Bermuda Swaption - Definition, flydende vs. fast sats, priser

En Bermuda-swaption er en mulighed, der giver køberen ret - men ikke forpligtelsen - til at deltage i en renteswap Swap Renteswap En renteswap er en derivataftale, hvorigennem to modparter er enige om at udveksle en strøm af fremtidige rentebetalinger for en anden på bestemte datoer i løbet af optionens levetid. I lighed med Bermuda-optioner kaldes Bermuda-byttet såkaldt, fordi datoerne for renteswap er specificeret i swaptionskontrakten og kun kan gennemføres på de nævnte datoer.

Betingelserne for swaption angiver også, om køberen skal betale den variabelt forrentede eller den faste sats.

Bermuda swaption

Resumé:

  • En Bermuda-swaption giver køberen mulighed for at deltage i en renteswap på en bestemt dato i løbet af optionens løbetid.
  • Vilkårene for sådanne bytter er aftalt mellem køber og sælger.
  • Prissætningen for Bermuda-swaptions er mere kompleks end for vaniljeswaptions; Monte Carlo-simuleringsprissætningsmetoden bruges ofte.

Flydende rente vs. fast sats

Som nævnt ovenfor vil swaptionskøberen enten betale den flydende rente Flydende rente En variabel rente henviser til en variabel rente, der ændres over gældsforpligtelsens varighed. Det er det modsatte af en fast rente. eller den faste rentesats for optionen.

Den flytende rente ændres periodisk. Satsen opdateres normalt hvert par måneder i løbet af optionernes levetid. Den faste rente, som navnet antyder, er fast, ændres ikke. Rentesatsen er den samme måned til måned for optionen.

Bytte

Swaptioner er i det væsentlige kun optioner, der giver købere ret til at indgå underliggende renteswaps på et eller andet tidspunkt i løbet af optionen.

Som med enhver mulighed inkluderer en bytte en køber og en sælger. Fordi optioner traditionelt handles over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) er handel med værdipapirer mellem to modparter, der udføres uden for formel børs og uden tilsyn af en udvekslingsregulator. OTC-handel sker på over-the-counter markeder (et decentralt sted uden fysisk placering) gennem forhandlernetværk. , swaptions udføres privat og giver køber og sælger mulighed for at blive enige om vilkårene i swaption-kontrakten.

Køber og sælger skal være enige om flere elementer i et bytte, herunder:

  1. Optionslængde - Den periode, hvor optionen er levedygtig. I de fleste tilfælde slutter optionstiden typisk en dag eller to inden starten af ​​den underliggende swap.
  2. Pris - Omkostningerne ved swaption, ellers kendt som præmien.
  3. Underliggende swapvilkår - Inden for swaption skal køber og sælger aftale vilkårene for renteswap, som inkluderer:
    • Teoretisk beløb
    • Fast rente (svarende til indløsningsprisen), og hvor ofte betalinger skal foretages

    Udskiftningen afregnes på en af ​​to måder. For det første, når swaption udløber, indgår begge parter swap. For det andet, når swaptionen udløber, udbetales værdien af ​​den ikke-brugte swap ved hjælp af en markedsstandardformel.

    Prissætning af Bermuda-bytter

    Det er sværere at prissætte Bermuda-swaptioner end almindelige swaptions, fordi der er et antal datoer i swaption, hvor køberen kan udøve sin ret til at indgå renteswap. Det gør det vanskeligt at beregne byttepriser.

    Af denne grund har modparter tendens til at undgå at bruge traditionelle swaption- og option-prissætningsmodeller. I stedet læner de sig typisk mere mod Monte Carlo Simulation Monte Carlo Simulation Monte Carlo simulation er en statistisk metode, der anvendes til modellering af sandsynligheden for forskellige resultater i et problem, der ikke bare kan løses på grund af interferensen af ​​en tilfældig variabel. prisfastsættelsesmetode.

    Relaterede målinger

    Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

    • Commodity Swap Commodity Swap En råvareswap er en type derivataftale, der giver to parter mulighed for at udveksle (eller bytte) pengestrømme, der er afhængige af prisen på et underliggende aktiv. I dette tilfælde er det underliggende aktiv en vare. Råvareswaps er meget vigtige i mange råvarebaserede industrier såsom olie og husdyr ..
    • Sikringsordning Sikringsordning Sikringsordning henviser til en investering, hvis mål er at reducere niveauet af fremtidige risici i tilfælde af en negativ prisbevægelse på et aktiv. Afdækning giver en slags forsikringsdækning for at beskytte mod tab fra en investering.
    • International Swaps and Derivatives Association (ISDA) International Swaps and Derivatives Association (ISDA) International Swaps and Derivatives Association (ISDA) er et handelskollektiv bestående af mere end 800 deltagere fra næsten 60 lande rundt om i
    • Swap Rate Swap Rate Swap rate er den faste sats for en swap bestemt af de involverede parter i kontrakten Swap rate kræves af en modtager (dvs. den part, der modtager den faste sats) fra en betaler (dvs. den part, der betaler den faste rente) for at blive kompenseret for usikkerheden vedrørende udsving i den variable rente