Kun administrative tjenester (ASO) - Oversigt, typer, eksempel

Kun administrative tjenester (ASO) er en plan til administration af medarbejderes sundhedsanprisninger. ASO involverer at ansætte en ekstern tjenesteudbyder, kaldet tredjepartsadministratorer, til at håndtere administrationen af ​​en virksomheds selvfinansierede sundhedsmæssige fordele.

Kun administrative tjenester

En selvfinansieret ASO-plan overfører den økonomiske risiko til arbejdsgiveren. I en traditionel gruppeforsikringsplan er den direkte risiko forbundet med forsikringsselskabet Liv- og sundhedsforsikringsselskaber Livs- og sundhedsforsikringsselskaber (L&H) er virksomheder, der dækker risikoen for tab af menneskeliv og medicinske udgifter på grund af sygdom eller kvæstelser. Kunden - køberen af ​​forsikringspolicen - betaler en forsikringspræmie for dækningen. . Uanset hvad deler medarbejdere og arbejdsgivere stadig omkostningerne ved fordelene. I sidste ende håndterer arbejdsgiveren imidlertid manglen.

Resumé

  • ASO-planer (Administrative Services Only) benyttes af virksomheder til selvfinansiering af sundhedsanprisninger.
  • Arbejdsgivere har større fleksibilitet i at vælge en betalingsplan med en tredjepartsadministrator.
  • Stop-loss forsikring er tilgængelig for at dække uforudsigelige, ikke-rutinemæssige omkostninger. Det vil hjælpe, når omkostningerne er mere end hvad arbejdsgivere kan klare.

Typer af ASO

1. Pay-as-you-go planer

Pay-as-you-go-planer, der betales af arbejdsgiveren, varierer måned for måned. Medarbejderkrav bestemmer faktiske beløb, der skal betales. Det er det mindst forudsigelige udbud for arbejdsgivere.

2. Budgetterede planer

Budgetterede planomkostninger forbliver ens pr. Måned. De er etableret på baggrund af fordringer fra det foregående år. Det er den mest forudsigelige tilgang for arbejdsgivere. Den budgetterede plan tilgang vil også generere et overskud eller underskud, som typisk afstemmes årligt.

Eksempel på ASO

Underground Inc. driver en stor mine med over 500 ansatte. Virksomheden fører tilsyn med en selvfinansieringsmekanisme for medarbejderes sundheds- og forsikringsfordele. Det påtager sig risikoen for at sikre, at medarbejderne betaler fordele.

Underground Inc. indser snart, at de har brug for hjælp udefra ved administrationen af ​​kravene. De henvender sig til Northern Insurance Co. (NIC) for at yde administrativ støtte. Underground Inc. og NIC indgår derefter en kontrakt med kun administrative tjenester.

NIC opkræver et fast gebyr Servicegebyr Et servicegebyr, også kaldet et servicegebyr, refererer til et opkrævet gebyr for at betale for tjenester, der vedrører et produkt eller en tjeneste, der købes. for tjenesten samt en procentdel baseret på det samlede erstatningsbeløb. Betaling af krav udføres af NIC og tilbagebetales igen af ​​Underground Inc.

Derudover skal der være et loft eller en grænse for en sådan risiko for Underground Inc. Til fordel for det yder NIC også stop-loss-forsikring Aggregat Stop-Loss-forsikring Aggregeret stop-loss-forsikring er en type forsikring, der beskytter den forsikrede, hvis det samlede antal krav under en bestemt fradragsberettiget i deres politik. Forsikringen hjælper med at etablere et loft for erstatningerne. Alt ovenfor flytter ind på forsikringsselskabet; dermed mindske byrden for Underground Inc.

Kun traditionel administrator kontra administrative tjenester

Traditionel forsikringsadministratorKun administrative tjenester
Forsikringsselskab administrerer medarbejdernes krav. Det er en del af handlen i de kontrakterede sundheds- og forsikringspræmier.Forsikringsselskab tilbyder kun betalt administrativ støtte og påtager sig ikke økonomisk ansvar for sundheds- og forsikringskrav.
Forsikringspræmier vurderes årligt, hvilket gør det til en reaktiv tilgang for nogle arbejdsgivere.ASO tillader arbejdsgivere at være opmærksomme på stigende omkostninger på farten. Det giver dem mulighed for at tackle ethvert potentielt misbrug af fordele.
Forsikringsreserven stiger, når udgifterne i det foregående år er mere end forventet. Ethvert fald i udgifter mindsker ikke præmierne i samme omfang for arbejdsgivere.Når de faktiske omkostninger overstiger sidste års budget, overgår underskuddet til arbejdsgiveren. Når de faktiske omkostninger er mindre end budgettet, bliver det et overskud. Således bliver det en direkte fordel for arbejdsgiveren.
Arbejdsgivere og medarbejdere deler omkostningerne.Samme som traditionelle.
Fastgjort til et forsikringsselskab. Vanskeligt at forhandle eller gå væk for små til mellemstore virksomheder.Tredjepartsadministratorer kan vælge mellem en række forsikringstilbud.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Ejendoms- og ulykkesforsikringsselskaber Ejendoms- og ulykkesforsikringsselskaber Ejendoms- og havariforsikringsselskaber er virksomheder, der dækker aktiver (f.eks. Hus, bil osv.) Og også ansvarsforsikring for ulykker, kvæstelser og skader på andre mennesker eller deres ejendele.
  • Tidsværdi af penge Tidsværdi af penge Tidsværdien af ​​penge er et grundlæggende finansielt koncept, der hævder, at penge i nutiden er mere værd end den samme sum penge, der skal modtages i fremtiden. Dette er sandt, fordi penge, som du har lige nu, kan investeres og tjene et afkast, og derved skabe et større beløb i fremtiden. (Også med fremtiden
  • Cliff Vesting Cliff Vesting Cliff Vesting er en proces, hvor medarbejderne har ret til de fulde fordele fra deres virksomheds kvalificerede pensionsplaner på en given dato
  • Variabel ydelsesplan Variabel ydelsesplan En plan med variabel ydelse er en type pensionsplan, hvor udbetalingen, som modtageren er berettiget til, kan ændres i henhold til præstationen