Accretive - Oversigt, anvendelser i virksomhedsfinansiering, obligationer, regnskab

I den finansielle sammenhæng henviser accretive til en ekstra fordel, der opstår efter en finansiel transaktion. Afhængigt af hvordan det bruges økonomisk, kan det henvise til kapitalgevinster Kapitalgevinst En kapitalgevinst er en stigning i værdien af ​​et aktiv eller en investering som følge af aktivets eller investeringens prisforøgelse. Med andre ord opstår gevinsten, når den aktuelle eller salgspris for et aktiv eller en investering overstiger dets købspris. , en virksomhedsfinansieringstransaktion eller en regnskabsomkostning. At kende forskellen er afgørende for at være en informeret økonomiprofessionel for at sikre, at de data, du præsenterer eller bliver præsenteret for, bliver beskrevet korrekt.

Akkretiv

Vi vil diskutere alle tre nedenfor med relevante eksempler. Forståelse af, hvornår noget siges at være akkretivt, kan hjælpe dig i forhandlinger eller diskutere forskellige typer kvantitativ analyse Kvantitativ analyse Kvantitativ analyse er processen med at indsamle og evaluere målbare og verificerbare data såsom indtægter, markedsandel og løn for at forstå adfærden og udførelse af en virksomhed. I en tid med datateknologi betragtes kvantitativ analyse som den foretrukne tilgang til at træffe informerede beslutninger. .

Tilvækst inden for virksomhedsfinansiering

Når du bruger udtrykket tilvækst i forbindelse med en virksomhedsfinansieringsaftale, gøres det i diskussionen om den aktualiserede værdi, der er oprettet efter afslutningen af ​​transaktionen. Hvis du ejede et firma, der overtog et andet selskab, ville stigningen i din indtjening efter transaktionen være tilvæksten som et resultat af handlen.

Det modsatte af tilvækst under denne omstændighed kan siges at være, når en aftale er "udvandende." En aftale er udvandende, hvis indtjening pr. Aktie Indtjening pr. Aktie (EPS) Indtjening pr. Aktie (EPS) er en nøglemåling, der bruges til at bestemme den fælles aktionærs andel af virksomhedens fortjeneste. EPS måler hver fælles akties overskudsfald efter transaktionen. I nedenstående graf er regionen mellem $ 5 pr. Aktie og $ 7 pr. Aktie tilvæksten af ​​den aftale, der vises:

Accretive - EPS-graf

Akkretiv vs. amortisering: Obligationsaftalen

Tilvækst i forhold til obligationer er det nøjagtige modsatte af afskrivninger Amortisering Amortisering henviser til handlingen med at afbetale en gæld gennem planlagte, forudbestemte mindre betalinger. I næsten alle områder, hvor udtrykket amortisering finder anvendelse, foretages disse betalinger i form af hovedstol og renter. Udtrykket er også tæt forbundet med begrebet afskrivninger. . Hvis du er en investor, der sælger og køber obligationer eller en erhvervsdrivende, der arbejder for en bank eller en hedgefond, kan forståelse af, hvad tilvækst er i at diskutere produkterne, hjælpe dig med at forstå, hvilken side af handlen du er på.

Hvis du køber en obligation fra en person, der er lavere end dens pålydende værdi. Parværdi Parværdi er den nominelle eller pålydende værdi af en obligation eller aktie eller kupon som angivet på en obligation eller aktiecertifikat. Det er en statisk værdi, der bestemmes på udstedelsestidspunktet, og i modsætning til markedsværdien svinger den ikke regelmæssigt. , så er forskellen mellem, hvad du har betalt, og hvad obligationen er værd (med andre ord de kapitalgevinster, der opstår, når obligationen modnes til pari), tilvæksten inden for handlen. Det kan forekomme, hvis du var en institutionel investor og handlede på vegne af et firma.

Tilvækst i regnskab

Tilvækst sker, når nutidsværdien af ​​en obligation eller anden type instrument opdateres på selskabets balance. For eksempel, hvis du booker en gæld på nuværende tidspunkt på $ 10.000 på balancen, såsom et lån med en fremtidig værdi på $ 50.000, skal du øge forpligtelsen med det bestemte beløb fra $ 10.000 til $ 50.000 (normalt en procentværdi).

At forstå, hvordan funktionen fungerer i regnskab, hjælper dig bedre med at analysere en virksomheds årsregnskab for at træffe mere informerede beslutninger om aktivets langsigtede og kortsigtede helbred.

Kontekstualisering: Forstå begrebet

At vide, hvordan man korrekt kontekstualiserer udtrykket accretive, kan hjælpe dig med at bestemme præcis, hvad der diskuteres, og den nøjagtige fordel, der henvises til. Det er afgørende at forstå de forskellige sammenhænge, ​​hvorunder det kan skrives, for at træffe mere informerede beslutninger og forstå præcis, hvad der kommunikeres, og til hvem.

Når et begreb i økonomi gennemgår lidt forskellige nuancerede betydninger, når det præsenteres, kan det at være mere informeret hjælpe dig med at forstå, hvad der bliver sagt, eller hvad du præcist siger tilbage til nogen.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, pagtermodellering, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en finansanalytiker i verdensklasse.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Stordriftsfordele Stordriftsfordele Stordriftsfordele refererer til den omkostningsfordel, som et firma oplever, når det øger sit produktionsniveau. Fordelen opstår på grund af det omvendte forhold mellem faste omkostninger pr. Enhed og den producerede mængde. Jo større produktionsmængde, jo lavere er de faste omkostninger pr. Enhed. Typer, eksempler, vejledning
  • Institutionel investor Institutionel investor En institutionel investor er en juridisk enhed, der akkumulerer midler fra mange investorer (som kan være private investorer eller andre juridiske enheder) til
  • Fusions konsekvensanalyse Fusions konsekvensanalyse Fusions konsekvensanalyse vurderer den økonomiske indvirkning en fusion eller overtagelse kan have på et selskab. Disse skal overvejes nøje før
  • Typer af synergier Typer af synergier M&A synergier kan opstå fra omkostningsbesparelser eller opadgående indtægter. Der er forskellige typer synergier i fusioner og overtagelser. Denne vejledning giver eksempler. En synergi er enhver effekt, der øger værdien af ​​et fusioneret firma over den samlede værdi af de to separate virksomheder. Synergier kan opstå i M & A-transaktioner