Resume af Financial Modelling Analyst - Corporate Finance Institute

Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari CV-tip inkluderer: (1) liste Corporate Finance Institute® under din formelle uddannelse, (2) opreg de typer modeller, du har vide, hvordan man bygger sådan som tre opgørelser Brug af de tre årsregnskaber i FP&A Enhver, der arbejder i en regnskabs- eller økonomiafdeling, skal være meget fortrolig med de tre regnskaber i FP&A - resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse. Hver af de tre årsregnskaber giver vigtige økonomiske tal til de interne og eksterne interessenter, DCF, LBO LBO-model En LBO-model er bygget i Excel til at evaluere en gearet buyout (LBO) -transaktion, erhvervelse af et selskab finansieret ved hjælp af et betydeligt beløb på gæld. , M&A osv.,(3) anfør de specifikke færdigheder, du har lært, såsom følsomhedsanalyse Hvad er følsomhedsanalyse? Følsomhedsanalyse er et værktøj, der anvendes i økonomisk modellering til at analysere, hvordan de forskellige værdier for et sæt uafhængige variabler påvirker en afhængig variabel, formler, funktioner, revision, fejlkontrol osv., (4) forsøger at bygge flere modeller alene fra ridse og noter det også på dit CV.

Uanset hvilket job du ansøger om, er det vigtigt at forberede et CV, der fanger alle de vigtige detaljer. Når du opretter et CV til en finansanalytikerrolle, skal du sørge for at fremhæve de færdigheder og certificeringer, der matcher kravene. Hold det kort og kortfattet, kun med de detaljer, der vil være gavnlige for jobbet. Brug også den korrekte skrifttype og layout, når du opretter dit CV.

Finansbranchen opfordrer til professionelle, der har den rette balance mellem finansiel viden, tekniske færdigheder og den rigtige holdning. Et imponerende CV vil tiltrække mange ansættelsesledere; Sørg for altid at præsentere dig selv professionelt.

Finansiel modelleringsanalytiker CV