Gennemsnitlig kreditanalytikerløn - Oversigt, lønninger efter stilling

Den gennemsnitlige kreditanalytikerløn kan afhænge af ekspertisen hos en person eller virksomhed, hvor kreditanalytikeren er ansat, såvel som branchen. For eksempel kan kreditanalytikere i den private sektor i gennemsnit tjene højere lønninger end kreditanalytikere, der arbejder i offentlige organisationer.

Gennemsnitlig kreditanalytikerløn

Resumé

  • Den gennemsnitlige kreditanalytikerløn i USA er fra og med 2019 $ 55.000 årligt, og den kan variere afhængigt af branche, virksomhed og stat, hvor man er ansat.
  • Kreditanalytikere med flere års erfaring, branchecertificeringer og videregående uddannelser tjener højere løn end junioranalytikere.
  • Leveomkostningerne i bestemte stater kan påvirke niveauet for løn, som en kreditanalytiker får udbetalt. Kreditanalytikere, der arbejder i stater som New York, får højere lønninger.

Lønintervaller for kreditanalytikere

Den gennemsnitlige kreditanalytikerløn i USA varierer overalt fra $ 45.000 til $ 55.000. Mens tallet kan gå højere eller lavere afhængigt af staten, ligger lønningerne til kreditanalytikere i de fleste stater inden for ovennævnte rækkevidde.

Staten New York tilbyder de højeste lønninger, da det er en af ​​de stater med de højeste leveomkostninger Forbrugerprisindeks (CPI) Forbrugerprisindekset (CPI) er et mål for det samlede prisniveau i en økonomi. CPI består af et bundt af almindeligt købte varer og tjenester. CPI måler ændringer i købekraften i et lands valuta og prisniveauet for en kurv med varer og tjenester. i USA. Omvendt giver Puerto Rico de laveste gennemsnitlige lønninger til kreditanalytikere, da Puerto Ricans nyder de laveste leveomkostninger i alle amerikanske stater. I gennemsnit kan de højest betalende virksomheder betale op til $ 110.000 årligt, mens det lavest betalende firma gennemsnitligt kan være $ 35.000 årligt.

Senior kreditanalytiker

En senior kreditanalytiker Seniorkreditanalytiker En senior kreditanalytiker er en finansiel professionel, der er ansvarlig for at evaluere enkeltpersoners eller organisationers kredithistorik for at identificere risikoniveauet ved at låne dem penge. De fremsætter anbefalinger baseret på resultaterne af deres vurderinger ved hjælp af kreditbureauer. er ved roret i kreditanalysekarrieren, og de rapporterer til organisationens øverste ledelsesteam. Seniorkreditanalytikere tjener de højeste lønninger, og den gennemsnitlige løn er $ 69.000 årligt. De, der er ansat i den private sektor, tjener i gennemsnit højere lønninger sammenlignet med deres kolleger, der arbejder i offentlige enheder.

Seniorkreditanalytikere er bedre positioneret til at slutte sig til den øverste ledelse, efter at de har fået nok erhvervserfaring til at være en del af ledelsen. Den gennemsnitlige erhvervserfaring for seniorkreditanalytikere er 12 år.

En senior kreditanalytikers hovedansvar er at gennemgå låneansøgninger og godkende ansøgninger, der opfylder de kriterier, der er fastsat af virksomheden. Når kreditansøgningen når til seniorkreditanalytikerens skrivebord, har den gennemgået kontrol og informationsindsamling på afdelingsniveau.

Juniorkreditanalytikere udfører den indledende gennemgang for at kontrollere, at de oplysninger, der gives af klienten, er rigtige. Oplysningerne, der går til seniorkreditanalytikerens skrivebord, er normalt nøjagtige og verificerede, og analytikeren skal gennemgå junioranalytikerens anbefalinger og træffe en beslutning om, hvorvidt ansøgningen skal opretholdes eller gennemgås på baggrund af de indsendte fakta. Senioranalytikeren kan godkende eller afvise anmodningen om låneansøgning med forklaringer på beslutningen.

Midt-niveau kreditanalytikere

Den gennemsnitlige mellemniveau kreditanalytikeres løn varierer fra $ 50.000 til $ 55.000 årligt. Midt-kreditanalytikeren udfører det meste af arbejdet i kreditanalyseafdelingen. De har til opgave at sikre, at de oplysninger, der leveres af klienten, er nøjagtige og pålidelige. De besøger ofte kundens forretnings- eller sikkerhedssteder for at fastslå virkeligheden på stedet.

Banken lægger et stort ansvar på deres skuldre for at fastslå klientens kreditværdighed og følge op på fremskridtene i klientens forretning efter udbetalinger. Selvom banken kan sende forskellige officerer til kundens forretning for at overvåge deres fremskridt, skal den midterste kreditanalytiker, der er tildelt en bestemt klient, bære byrden for at sikre, at kunden foretager rettidige tilbagebetalinger.

Juniorkreditanalytikere

Den gennemsnitlige løn for junior kreditanalytikere varierer fra $ 25.000 til $ 30.000 årligt. Junior-medarbejderne er begyndere i branchen, og de lærer stadig rebene, mens de får grundlæggende erfaring inden for området. Junior kreditanalytikere arbejder lange timer for at sikre, at afdelingens nøglefunktioner leveres uden fejl.

Juniorofficerer har til opgave at indsamle alle de oplysninger, der kræves for at behandle en kreditanmodning. De tager førstehåndskontakt med klienten, og det er de personer, der modtager låneansøgningen fra klienten. Junioranalytikerne er også ansvarlige for førende forretningssalg ved at introducere virksomhedens produkter til potentielle kunder. De indsamler klientens økonomiske oplysninger, udtalelser Studenteranmeldelser Overvejer du at tage et af Corporate Finance Instituts programmer og fremme din karriere? Læs vores studerendes anmeldelser for at lære de positive virkninger på karrieren. og anden vigtig dokumentation for at lette verificeringsprocessen.

Erfaringsniveau

Erfaringsniveauet for en kreditanalytiker bestemmer det lønbeløb, de tjener. Derfor giver erfaring en fordel i branchen, og analytikere med mere erfaring har højere lønninger end entry-level personale. Erfaringer er ofte baseret på antallet af år, man har arbejdet i kreditstyringsbranchen i en relevant stilling.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Guide til finansløn Finansløneguide I denne vejledning til finansløn dækker vi adskillige finansieringsjob og deres tilsvarende midtpunktslønninger for 2018. Uanset branchen er en god økonomiprofessionel vanskelig at finde. Konkurrencen om at ansætte og fastholde toptalenter inden for finans og regnskab er fortsat hård.
  • Fem måder at forhandle en lønforhøjelse på 5 måder at forhandle en lønindsamling penge i form af løn er utvivlsomt den højeste motiverende faktor for enhver medarbejder. Fordele og miljøet de arbejder i følger. Efter at have været flere år i samme firma, vil en arbejdstager bestemt begynde at overveje at forhandle om en lønforhøjelse
  • Hvordan man forhandler løn efter jobtilbud Hvordan man forhandler løn efter et jobtilbud Den mest almindelige fejl, folk begår efter at have fået et job, er ikke at forhandle om deres løn, hvilket er helt forståeligt af frygt for at bringe jobtilbudet i fare og ender med at forlade interviewrummet tomhændet. Men hvad mange jobsøgende ikke er opmærksomme på
  • Lønberegner Lønberegner Denne lønaregner kan bruges til at estimere din årlige lønækvivalent baseret på den løn eller sats, du får udbetalt pr. Time. Følg instruktionerne nedenfor for at konvertere time til årlig indkomst og bestemme din løn på årsbasis. Indtast blot dine oplysninger, og denne formular bliver time for løn