Modelinvestering for kapitalinvestering - Download gratis Excel-skabelon

Denne skabelon til kapitalinvesteringsmodel hjælper dig med at beregne nøgleværdiansættelsesmålinger for en kapitalinvestering inklusive pengestrømme, nutidsværdi (NPV), intern afkast (IRR) og tilbagebetalingsperiode.

Nedenfor er en forhåndsvisning af skabelonen:

Skærmbillede af kapitalinvesteringsmodel

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Hvad er en kapitalinvesteringsmodel

De fleste virksomheder foretager langsigtede investeringer, der kræver en stor mængde kapital Kapitalkapital er noget, der øger ens evne til at generere værdi. Det kan bruges til at øge værdien på tværs af en bred vifte af kategorier, såsom økonomisk, social, fysisk, intellektuel osv. I erhvervslivet og økonomi er de to mest almindelige kapitaltyper finansielle og menneskelige. investeret i de indledende år, hovedsagelig i anlægsaktiver Typer af aktiver Almindelige typer aktiver inkluderer kortfristede, langfristede, fysiske, immaterielle, driftsmæssige og ikke-operationelle. Korrekt identifikation og sådan som ejendom, maskiner eller udstyr PP&E (ejendom, anlæg og udstyr) PP&E (ejendom, anlæg og udstyr) er en af ​​de langfristede aktiver, der findes i balancen. PP&E påvirkes af Capex, afskrivninger og overtagelser / dispositioner af anlægsaktiver.Disse aktiver spiller en nøglerolle i den økonomiske planlægning og analyse af en virksomheds drift og fremtidige udgifter. På grund af den betydelige mængde krævede kontantstrømme, ville virksomheder altid foretage en kapitalinvesteringsanalyse for at vurdere investeringens rentabilitet og afgøre, om det er værd. Dette er især vigtigt, når en virksomhed får flere potentielle muligheder og har brug for at træffe en investeringsbeslutning baseret på de langsigtede afkast, de kan få.Dette er især vigtigt, når en virksomhed får flere potentielle muligheder og har brug for at tage en investeringsbeslutning baseret på de langsigtede afkast, de kan få.Dette er især vigtigt, når en virksomhed får flere potentielle muligheder og har brug for at tage en investeringsbeslutning baseret på de langsigtede afkast, de kan få.

For at vurdere rentabiliteten af ​​en kapitalinvestering kan virksomheder bygge en kapitalinvesteringsmodel i Excel for at bestemme pengestrømme og potentielt afkast.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.