Udvidelsesprojekt - Oversigt, hvordan det fungerer, eksempel

I finansverdenen er et udvidelsesprojekt bogstaveligt talt ethvert projekt, der arbejder for at udvide en virksomheds rækkevidde. I de fleste tilfælde involverer sådanne projekter produktion af nye produkter eller flytning til nye markeder. Det kan også omfatte blot at øge salget af eksisterende varer og introducere dem på nye markeder.

Udvidelsesprojekt

Kapitalinvesteringsprojekter og nye produkter / markeder

Ekspansionsprojekter er en type kapitalinvesteringsprojekt designet til at hjælpe en virksomhed med at ekspandere og vokse. Når en virksomhed investerer kapital i at udvikle og sælge nye produkter eller flytte til nye markeder, er forskning og udvikling (F&U) Forskning og udvikling (F&U) Forskning og udvikling (F&U) er en proces, hvor en virksomhed får ny viden og bruger den til at forbedre eksisterende produkter og introducere nye til dets drift. F&U er en systematisk undersøgelse med det formål at introducere innovationer til virksomhedens nuværende produkttilbud. er ofte en del af processen. Forsknings- og udviklingsinitiativer fungerer ofte som en fordel ikke kun for virksomheden, men også for det globale marked og økonomien som helhed. Ny forskning og udvikling betyder ny viden, der kan komme alle markeder, virksomheder og investorer til gode.

Når en virksomhed investerer i et udvidelsesprojekt, bevæger det sig typisk ind i et nyt målmarked.

Nyt målmarked

En virksomhed kan omformes fuldstændigt, hvis den udvikler, markedsfører og sælger nye produkter i et nyt målmarked (markedet for enkeltpersoner, der mest sandsynligt vil have, have brug for og købe produkterne). Før et udvidelsesprojekt til et nyt marked kan finde sted, er det påkrævet, at medlemmer af den administrerende ledelse diskuterer og godkender virksomhedens skift til et nyt målmarked. Afhængig af kompleksiteten af ​​skiftet til virksomheden og resultater fra en økonomisk analyse af, hvad ændringen kan betyde, er bestyrelsen Bestyrelse En bestyrelse er i det væsentlige et panel af mennesker, der vælges til at repræsentere aktionærerne. Hvert offentligt selskab er lovligt forpligtet til at installere en bestyrelse; nonprofitorganisationer og mange private virksomheder - selv om det ikke er nødvendigt - opretter også en bestyrelse.muligvis også være involveret.

Eksempel på et udvidelsesprojekt til et nyt marked

Lad os antage, at et firma, der producerer medicin mod visse sygdomme, beslutter at undersøge, udvikle, producere og sælge et lægemiddel, der er målrettet mod en helt anden type sygdom eller sygdom. Virksomhedens ledende medarbejdere - og potentielt dets bestyrelse - bliver nødt til at anmode om og gennemgå en detaljeret økonomisk analyse af, hvad skiftet kan betyde for virksomheden.

Hvis resultaterne viser, at ekspansionen til det nye målmarked skulle vise sig rentabel, vil virksomheden generelt arbejde hen imod vækst ved at ekspandere til det nye marked og producere et nyt lægemiddel.

Udvidelsesprojekter er vigtige for enhver virksomheds vækst. Selvom en virksomhed blot søger at udvide produktionen af ​​sine nuværende produkter eller udvide sit nuværende målmarked, kræves forskning og udvikling samt ledelsens godkendelse. Det ultimative mål for en virksomhed, der påbegynder et udvidelsesprojekt, er vækst og et boost til bundlinjen.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende finansressourcer være nyttige:

  • Forretnings livscyklus Forretnings livscyklus Forretningens livscyklus er en virksomheds progression i faser over tid og er oftest opdelt i fem faser: lancering, vækst, shake-out, modenhed og tilbagegang.
  • Virksomhedsstrategi Virksomhedsstrategi Virksomhedsstrategi fokuserer på, hvordan man styrer ressourcer, risiko og afkast på tværs af et firma i modsætning til at se på konkurrencemæssige fordele i forretningsstrategi
  • Ekstern vækst Ekstern vækst Ekstern vækst (uorganisk vækst) refererer til vækst i en virksomhed, der stammer fra brug af eksterne ressourcer og kapaciteter i modsætning til intern
  • M&A-overvejelser og -implikationer M&A-overvejelser og -implikationer Ved udførelse af M&A skal en virksomhed anerkende og gennemgå alle faktorer og kompleksiteter, der er forbundet med fusioner og overtagelser. Denne vejledning skitserer vigtige