Mindst levedygtigt produkt - Oversigt, hvordan man opretter

Et minimalt levedygtigt produkt (MVP) er en produktudviklingsmodel, hvor der oprindeligt udvikles et produkt med netop tilstrækkelige funktioner til at tilfredsstille tidlige kunder og bede om feedback til fremtidig produktudvikling. Generelt skal en MVP have følgende egenskaber:

  • Tilstrækkelig værdi til at overbevise en kunde om at købe den
  • Tilstrækkelig fremtidig fordel til at bevare
  • Giver øjeblikkelig feedback til fremtidig produktudvikling

Bemærk, at et minimum levedygtigt produkt ikke er rå eller ubrugeligt. Den besidder nok grundlæggende funktioner til at være et fungerende produkt og levere en vis værdi til sine tidlige adoptere.

Minimum levedygtigt produkt

Hovedmålet med det mindste levedygtige produkt er indsamlingen af ​​den maksimale mængde feedback Kundebinding Kundebinding er den proces, hvorigennem en virksomhed eller organisation knytter forbindelser til sine kunder. Målet med kundebinding er at udvikle en fra kunder med mindst mulig indsats. Den mindste indsats indebærer en reduktion i implementeringsomkostninger, tidsbesparelser og undgåelse af store kapitaludgifter. Bemærk samtidig, at feedback ikke genereres gennem direkte kommunikation med kunderne, men gennem observationer af kundernes interaktion med produktet.

Sådan oprettes Udvikle et minimum levedygtigt produkt

Udviklingen af ​​et mindst mulig levedygtigt produkt kan opdeles i flere faser, såsom:

1. Markedsundersøgelse

Grundlaget for udviklingen af ​​en MVP er markedsundersøgelse. Markedsundersøgelsestrinet er kritisk, fordi en virksomhed analyserer de aktuelle tendenser på markedet, anerkender sine konkurrenter og identificerer vækstmuligheder i branchen.

2. Indledende design

Baseret på de oplysninger, der opnås gennem markedsundersøgelser, kan en virksomhed generere ideer om sit mindst mulige levedygtige produkt. For eksempel bestemmer virksomheden et produkts indledende design og grundlæggende funktioner, der gør produktet levedygtigt på markedet.

3. Produktudvikling

Det næste trin efter idégenerering er produktudvikling. Ved hjælp af alle de ideer, der blev udviklet i den foregående fase, bygger en virksomhed sit mindst mulige levedygtige produkt. Bemærk, at denne fase skal gennemføres så effektivt som muligt for at spare tid og ressourcer til den efterfølgende produktudviklingsrunde.

4. Levering til kunder og indsamling af feedback

Efter udviklingen af ​​det mindst mulige levedygtige produkt leveres det til kunderne. En virksomhed indsamler feedback fra sine kunder ved at observere deres interaktion med produktet.

5. Analyse af data

Efter indsamling af en tilstrækkelig mængde feedback kan en virksomhed begynde at analysere dataene. Analysetrinnet er det mest kritiske, fordi den indsigt, der opnås i analysefasen, vil blive brugt til at generere nye ideer til efterfølgende produktudvikling. I det væsentlige er det en læringsfase for en virksomhed, når den kan vurdere fordele og ulemper ved design af et produkt.

Efter afslutningen af ​​en cyklus starter en anden lignende cyklus. Formålet med cyklusserne er at gøre fremskridt fra et mindst mulig levedygtigt produkt til et endeligt og komplet produkt. Bemærk, at cyklusser også kan føre til situationer, hvor et udviklet produkt ikke er levedygtigt.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Gennembrudsprodukter Gennembrudsprodukter Gennembrudsprodukter, også kaldet pionerer, er produkter, der er teknologisk avancerede og kreativt bedre end eksisterende produkter på markedet.
  • Produkter og tjenester Produkter og tjenester Et produkt er en håndgribelig vare, der markedsføres for erhvervelse, opmærksomhed eller forbrug, mens en tjeneste er en immateriel vare, der stammer fra
  • Erstatningsprodukter Erstatningsprodukter Erstatningsprodukter tilbyder forbrugerne valgmuligheder, når de træffer købsbeslutninger ved at tilbyde lige så gode alternativer og øger dermed nytten. Fra et selskabs perspektiv skaber erstatningsprodukter imidlertid en rivalisering. Som et resultat kan virksomheder have høje marketing- og salgsfremmende omkostninger, når de konkurrerer
  • Utility Theory Utility Theory Inden for økonomi er utility (u) et mål for, hvor stor fordel forbrugerne har af bestemte varer eller tjenester. Fra et finansielt synspunkt henviser det til, hvor meget gavn investorer opnår af porteføljens præstationer.