Castle Crow & Company - Oversigt, håndterede transaktioner, ledelse

Castle Crow & Company er et private equity-firma Top 10 Private Equity Firms Hvem er de top 10 private equity-virksomheder i verden? Vores liste over de ti største største PE-virksomheder sorteret efter den samlede kapital. Almindelige strategier inden for PE inkluderer gearede buyouts (LBO), venturekapital, vækstkapital, nødlidende investeringer og mezzaninkapital. der blev grundlagt i 2001 og har hovedkontor i San Francisco, Californien. Firmaet driver yderligere kontorer i Atlanta, Georgia og i Incline Village, Nevada. Castle Crow & Co. har specialiseret sig i at levere en række tjenester, herunder gearede buyouts Leveraged Buyout (LBO) En leveraged buyout (LBO) er en transaktion, hvor en virksomhed erhverves ved hjælp af gæld som den vigtigste kilde til vederlag.En LBO-transaktion forekommer typisk, når en private equity-virksomhed (PE) låner så meget som muligt fra en række långivere (op til 70-80% af købsprisen) for at opnå et internt renteafkast IRR> 20%, rekapitaliseringer, vækst kapital, kapitalandele og rådgivningstjenester.

Castle Crow & Company

Virksomheden foretager kapital- og gældsinvesteringer i privatejet privatejet selskab Et privatejet selskab er et selskab, hvis aktier ejes af enkeltpersoner eller virksomheder, og som ikke tilbyder investorer egenkapitalinteresser i form af aktier, der handles på en offentlig børs . virksomheder. Det samarbejder også med finansielle udbydere for at foretage investeringer i datterselskaber eller afdelinger af børsnoterede selskaber i USA.

Transaktioner foretaget af Castle Crow & Company

1. Rekapitalisering og buyouts

Virksomheden arbejder med virksomheder, der søger at opnå likviditet eller en optimal kapitalstruktur Kapitalstruktur Kapitalstruktur refererer til den mængde gæld og / eller egenkapital, som et firma anvender til at finansiere sine aktiviteter og finansiere sine aktiver. Et firmas kapitalstruktur. De opnår virksomhedens mål ved at sælge en del eller hele virksomheden til en strategisk investor. I rekapitalisering er virksomhedens mål at omstrukturere gælden og ejerandelen for at gøre det mere stabilt for firmaets investorer. I en buyout-transaktion arbejder firmaet med interesserede og kvalificerede erhververe, der ønsker at købe en majoritetsandel i klientens virksomhed.

2. Ledelseskøb

Ledelseskøb er transaktioner, hvor virksomhedens ledere erhverver aktiver eller operationer i det selskab, de administrerer. Castle Crow & Company giver ledelsesteamet den nødvendige kapital til at købe aktier fra dets ejer eller moderselskab. Ledelseskøb udgør en mulighed for ledere at blive ejere af virksomheden i stedet for kun medarbejdere, der tjener en månedsløn.

3. Vækstkapital

Virksomheder har ikke altid den nødvendige kapital til at finansiere en udvidelsesstrategi eller erhverve mindre konkurrenter. De kræver en betydelig kapitalindsprøjtning for at aktualisere disse vækststrategier, som det kan være umuligt at få fra en enkelt bank.

Castle Crow & Company udnytter sit brede netværk af finansielle udbydere til at give virksomhedsejere og iværksættere den nødvendige kapital til at gennemføre erhvervelsen af ​​små konkurrenter eller udvide deres forretning til nye geografiske markeder.

4. Investeringer i mindretal

Når der foretages kapitalinvesteringer i kundeselskaber, får Castle Crow & firma en minoritetsandel i virksomheden. Som en minoritetsinvestor deltager virksomheden i virksomhedens strategiske beslutninger og deltager i dens indtægtsdelingsordninger. En minoritetsaktieinvestering ejer mindre end 50% af virksomhedens aktier.

5. Kapitalinvesteringer i mezzanin

Mezzaninfinansiering Mezzaninefond En mezzaninfond er en pool af kapital, der investerer i mezzaninfinansiering til opkøb, vækst, rekapitalisering eller ledelse / gearede opkøb. I en virksomheds kapitalstruktur er mezzaninfinansiering en hybrid mellem egenkapital og gæld. Mezzaninfinansiering har oftest form af foretrukket aktie eller efterstillet og usikret gæld. er en hybrid af gæld og egenkapitalfinansiering. Det giver långivere ret til at konvertere deres investeringer i virksomheden til aktiekapital, hvis kundeselskabet misligholder hovedstol og rentebetaling. Mezzanine långivere betales efter venturekapitalister og andre senior långivere. Castle Crow & Company foretager investeringer i mezzanin for at understøtte erhvervelser, rekapitaliseringer og vækstkapital i sine kundevirksomheder.

6. Strategisk rådgivning

Bortset fra at levere investeringskapital leverer Castle Crow & Company strategiske rådgivningstjenester til iværksættere og virksomhedsejere. Rådgivningstjenesterne kan omfatte vigtige strategiske beslutninger såsom successionsplanlægning, ledelseskøb, frasalg, fusioner og opkøb og kapitalkilder.

Castle Crow & Company Management Team

Følgende er de øverste ledere for Castle Crow & Company:

John Adams

Adams er medstifter af Castle Crow & Company og fungerer som firmaets administrerende direktør. I løbet af de sidste 25 år har Adams håndteret forskellige transaktioner på tværs af en lang række brancher, herunder logistik, kommunikation, rumfart, byggevarer og laboratorieforsyning. Som administrerende direktør er han ansvarlig for indkøb af aftaler og styring af kundeforhold med firmaets investeringsgrupper. Tidligere arbejdede Adams i Citigroup's bankafdeling, KPMG Acquisition Advisory Group og VNI Television.

Keith R. O'Donnell

O'Donnell er også en af ​​grundlæggerne af Castle Crow & Company. Tidligere havde han tilsyn med transaktioner i forskellige industrier såsom olie og gas, telekommunikation, rekreative tjenester, fremstilling, plast og emballage.

Hans ansvarsområder hos Castle Crow & Company inkluderer sourcing-aftaler, forhandlinger, samarbejde med porteføljeselskaber og styring af relationer med kunderne. Tidligere arbejdede O'Donnell med private equity og venturekapitalfirmaer som Arch Group og Graham Partners.

Dave Gaggero

Gaggero fungerer som instruktør og leder af Castle Crows kontor i Atlanta. Han plejede at håndtere transaktioner i forskellige brancher såsom specialkemikalier, sundhedspleje, specialdistribution, rumfart og outsourcede forretningstjenester.

Mens han arbejdede hos Castle Crow & Company, har Gaggero overvåget transaktioner til en værdi af over $ 300 millioner i værdi. Før han kom til firmaet, arbejdede Dave hos Credit Suisse og Symphony Asset Management. Han fik sin CFA-betegnelse i 2005.

Kyle R. Nicholas

Nicholas arbejder som instruktør hos Castle Crow & Company. Han arbejder med virksomhedsejere i fusioner og erhvervelse, rekapitalisering og vækstkapitaltransaktioner. Han indleder og fører også forhandlinger med firmaets kunder. Før han kom til Castle Crow, arbejdede Nicholas som associeret med Heidrick & Struggles International.

Brendan J. Thomas

Thomas fungerer som vicepræsident for Castle Crow & Company. Han har tidligere håndteret transaktioner i forskellige brancher såsom forsikring, skydevåben, fremstilling, byggevarer og specialkemikalier.

Som vicepræsident har Thomas til opgave at udvikle og igangsætte nye investerings- og erhvervelsesmuligheder hos kundevirksomheder. Han arbejdede tidligere hos Sagemark Consulting og MetLife.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's guide til Castle Crow & Company. Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Kapitalindsamlingsproces Kapitalindsamlingsproces Denne artikel er beregnet til at give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i branchen i dag. For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt.
  • Vejledning til bankinterviews Investeringsbankinterview Spørgsmål og svar Spørgsmål og svar til investeringsbankinterview. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit)
  • Mellemmarkedsinvesteringsbanker Mellemmarkedsinvesteringsbanker Mellemmarkedsinvesteringsbanker hjælper mellemmarkedsfirmaer med at rejse egenkapital, gæld og gennemføre M&A. Her er en liste over de bedste mellemmarkedsbanker, der betjener mellemstore virksomheder, der har en årlig omsætning fra $ 10 mio. Op til $ 500 mio. Og 100 til 2000 ansatte.
  • Rekapitalisering Rekapitalisering Rekapitalisering er en type virksomhedsomlægning, der har til formål at ændre en virksomheds kapitalstruktur. Virksomheder udfører rekapitalisering for at gøre deres kapitalstruktur mere stabil eller optimal.