Fast portefølje - oversigt, investeringsstrategier, fordele

En portefølje med fast indkomst omfatter investeringspapirer, der betaler en fast rente indtil deres forfaldsdato. Ved udløbet betales sikkerhedens hovedbeløb tilbage til investoren.

Fast portefølje

Nogle eksempler på værdipapirer med fast indkomst er:

  • Depositum (CD'er)
  • Statsudstedte obligationer
  • Virksomhedsudstedte obligationer
  • Treasury bills Treasury Bills (T-Bills) Treasury Bills (eller T-Bills for short) er et kortvarigt finansielt instrument, der udstedes af US Treasury med løbetid fra få dage op til 52 uger (et år). De betragtes som en af ​​de sikreste investeringer, da de støttes af den fulde tro og kredit fra De Forenede Staters regering.
  • Obligationsfonde

Resumé:

  • En portefølje med fast indkomst omfatter investeringspapirer, der betaler en fast rente indtil udløbsdatoen. Ved udløbet betales sikkerhedens hovedbeløb tilbage til investoren.
  • Investeringsstrategien for fast indkomst fokuserer grundlæggende på at generere afkast af værdipapirer med lav risiko med en fast (kendt eller bestemt) rente.
  • En portefølje med fast indkomst omfatter indskudsbeviser (CD'er), statsskuldbeviser, obligationer og gensidige fonde, som typisk er værdipapirer med lav risiko med en fastslået rente.

Hvad er investering i fast indkomst?

Investeringsstrategien for fast indkomst fokuserer grundlæggende på at generere afkast af værdipapirer med lav risiko med en fast (kendt eller bestemt) rente. En portefølje med fast indkomst omfatter indskudsbeviser (CD'er), statsskuldbeviser, obligationer Obligationer Obligationer er obligationer med fast indkomst, der udstedes af virksomheder og regeringer for at rejse kapital. Obligationsudstederen låner kapital fra obligationsejeren og foretager faste betalinger til dem med en fast (eller variabel) rente i en bestemt periode. og gensidige fonde, som typisk er værdipapirer med lav risiko med en fastslået interesse.

Investeringer med fast indkomst - Typer

1. Laddered obligationsportefølje investering

Den strategiske investeringsstrategi for obligationsportefølje, der almindeligvis omtales som obligationsladderinvestering, fokuserer på at diversificere porteføljen ved at købe fastforrentede værdipapirer med forskellige løbetid på en stigelignende måde, dvs. lav til høj rung-lignende måde.

Den diversificerede portefølje hjælper med at mindske risiko og udbytte af kortfristede obligationer en ad gangen, når og når de modnes, og geninvesterer derefter hovedstolen i obligationer med højere prioriteter. Det sikrer øget afkast og en rentabel investeringsportefølje.

2. Investering i bulletobligationsportefølje

Almindeligt omtalt som kugleinvestering kræver kuldobligationsporteføljens investeringsstrategi at opbygge en portefølje ved at købe obligationer med fast indkomst på forskellige datoer, men med samme løbetid. Det diversificerer investeringsporteføljen og sikrer samtidig en fremtidig "kugle" af rentabelt afkast.

Kugleinvesteringsstrategien vedtages generelt af investorer, der muligvis har brug for store mængder midler i fremtiden. Det kan være at finansiere en universitetsuddannelse, betale for et bryllup, købe en stor ejendom og mange andre.

3. Investering i Barbell-obligationsbeholdning

Investering i barbell-obligationsportefølje, der ofte kaldes barbell-investering, er en investeringsstrategi med fast indkomst, der kræver opbygning af en portefølje med to ekstremer, dvs. korte og lange obligationer uden mellemliggende obligationer. Den vigtigste fundamentale faktor bag barbell-investeringsstrategien er at være meget opmærksom på de korte obligationer i porteføljen og fortsætte med at rulle dem ind i nye udstedelser, når de forfalder.

Kortfristede obligationer til en vægtstangsportefølje har en løbetid på mindre end eller lig med fem år, og langfristede obligationer udløber om ti år eller derover. Strategien kræver aktiv ledelse Aktiv ledelse Aktiv ledelse er brugen af ​​menneskelig kapital til at styre en portefølje af fonde. Aktive ledere er afhængige af analytisk forskning, personlig vurdering og prognoser, da man har brug for at fokusere på de kortvarige obligationer for effektivt at fortsætte med at rulle dem ind i nye emner ved løbetid.

Investeringer med fast indkomst

Værdipapirer med fast indkomst - fordele

En portefølje, der primært består af rentepapirer, er fordelagtig på en række måder, herunder:

1. Diversificering

Opbygning af en portefølje med rentepapirer medfører diversificering Diversificering Diversificering er en teknik til at allokere porteføljens ressourcer eller kapital til en række forskellige investeringer. Målet med diversificering er at mindske tab til tabellen. Diversificering er en højt prioriteret egenskab, som man skal huske på, når man bygger deres portefølje. Det gælder især, når markedet er meget ustabilt og usikkert, hvor priserne går drastisk op og ned.

Diversificering hjælper med at skabe modstandsdygtighed over for investeringsporteføljen mod sådan volatilitet og priskorrektion. Det skaber en følelse af balance, hvor hvis en sektion af porteføljen lider, er porteføljen forskellig nok til at dække sløret ved at have en anden sektion med højtydende værdipapirer.

2. Fast indkomst

Udtrykket ”fastforrentede” værdipapirer giver et indblik i, hvorfor en portefølje, der hovedsageligt består af fastforrentede værdipapirer, foretrækkes. Værdipapirer med fast indkomst betaler ikke kun udbytte og giver et godt afkast, men tilbyder også en jævn strøm af indkomst.

3. Risikoniveau

Sammenlignet med aktier har rentepapirer generelt en relativt mindre eksponering for risiko. For det meste involverer det "standardrisiko", det er når udstederen af ​​obligationer ikke er i stand til at opfylde deres økonomiske forpligtelser.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.
  • Gensidige fonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem
  • Standardrisiko Standardrisiko Standardrisiko, også kaldet standardsandsynlighed, er sandsynligheden for, at en låntager ikke foretager fuld og rettidig betaling af hovedstol og renter,
  • Investeringsportefølje Investeringsportefølje En investeringsportefølje er et sæt finansielle aktiver, der ejes af en investor, der kan omfatte obligationer, aktier, valutaer, likvide beholdninger og råvarer. Yderligere henviser det til en gruppe investeringer, som en investor bruger for at tjene overskud, samtidig med at det sikres, at kapital eller aktiver bevares.