkostninger, der er akkumuleret på ejendommen.

Sådan udøves forløsningsretten

De fleste stater i USA har en lovbestemt indløsningsbestemmelse, der giver låntagere mulighed for at genvinde deres ejendom. Retten til indløsning kan udøves inden afskærmning, eller efter at ejendommen er udelukket og udbudt til salg.

Låntager kan udøve retten, hvis de er i stand til at skaffe pengene til at tilbagebetale gælden til staten eller en kreditor. Ved udøvelse af en lovbestemt indløsningsret kan betalingsreglerne variere, da købere kan være forpligtet til at betale en pris, der er under ejendommens markedsværdi snarere end det udestående gældsbeløb.

Normalt har de fleste låntagere en tendens til at handle efter at ejendommen er udelukket. Dette skyldes, at låntagere, der har penge nok til at betale hele den udestående gæld, kan betale den afventede gæld og andre juridiske omkostninger, før afskærmningen finder sted. At vente, indtil afskærmningen er sket, vil betyde højere gebyrer, end de ville have betalt, før de blev betragtet som misligholdere.

Nogle købere kan vente med at udøve deres indløsningsrettigheder indtil et tvangssalg for at få overskud. For eksempel kan den afskærmede ejendom sættes på auktion Auktion En auktion er et system til køb og salg af varer eller tjenester ved at tilbyde dem til at byde på, lade folk byde og sælge til højstbydende. Budgivere konkurrerer mod hinanden til en pris, der er under markedsværdien. Køberen kan betale afskærmningssalgsprisen plus yderligere gebyrer og derefter sælge ejendommen til en pris over markedsværdien og tjene et overskud i processen.

Typer af indløsningsrettigheder

Retten til indløsning kan udøves af ejerne af den afskærmede ejendom. De kan genvinde ejendommen ved at betale et bestemt beløb til långiveren afhængigt af reglerne i indløsningsrettighedsklausulen. Husejeren kan udøve retten før eller efter tvangsauktionen, så længe den er inden for den tilladte indløsningsperiode. De to hovedtyper af indløsningsrettigheder inkluderer:

1. Retfærdige forløsningsrettigheder

Den retfærdige forløsningsret er tilgængelig i alle stater, og husejere Husejereforeningen En husejersammenslutning eller en HOA er det ledende organ for en bestemt underafdeling, rækkehusudvikling, ejerlejlighedskompleks eller samfund, der er fri til at udøve retten. De kan udøve retten til at forhindre en afskærmning på deres ejendom ved at betale den udestående saldo plus andre gebyrer, der afholdes under afskærmningsprocessen. De fleste husejere kan have svært ved at skaffe alle de midler, der kræves for at genvinde deres ejendom, og de kan vælge at sælge huset til en tredjepart eller refinansiere prioritetsgælden for at beholde ejendommen.

2. Lovbestemt indløsningsret

Den lovbestemte forløsningsret er tilgængelig i et valgt antal stater i USA, og kun indbyggere i sådanne stater kan udøve retten. Det giver husejere mulighed for at genvinde ejerskabet af deres afskærmede ejendom ved at betale afskærmningsprisen, renterne og andre gebyrer, der opstår i afskærmningsprocessen.

Hvis køberen ikke er i stand til at skaffe nok penge til at betale den fulde salgspris for afskærmning i den tilladte varighed, udløber indløsningsretten og ejendommen overtages af en tredjepart. Hvor ejendomsmarkedsprisen for ejendommen er under den fair markedspris, kan husejeren indløse ejendommen til afskærmningssalgsprisen. De kan senere sælge det til en køber til dagsværdien og beholde forskellen som overskud.

Indløsningsperiode for en indløsningsrettighedsklausul

Indløsningsperioden kan variere fra uger, måneder eller et år før eller efter salget af den afskærmede ejendom på en auktion. Indløsningsperioden fastsættes normalt af staten. Husejeren skal være opmærksom på den tilladte indløsningsperiode for at genvinde deres ejendom. Hvis indløsningsperioden slutter før eller ved salget, er husejeren i højere risiko for at forsøge at genvinde ejerskabet af ejendommen, hvis de ikke kan skaffe nok kapital i løbet af indløsningsperioden.

Afhængigt af staten kan indløsningsperioden vare i flere måneder op til et år efter auktionen. Husejeren kan drage fordel af det til at skaffe midler til at betale salgsprisen for afskærmning og alle tilknyttede omkostninger. Selvom ejendommen sælges inden indløsningsperioden udløber, har husejeren stadig mulighed for at genvinde ejendommen. Men hvis de ikke kan skaffe nok penge til at genvinde ejerskabet af ejendommen, kan de sælge indløsningsrettighederne til køberen til en pris, som de begge kan blive enige om.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Encumbrance Encumbrance En behæftelse er en begrænsning for brugen af ​​midler. Det bruges i offentlig regnskab for at sikre, at der er tilstrækkelige midler til at opfylde en vis forpligtelse
  • Låneservicering Låneservicering Låneservicering er den måde, et finansieringsselskab (en långiver) går på at opkræve hoved-, rente- og deponeringsbetalinger, der er forfaldne eller forfaldne. Øvelsen
  • Pro-Rata-deltagelsesrettigheder Pro-Rata-deltagelsesrettigheder Pro-rata-deltagelsesrettigheder eller pro-rata-investeringsrettigheder garanterer eksisterende investorer ret til at deltage i fremtidige fundraising-aktiviteter. Pro-
  • Transaktionsomkostninger Transaktionsomkostninger Transaktionsomkostninger er omkostninger, der ikke påløber nogen deltager i transaktionen. De er sunkne omkostninger som følge af økonomisk handel på et marked. I økonomi er teorien om transaktionsomkostninger baseret på den antagelse, at folk er påvirket af konkurrencedygtig egeninteresse.